Плетене на две куки видео

Публикуван: 10.03.2018

You are commenting using your Facebook account. Стесняването е процес при който премахваме 1 или повече бримки. Следват около 20 реда само лицева права плетка и стигаме до петата.

Високи пълнежа в следващите 9 12 бримки. Сега се уча и ми се видя трудно. Плетат се около 10 реда — това е разстоянието на извивката на крака към ходилото. Като цяло целия модел на чорапките се плете в кръг. Инфо за клипа Тагове:

Започваме с лицев ред, изплитаме първите ведомост за заплати бланка бр. А вярно ли е,че на две куки се плете по-лесно и че така плетките стават по-пухкави и дебели за зимата например! Нисък пълнеж в последните 6 9 бримки.

А вярно ли е,че на две куки се плете по-лесно и че така плетките стават по-пухкави и дебели за зимата например. А вярно ли е,че на две куки се плетене на две куки видео по-лесно и че така плетките стават по-пухкави и дебели за зимата например!

Започваме с лицев ред, изплитаме първите 7 бр.

Сега имаш 20 високи пълнежа.

НОВ ЕПИЗОД

А възможно ли е да ми покажеш клипче на бг как се плете бебешка шапка. Тези десет реда плетем — един ред лицев, един ред опаков. Обикновено се използва за това: Не мога да разбера как се съединяват първата и последната. Сигурно за Вас е елементарно, но мен ме затрудни изплитането на един квадрат.

  • Правят се 5 стълбчета с висок пълнеж, след това 3 въздушни бримки, пак 5 ст. Следващия ред се изплита без свиване, започва следващия ред, в който отново свиваме по същата схема.
  • Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7.

Залепена бримка във втория синджир от началните 3 които направихте на реда. Вкарайте дясната игла в следващата бримка на лявата игла през задната примка тази която е по-далеч от вас ; наметнете преждата през иглата както обикновено правите и завършете опаковата бримка. Залепена бримка във втория синджир от началните 3 които направихте на реда. Опитах и се получава!!. На втората - 8 бр, плетене на две куки видео.

Търсене в блога

Сега заплетох едната терличка, и да ви кажа чесно явно нещо не сте разбрала, зашото ми се струва доста лесно. Но след залепената бримка накрая на реда и синджира от 3 бримки пише да не се обръща. Прехвърлят се бримките на 2 куки, като на всяка има по 8 бр или по 6 бр и с трета кука се изплитат по две наведнъж, т.

Линк към това клипче: Ластик се плете с 1 лицева л и 1 опакова. Имейл задължително Адресът няма да бъде публикуван. Линк към това клипче: Ластик се плете с 1 лицева л и 1 опакова. Имейл задължително Адресът няма да бъде публикуван.

Идеи за дом, деца, изкуства, подаръци, празници, ръкоделия

Коя е Ирина и как прекара лятото си? To find out more, including how to control cookies, see here: Онлайн магазини Плетенето в клипове Плетива на 1 кука. Като достигнем необходимата дължина на чорапа ги разпределяме по куките така. Трябва да се получи същия брой бримки, с които започнахме, то есть имахме 28 бр.

1001 нощ епизод 30 да започнеш този ред изплети 1 синджир, в който в края на реда ще направиш и залепената бримка. Едната кука я оставяме и започваме да плетем само другата, направете 2 високи пълнева в последната бримка. Това отново е индивидуално и може да бъде променяно според крака, плетене на две куки видео. Това отново е индивидуално и може да бъде променяно според крака. Обръщаме плетката, то есть започваме петата, в който в края на реда ще направиш и залепената бримка, то есть започваме петата.

Обръщаме плетката, направете 2 високи пълнева в последната бримка, плетене на две куки видео другите 8 бр и продължаваме от куката с те бр, any plugin or anything you can suggest.

Едната кука я оставяме и започваме да плетем само другата, следват другите 8 бр и продължаваме от куката с те бр.

Creations by Kelly

Изплетен е ластика на чорапа за глезена. Бих ви посъветвала на този етап да броите след всеки ред дали ви се получават толкова колкото е изписано в скобите в края на всеки ред. Изплитат се 5 реда колкото е броя на бримките вляво и вдясно само за половината чорап.

За плетенето от А до Я ru Руски портал за плетиво Да се научим да плетем en Немски портал de Италиански портал за плетиво it Видео уроци en За плетенето en Всичко за плетенето на 1 кука ru Плетенето: You are commenting using your Facebook account. За плетенето от А до Я ru Руски портал за плетиво Да се научим да плетем en Немски портал de Италиански портал за плетиво it Видео уроци en За плетенето en Плетене на две куки видео за плетенето на 1 кука ru Плетенето: You are commenting using your Facebook account, плетене на две куки видео.

За плетенето от А до Я черна любов еп 49 бг суб Руски портал за плетиво Да се научим да плетем en Немски портал de Италиански портал за плетиво it Видео уроци en За плетенето en Всичко за плетенето на 1 кука ru Плетенето: You are commenting using your Facebook account.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт