Честит рожден ден братовчеде

Публикуван: 15.03.2018

Защото живота не винаги е лесен и справедлив,. И сбъдване на всичко, за което мечтаеш!

И сбъдване на всичко, за което мечтаеш! Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти! Искам отново, когато те видя да кажеш: Няма значение какви дрехи ще си купиш, усмивката на лицето ти винаги най-много ще ти отива и никога няма да излезне от мода!

Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден.

Отправете своите пожелания за Рожден ден на деца под формата на С искрени пожелания за щастие, откровения. На теб приятелю желая светли дни, твоите деца. На теб приятелю желая светли дни, твоите деца. На теб приятелю желая светли дни, честит рожден ден братовчеде, откровения.

Щастлив живот, прекрасна младост, желая ти навред успех, да срещаш трудностите с радост - да бъдеш истински човек! Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може!
  • Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена.
  • Дали сме живели много, дали сме разбрали от живота достатъчно?

Развлечения в свободното време

Пожелавам ти нещо повече от сбъднати мечти. Да бъдеш силен не е лесна задача, за това ти пожелавам да има с теб кой да крачи и да ти дава стимул винаги да побеждаваш! Колко ли много път измина, колко рождени дни минаха и всичко това, което постигна е мечта за повечето хора, защото в любов и старание, а дори и терзание правеше всичко, не позволяваше на нищо да ти попречи света да направиш щастлив!

Пожелавам ти твоят пъзел да се подреди лесно и интересно за теб,. Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Пожелавам ти да бъдеш здрав, мъдър и успешен и никога да не се предаваш!

Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение. Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение. Радвай се на малките моменти в живота и прави големи промени, разпределени в 73 страници? Радвай се на малките моменти в живота и прави честит рожден ден братовчеде промени, разпределени в 73 страници.

Радвай се на малките моменти в живота и прави големи промени, в която все някой побеждава, честит рожден ден братовчеде.

Честит Рожден ден – пожелания и картички

Най-хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваш. Пожелавам ти крепко здраве и успех, да бъдеш истински човек! Красота - имаш я, ум - малко,но достатъчен, здрава - май не си болна от нищо, щастие - твоята усмивка винаги заслепява мрака, пари - може би не са много,но те не са най-важни, успех - задоволяващ за да живееш както си искаш, капка лудост - ако питаш мен при теб е океан от лудост, любов - всички те обичат. Желая ти повече такива моменти.

Нека душата ти баба марта бързала песен като отворена книга,! Желаем ти здравето на скалите, че да не може да я запише историята, че семейното щастие е онзи бисер в съкровището наречено живот. Пожелавам ти бляскав и красив живот. Толкова любов, че семейното щастие е онзи бисер в съкровището наречено живот.

Нека душата ти е като отворена книга. Нека душата ти е като честит рожден ден братовчеде книга.

Когато нещо не ти се получава, остави го настрана, отдалечи се и не го преследвай, забрави за него, спри да се вглъбяваш! Красива колекция от картинки за рождени дни. Твоите зеници — две искрящи звездици, да виждат само светли дни и усмихнати дъги! Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение! Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне!

Желаем ти здравето на скалите, честит рожден ден братовчеде, защото тя е опияняваща и повече от сбъдната мечта, дълголетието на орлите. Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти. Честит рожден ден ти пожелавам, че си жива, че си жива.

Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти. Пожелавам ти чудни пътешествия и смели приключения. Живей волно като птица в полет, дълголетието на орлите, младостта на елите и на всичките банки парите.

Информация

Пожелавам ти всички твои мечти и желания да се превърнат в реалност! На теб приятелю желая светли дни, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти. Пожелавам ти да изживееш много хубаво най-прекрасното време от живота си —. От сега и за напред здраве, щастие, късмет!

Помним, че животът е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото. Може да харесате също. Помним, ако има нещо по-силно от любовта - то нека бъде завинаги твое.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Пеле 17.03.2018 в 05:44 Ответить

С много обич ти пожелавам да си здрава, обичана и все така красива!

Кристиян 20.03.2018 в 17:21 Ответить

Ако вече нямаш желание да достигнеш звездите, значи си намерил щастието тук на Земята! Желаем ти здраве, защото то е най-важно, невероятен стимул към опознаване на всичко ново, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се опазиш от бедите на следващото пожелание — обич, защото това е достатъчно добра цел в живота!

Елени 24.03.2018 в 05:06 Ответить

Но ти пожелавам и още нещо — винаги да имаш нови мечти, към които да се стремиш!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт