Моят живот епизод 121

Публикуван: 11.03.2018

Гледай видео запис от епизода онлайн Инфо: Дизайнерката, каквато не я познавате! Теорията на Айнщайн за края на света!

Момичето, чиито родители и наследство откраднаха, страда за любимия мъж. Хуля обвинява Ефсун, че краде от семейството. Докато Кенан умира, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Мехмет Емир и Хасрет и как взривът е убил Хасрет… Ефсун разбира, че вратата на мястото, на което я държат, не е заключена и си тръгва. Оказва се, че това е инсценировка, за да заблудят враговете си.

Подобни Още от канала. Истинският баща на Бахар в Моят живот излиза от ареста, но е на път да загуби майка си и любимия.

Инфо за клипа Тагове: Затова трябва да помислим върху нашите мисли и поведение,за да имаме по-добър живот и да се развиваме към по-добро. Хасрет се кани да напусне Истанбул. Край на Моят живот - финал, последен епизод. Той е супер палав. Арда узурпира холдинга на вуйчо си. Вграждане в твоя сайт:. моят живот епизод 121

  • Сакине получава пари и писмо от блудната си племенница.
  • Колкото до Бахар и Атеш — те са повече от щастливи заедно с децата си, а Ефсун получи живота, който пожела — живот с охолство, но празен отвътре.

Популярни публикации

Линк към това клипче: Как е откраднала един живот — живота на Бахар. Бахар започва да ражда в болницата, а Атеш е до нея… Мехмет Емир звъни на Атеш и му съобщава добрата новина, че дъщеря му Дениз-Нуран е спасена. Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе. Мъж заживя с 5 жени едновременно! Злодеят отвлича и дъщерята на Бахар и Атеш — Дениз-Нуран, а след това казва на семейство Атахан да избират между двете.

Мехмет отменя решенията на сестра си.

Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Теорията на Айнщайн за края на света. Разбрала е, че ще моят живот епизод 121 отмъсти. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Двойките Бахар и Атеш, Ефсун и Арда заминават по семейно на почивка.

Медийни партньори

Горещите София Ден и Нощ еп. Сечил й казва, че Асъм ще се разведе, за да се оженят. Кенан е разбрал за плана на Мехмет Емир и Асъм и им изпраща видео, в което се разбира, че Ефсун е отвлечена наистина. Това не означава,че когато нещо не можем да си обясним е "наопаки"..

Мъж заживя с 5 жени едновременно. Линк към това клипче: Шейсет секси снимки на певицата Диона biggeorgetv. MEGZ израснала с едно народно ястие: Нуран се страхува за близките си. Това е филм за истинския живот.

В следващия епизод на Моят живот Бахар потъва в отчаяние — прекратяват издирването на любимия й. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди. Той е супер палав! Бахар е съсипана от раздялата им.

Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7.

Нуран се страхува за близките си. Актьорите в ново предизвикателство Рекламен блок. Нуран се страхува за близките си. Бахар започва да ражда и заедно с Атеш тръгват към болницата.

Топ 40 хитове Vbоx7. Бахар започва да ражда моят живот епизод 121 заедно с Атеш тръгват към болницата. Арда узурпира холдинга на вуйчо си.

Публикувайте коментар

В този сериал всичко наопаки Ефсун е виновна за всичко заради нея умря горкият Исмаил единственият нормален герой в сериала горкичкият. Там вижда Атеш в безсъзнание. Сакине получава пари и писмо от блудната си племенница.

Бахар започва да ражда и заедно с Атеш тръгват към болницата. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, а след това казва на семейство Атахан да избират между двете. Злодеят отвлича и дъщерята на Бахар и Атеш - Дениз-Нуран, всички мачове, моят живот епизод 121.

Хасрет се кани да напусне Истанбул.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Гъбена 20.03.2018 в 07:50 Ответить

Там вижда Атеш в безсъзнание. Кенан е разбрал за плана на Мехмет Емир и Асъм и им изпраща видео, в което се разбира, че Ефсун е отвлечена наистина.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт