Детски диадеми за коса

Публикуван: 14.03.2018

Ръчна изработка Кристали Гаранция 1 година Безплатна подаръчна опаковка 1 точка по програма "Лоялен клиент" Тук може да видите всички бижута от ДиА Бижу. А до Я Име на продукт:

Булченски аксесоари за коса,детски аксесоари за коса,бебешки диадеми,дамски диадеми. Венче от цветя в бяло и червено. Диадема "Венче от цветя в лилаво". Диадема "Венче от цветя в светлочервено". Въпреки всичко трябва да прецените дали изборът ви на лента отговаря на повода, на който ще присъствате.

Сменят се единствено модните цветове, материалът, от който са направени, ширината или украшенията. Фуркет с цвете цвят Оранж.

Гребенче за детски диадеми за коса с декорация от цветя в цвят Корал. Фуркет с цвете цвят Лилав. Гребенче за прическа с декорация от цветя в цвят Корал. Ръчна изработкаКристали - високо качествоЕстествена ПерлаОснова - стоманаГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка1 точки по програма "Лоялен клиент"Комбинирай с подходящи ОбециДекларация за поверит! Гребенче за прическа с декорация от цветя в цвят Корал.

виолета сезон 3 епизод 43

Венец от рози в бяло Цена:
  • Фуркет с голямо Розово цвете.
  • Венец от три вида цветя, тичинки и листа в екрю Цена:

В детския online магазин CARNIVAL KIDS

Лента за коса с цветя и тюл в Бяло. Страница 3 от 3. Диадема Viva accessories Unisex с гребен с дължина на зъбите, 1,0 см Цена: Аксесоарите за коса допълват външният ни вид по един изключително деликатен и красив начин. Диадема ръчна изработка с кристали - "Golden Pearl", неповторимо допълнение за летен тоалет.

Ако не знаете как да ги носите, ви предлагаме няколко варианта.

  • Вижте и тези продукти. Съвременната жена знае, че имиджа е основният компонент на успеха и поради тази причина е важно винаги и във всяка ситуация да се чувствате уверени в себе си.
  • Аксесоар за коса от естествен велур и цвете от филц в сиво. Фуркет цвете от камъни и перла 1,5 см.

Венец от цветя и тичинки в мента? Венец от цветя и тичинки в мента. Начало Цветя в косата продукт. Наш сътрудник ще Ви консултираи ще приеме вашата поръчка на: Фуркет с цвете Екрю.

Безплатана доставка На всяка поръчка на стойност над 80 лв?

Диадема "Glitter"

Ръчна изработкаКристали - високо качествоОснова - стоманаГаранция 1 годинаБезплатна подаръчна опаковка1 точки по програма "Лоялен клиент"Комбинирай с подходящи ОбециДекларация за поверителност и рекламацииТу.. Запиши се, всеки месец на случаен принцип теглим печеливш! Ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви,винаги можете да явърнете или замените.

В детски диадеми за коса дни дамската мода продължава да следва желанието на жените да изразят себе си в целия си блясък. Венче с розички и тичинки в Бяло. Лентата се вплита в прическата и се фиксира по лесен начин.

Венче с розички и тичинки в Бяло. Диадема "Венче от цветя в екрю".

FORGET-ME-NOT

Наш сътрудник ще Ви консултираи ще приеме вашата поръчка на: Венец от цветя и тичинки в мента. Фуркет с голямо Жълто цвете. Запиши се, всеки месец на случаен принцип теглим печеливш!

Фуркет с цвете в черно. Фуркет с голямо Червено цвете. Коронка "Juliet", иработена от Перла и кристали. Коронка "Juliet", иработена от Перла и кристали, детски диадеми за коса. Фуркет с цвете в черно. Фуркет с цвете в черно. Тзи година хита в аксесоарите за коса са цветята? Фуркет с голямо Червено цвете.

Фуркет с голямо Лилаво цвете. Фуркет с цвете цвят Виненочервен. В момента на пазара изключително актуални са ръчно изработените дамски диадеми, украсени с цветя и камъни. Булченски аксесоари за коса,детски аксесоари за коса,бебешки диадеми,дамски диадеми Аксесоарите за коса допълват външният ни вид по един изключително деликатен и красив начин.

Диадема с цветя и тюл в Екрю. Лента за коса с цветя и тюл в Бяло. Лента за коса с цветя и тюл в Бяло.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Свежен 15.03.2018 в 21:01 Ответить

Въпреки всичко задължително трябва да се обърне внимание на това дали избрания от вас модел е подходящ за ситуацията. Лента за коса с цветя и тичинки в коралово.

Цветослава 19.03.2018 в 01:22 Ответить

Много от известните дизайнери ги включват в колекциите си от бижута.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт