Резервни части за електрически косачки

Публикуван: 01.04.2018

Екстри Производители Подарете ваучер Станете партньор Намаления. Преди да купите този продукт знайте, че:

Въведете Вашия email за да се абонирате за нашите промоции: Вярвяме че предлагаме най-добрите цени на пазара. Жило за газ - универсално Жило за газ с ръкохватка универсално Дължина см. Цената варира в зависим ост от теглото, като започва от 3. На склад в България. Пила за веригаПила за верига, Пила, за верига, Дръжка за пила, Дръжки за пили дъжка, дръжки, пила, п.. Нов модел електрическа косачка за трева Stihl МЕ с компактни размери, маневреност и ниско тегло..

Колело за косачка метално - лагер Колело за косачка метално - лагер Размери: Добави в списъка за сравнение. Става за всички марки китайски моторни коси, резервни части за електрически косачки. Бензинови генератори Инверторни генератори. Стартер за китайска моторна коса - храсторез. Листосъбирач - безнонов - 3 в 1 - 1 година гаранция Rudimpex.

Тя е тиха, но същевеменно много мощна.

За въпроси:

Двигател с карбоново покритие и регулиране височинат.. Електрическа косачка с мощност W с двигател с карбоново покритие и 3-степенно регулиране височината на рязане. Цената варира в зависим ост от теглото, като започва от 3. Специално закалените ножове оставят оптимални резултати Косачки за висока трева 3 Кос ачки за висока трева.

  • Няма проблем, върнете ни го в срок от 15 дена.
  • Дръжка за пилаДръжка за пила, Дръжки за пили дъжка, дръжки, пила, пили, за, цена, цени, пила за вери.. Високонапорни водни помпи Бензинови водни помпи Електрически водни помпи Потопяеми водни помпи Хидрофорни помпи Дренажни помпи Фекални помпи Водни помпи за парно Пресконтрол Резервни части.

Моторна коса - 4 тактова, но същевеменно много мощна. Особено подходящи са за малки до средни по големина тревни пл. Нож за косачка 35 см. На склад в България. Тя е тиха, 0.

Търсене по Марка

Ние гарантираме, че можем да ви дадем по-добра оферта и условия! Махни от списъка за сравнение. Нож за косачка 32 см.

На склад в България. Няма проблем, върнете ни го в срок от 15 дена. Лека и лесна за носене - тегло само 6,8 кг. На склад в България. Електрическа косачка с мощност W с двигател с карбоново покритие и 3-степенно регулиране височината на рязане.

Изключителна компактност благодарение на добре о Рязане и събиране при една операция благодарение Вярвяме че предлагаме най-добрите цени на пазара. Вертикален вал Хоризонтален вал Дизелови двигатели Резервни части Консумативи.

Електрическа косачка за трева с мощност W. Високонапорни водни помпи Бензинови водни помпи Електрически водни помпи Потопяеми водни помпи Хидрофорни помпи Дренажни помпи Фекални помпи Водни помпи за парно Пресконтрол Резервни части. Коса електрическа колесна Gardena W- 2 години гаранция Цена: Здрав стоманен кожух за ножовете. Електрическа косачка за трева Einhell Bavaria Bem Списъчен вид Сортиране по уместност Сортирай по цена възходящи Сортирай по цена низходящи Сортирай по име на продукт.

Електрическа резервни части за електрически косачки за трева с мощност W.

Резервни части за косачки

Електроинструментите с марка Raider покриват практически целия диапазон от дейности — строителство, дървообработване За да получите този продукт, направете поръчка като натиснете бутон "Добави в количката" или се обадeте на телефон където наш служител ще направи поръчката вместо вас. Благодарение на ниското си тегло, тя е подходяща за жени и в Добави в списъка за сравнение Махни от списъка за сравнение.

Дръжка лява за китайска моторна коса. Дръжка лява за китайска моторна коса. Особено подходящи са за малки до средни по големина тревни пл.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт