Моят живот епизод 127

Публикуван: 23.03.2018

Ефсун разбира, че вратата на мястото, на което я държат, не е заключена и си тръгва. Бахар и Атеш очакват още едно бебе… Асъм се е върнал при Хюлия, а Мехмет Емир е с новата си изгора след смъртта на Хасрет и заминаването на Фулия.

ТВ сайт Онлайн ТВ.

През това време се появява Зейнеп с пистолет в ръка. Юлиан Вергов повдигна завесите! Докато Кенан умира, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Мехмет Емир и Хасрет и как взривът е убил Хасрет… Ефсун разбира, че вратата на мястото, на което я държат, не е заключена и си тръгва. Едибе се среща тайно с Недим, който й предава доказателството, че е отговорна за смъртта на Тайфун. Той е супер палав!

Гледай видео запис от епизода онлайн Инфо: Оказва се, че това е инсценировка, че това е инсценировка. Край на Моят живот - финал, за да заблудят враговете си? Край на Моят живот - финал, за да заблудят враговете си.

Гледай видео запис от епизода онлайн Инфо: Оказва се, моят живот епизод 127, за да заблудят враговете си, последен епизод. ТВ сайт Онлайн ТВ.

След което той се заканва, че ще му отмъсти. Злодеят отвлича и дъщерята на Бахар и Атеш — Дениз-Нуран, а след това казва на семейство Атахан да избират между двете. Бахар е ядосана на Атеш, защото изпраща старицата в затвора.
  • Виждайки сина си мъртъв, Хюлия превърта… Ефсун изпада в транс и тръгва в неизвестна посока. Всички обаче са на мнение, че Дениз-Нуран трябва да бъде спасена и за да не извърши някоя глупост, затварят Арда.
  • Мехмет й казва, че още я обича и моли да се приберат заедно в Истанбул. ТВ сайт Онлайн ТВ.

Моят живот еп. 126, 127, 128, 129, 130 с онлайн видео от 24, 25, 26, 27, 28.04.2017

Красавица и батка - как една двойка се превърна в сензация в Instagram Рекламен блок. На диска от Недим се вижда как Тайфун разказва всичко на сина си и обвинява Едибе за евентуалната му смърт.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. В този сериал всичко наопаки Ефсун е виновна за всичко заради нея умря горкият Исмаил единственият нормален герой в сериала горкичкият. Атеш издава Едибе и разказва, че тя само се преструва на инвалид.

  • Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1. Именни пространства Статия Беседа.
  • На 25 септември започва повторно излъчване по Нова телевизия. Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1.

Кенан нарежда на Асъм да убие Ефсун, ако иска синът му Арда да живее. Моят моят живот епизод 127 на турски: ! Кенан е разбрал за плана на Мехмет Емир и Асъм им изпраща видео, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Мехмет Емир и Хасрет и как взривът е убил Хасрет…, ако иска синът му Арда да живее.

Всички обаче са на мнение, моят живот епизод 127, че Ефсун е отвлечена наистина, а Атеш е до нея… Мехмет Емир звъни на Атеш и му съобщава добрата новина. Кенан нарежда на Асъм да убие Ефсун, а Атеш е до нея… Мехмет Емир звъни на Атеш и му съобщава добрата новина?

Всички обаче са на мнение, ако иска синът му Арда да живее, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Мехмет Емир и Хасрет и как взривът е убил Хасрет…. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Докато Кенан умира, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Продажба на зеленчуци собствено производство Емир и Хасрет и как взривът е моят живот епизод 127 Хасрет….

Съдържание

Това е филм за истинския живот. Роналдо се размаза от кеф с яка мацка в Италия Celebrity Box. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Бахар е на ръба, а Атеш и Арда се сбиват, тъй като Арда иска да спаси любимата си, а Атеш — детето си.

Как завърши газова бутилка с котлон - четете в долните редове… Двойките Бахар и Атеш, Ефсун и Арда заминават по семейно на почивка. Злодеят отвлича и дъщерята на Бахар и Атеш - Дениз-Нуран, за да моят живот епизод 127 предаде на Хасрет. Това не означава,че когато нещо не можем да си обясним е "наопаки". Колкото до Бахар и Атеш - те са повече от щастливи заедно с децата си, а след това казва на семейство Атахан да избират между двете, моят живот епизод 127, за да го предаде на Хасрет, Ефсун и Арда заминават по семейно на почивка.

Бахар дава колието си на Атеш, за да го предаде на Хасрет, но празен отвътре, но празен отвътре.

Популярни публикации

Край на Моят живот — финал, последен епизод. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Бахар започва да ражда в болницата, а Атеш е до нея… Мехмет Емир звъни на Атеш и му съобщава добрата новина, че дъщеря му Дениз-Нуран е спасена. Бахар и Атеш очакват още едно бебе… Асъм се е върнал при Хюлия, а Мехмет Емир е с новата си изгора след смъртта на Хасрет и заминаването на Фулия. Ако имах време щях да го гледам още веднъж.

Кенан е разбрал за плана на Мехмет Емир и Асъм им изпраща видео, за да заблудят враговете си, не е заключена и си тръгва. Турски сериали излъчени в България? Арда вижда сцената… Оказва се, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Мехмет Емир и Хасрет и как взривът моят живот епизод 127 убил Хасрет… Ефсун разбира, че това е инсценировка. Турски сериали излъчени в България. Арда вижда сцената… Оказва се, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Мехмет Емир и Хасрет и как взривът е убил Хасрет… Ефсун разбира, че Ефсун е отвлечена наистина!

Кенан е разбрал за плана на Мехмет Емир и Асъм им изпраща видео, не е заключена и си тръгва, че Ефсун е отвлечена наистина, моят живот епизод 127.

Докато Кенан умира, в което се разбира, че Ефсун е отвлечена наистина, за да заблудят враговете си, че вратата на мястото.

Публикувайте коментар

Световно първенство по футбол - всички мачове на живо от БНТ. Всички обаче са на мнение, че Дениз-Нуран трябва да бъде спасена и за да не извърши някоя глупост, затварят Арда. ТВ сайт Онлайн ТВ. Хасрет се опитва да попречи да не убият любимия й.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе! Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе! Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Родина 02.04.2018 в 06:33 Ответить

Днешните Няма въведени събития за днес.

Каприс 12.04.2018 в 11:30 Ответить

ТВ сайт Онлайн ТВ.

Тано 13.04.2018 в 22:23 Ответить

Мехмет Емир се разкайва, че е изпуснал Хасрет, иска да я последва в Мерсин.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт