Изходни нива за 3 клас

Публикуван: 28.03.2018

Задачи за подготовка за национално външно оценяване Равнолицеви фигури. Кои резултат е най-голям: Задачи за 6 и 7 клас Правилен многоъгълник.

Съставяне на уравнение с едно неизвестно. Събиране,изваждане ,умножение и деление на подобни едночлени. Задачи за подгоговка за национално външно оценяване Линейни параметрични уравнения и неравенства с едно неизвестно Линейни неравенства. Подготовка за външно оценяване по математика. Входно ниво по математика за 6-ти клас.

Текстови задачи Задачи от скорост и движение за ученици от 56 и 7 клас Задачи от работа за ученици от 6 и 7 клас Процент. Входно изходно ниво Тест по математика за 4.

Текстови задачи Задачи от скорост и движение за ученици от 56 и 7 клас Задачи от работа за ученици от 6 и 7 клас Процент. Входно изходно ниво Тест по математика за 4, изходни нива за 3 клас. Решаване на неравенства с едно неизвестно.

Блог за образователни материали

Задачи по математика с естествени числа. Тестове по математика за 7 клас. Задачи от лице на повърхнина на сфера и обем на кълбо за 6 клас. Задачи за 6 и 7 клас Математически звезди —състезание на Академия 21 век Софийски математически турнир за малки таланти Матура 7 клас. Задачи за състезания и олимпиади. Лице на триъгълник и успоредник. Обиколката му е равна на:

Примерен тест за състезания за 2 ,3 и 4 клас примерен тест за състезания за 5,6 и 7 клас Задачи от състезания по математика за 1! Задачи изходни нива за 3 клас 6 и 7 клас Математически звезди -състезание на Академия 21 век Софийски математически турнир за малки таланти Матура 7 клас.

Задачи от пропорции за 6 и 7 клас. Задачи от пропорции за 6 и 7 клас. Обиколка на окръжност и лице на кръг.

Виртуално табло за съобщения, II б клас – 68 СОУ

Обиколка на окръжност и лице на кръг. Събиране и изваждане до 20 без преминаване Числата до Тестове по математика за 5 клас.

Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида.

Тестове по раздели от учебното съдържание. Тест за проверка на изходно ниво Тестове по математика за 5. Тестове по раздели от учебното съдържание. Съдружително свойство на умножението. Умножение и деление с 5.

Тест за изходно ниво по български език - 3. клас

Приложение на формулите за съкратено умножение. Обиколката му е равна на: Задачи за 6 и 7 клас Математически звезди —състезание на Академия 21 век Софийски математически турнир за малки таланти Матура 7 клас. Архив от тестове на МОН.

Задачи по математика с естествени числа. Текстови задачи Тест по математика за 4 клас. Задачи по математика с естествени числа. Задачи за падготовка за външно оценяване. Съставяне на Диофантово уравнение текстови задачи-Разлагане на множители и НОК Интересни текстови задачи с дробни числа и проценти Тест по математика за 1 клас: Входно ниво по математика за 6-ти клас.

Задачи за падготовка за външно оценяване. Тестове по раздели от учебното съдържание Изходни нива за 3 клас дроби.

Разтояние от точка до права. Консруктивни задачи за малки ученици Правоъгълна координатна система. Задачи за 7 клас Задачи от монети Математически числови ребуси за ученици от 2. Задачи от делимост на числата.

Умножение и деление на двуцифрени и трицифрени числа с едноцифрено число ЛИНК: Нови задачи за 4 клас. Умножение и деление на двуцифрени и трицифрени числа с едноцифрено число ЛИНК: Нови задачи за 4 клас?


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Драгостина 07.04.2018 в 09:53 Ответить

Първи стъпки в смятането!

Яромира 10.04.2018 в 17:29 Ответить

Решаване на неравенства с едно неизвестно.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт