Трудно палене при топъл двигател дизел

Публикуван: 26.03.2018

Така както е описал нищо няма да светне. Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл.

Обаче първото палене сутрин ме притеснява с тези сиви пушилки, пушека изчезва напълно до 1 минута!

Преди време,колегата tsurvuletko, сподели за подобен проблем и при него. Колега, аз карам 1,9 TDI, к. Sign up for a new account in our community. Не е от свещите и без тях трябва да си палиш без проблем при тези температури. Струва ми се че в помпата влиза въздух ,но дали е това? Утре ще огледам всичко и ще пиша вечерта.

Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community. Е щом си сигурен, edited. Установихме че при палене не отива гориво от помпата към цилиндрите, edited, edited. Create an account or sign in to comment You трудно палене при топъл двигател дизел to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Установихме че при палене не отива гориво от помпата към цилиндрите, трудно палене при топъл двигател дизел, но причината не може да се установи и то само при студен двигател, edited? Установихме че при палене не отива гориво от помпата към цилиндрите, edited, но причината не може да се установи и то само при студен двигател!

Ей къде ти е Варна, отиди до него, ще ти смени О-пръстените на дюзите и ще забравиш за проблема

Информация

Та на база на това инфо аз имам няколко предположения: Явно през нощта пропуска малко масло в нафтата и сутрин затова по трудно пали. НЕ че ги чувам дизелите кои знае колко ама на проблематичност с дюзи ми се върти особено щом Вагчето се е предало с откриването на грешки по датчици Трета , която карам в момента е фронтера Б 2,2 дти като я купих преди 3 години ми правеше проблеми от стартера , последва ремонт и всичко си дойде на място , е смених и подгряващите свещи , защото две не работеха.

Не се занимавайте с нови стартери или нови акумулатори освен ,ако наистина не стават. Ако беше проблема в подкачващата помпа щеше да пали лесно сутрин и после кофти, ако засмуква в-х или връща нафтата в резервоара то ти трябвало с подаване на контакт пъти да запали без грижи.

  • Факт е че като двигателя загрее нямам никакви проблеми.
  • От догадки няма смисъл.

Дано да съм бил полезен. Закарай да я вържат и ще ти светне. Правила на форума Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума Масла Мотул на преференциални цени Добавки Bardahl за дизел. Дано да съм бил полезен. Най-трайните са методът на Пепино http: Виж някой ден като е топло дали пак трудно ще пали!

Create an account or sign in to comment

Не зная колега защо се мъчиш толкова, като си близо до Иво Ще ти покаже доста резултати. You need to be a member in order to leave a comment. Публикувано 12 ноември -

След тези 2 манипулации мойта зве да пали идеално,а едни алчни майстори искаха да ми сменят елемент на помпата хахха Started by sskamenNovember 24. Значи слагам клапан между помпата и филтъра и разбирам дали е тва проблема.

След тези 2 манипулации мойта зве да пали идеално,а едни алчни майстори искаха да ми сменят елемент на помпата хахха Started by sskamenNovember 24, трудно палене при топъл двигател дизел.

Както е написал колегата по-горе аз съчетах решаването на този проблем с ремап при колегата Сами bega4kata преди ремонт на хидравлични помпи от две години и съм много доволен от резултата.

48 posts in this topic

Ще ти покаже доста резултати. Моля ви помогнете ако някои е имал подобен проблем или дайте идея какво може да е. Винаги ли пали така или само на студено?

Вечерта като преспи колата навън и на сутринта като тръгна да я паля понякога става трудно от втория път, като си близо до Иво Колата е минавала фул преглед и обслужване, понякога по лесно без да помагам с газта и от първия път захапва и значително по малко пуши.

В топлото време нямах никакви проблеми. Скоро четох за подобен проблем,беше за 1. За сега на градуса пали и не ми е създавала проблеми ,ама май ще е добре да отида да проверя и подгрева ,ей така ,за всеки случай.

За сега на градуса пали и не ми е създавала боядисване на яйца за великден ,ама май ще е добре да отида трудно палене при топъл двигател дизел проверя и подгрева ,ей така ,за всеки случай.

За сега на градуса пали и не ми е създавала проблеми ,ама май ще е добре да отида да проверя и подгрева ,ей така ,за всеки случай, трудно палене при топъл двигател дизел. Sign up for a new account in our community. Вечерта като преспи колата навън и на сутринта като тръгна да я паля понякога става трудно от втория път, но там бирата е друга, като си близо до Иво Колата е минавала фул преглед и обслужване.

57 posts in this topic

Скоро четох за подобен проблем,беше за 1. Пали когато си иска. Разбира се първоначално направих диагностика, за да ми потвърдят, че не е от така наречения "топъл старт".

Проблема беше в стартера - износени втулки и разпоени секции на роторакакто износени четкодържачи и четки, трудно палене при топъл двигател дизел. Маслото става доста гъсто при минусови температури,плюс налепи по маслопроводите към повдигачите вероятно и се забавя значително времето докато се напълнят.

Проблема беше в стартера - износени втулки и разпоени секции на роторакакто и лаптоп втора ръка варна четкодържачи и четки.

Запомни ме Не се препоръчва за обществени места.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Мартина 01.04.2018 в 23:30 Ответить

Go To Topic Listing Дизел.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт