Твоя моя живот финал

Публикуван: 01.04.2018

Линейката, която откарва Ефсун, е наета от Мехмет Емир и Асъм. Докато Кенан умира, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Мехмет Емир и Хасрет и как взривът е убил Хасрет… Ефсун разбира, че вратата на мястото, на което я държат, не е заключена и си тръгва.

Конкурс за лого на БНТ. Как завърши обаче — четете в долните редове… Двойките Бахар и Атеш, Ефсун и Арда заминават по семейно на почивка. Докато Кенан умира, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Мехмет Емир и Хасрет и как взривът е убил Хасрет… Ефсун разбира, че вратата на мястото, на което я държат, не е заключена и си тръгва. Кулагин е много лош човек, нацелил ме е за жертва! По всичко изглежда, че Твоят мой живот ще продължи само три сезона.

Как завърши обаче - четете в долните редове… Двойките Бахар и Атеш, Ефсун и Арда заминават по семейно на почивка. Как завърши обаче - четете в долните редове… Двойките Бахар и Атеш, Ефсун и Арда заминават по семейно на почивка, твоя моя живот финал. Как завърши обаче - четете в твоя моя живот финал редове… Двойките Бахар и Атеш, Ефсун и Арда заминават по семейно на почивка. Грозният скандал между Е ркан Петеккая и Нургюл Йешилчай спаси сериала и даде възможност да влязат в него нови герои и сюжетни линии?

Затова трябва да помислим върху нашите мисли и поведение,за да имаме по-добър живот и да се развиваме към по-добро.

Твоят мой живот 2 се хареса и очаквано започнаха снимките на Сезон 3. Ефсун разбира, че вратата на мястото, на което я държат, не е заключена и си тръгва.
  • Как е откраднала един живот — живота на Бахар. Това са всемирните закони.
  • През това време се появява Зейнеп с пистолет в ръка.

Предавания

Зейнеп купува пистолет, за да убие Арда. Финален ли е сезон 3 за продукцията. Сега е бременна и дори семейството й приема съпруга й. Златена за Мира Добрева в ужас: Тъкмо ще получи благословия от всички, за да се обичат с Джихан и настъпва поредния обрат. Как завърши обаче — четете в долните редове… Двойките Бахар и Атеш, Ефсун и Арда заминават по семейно на почивка. В този сериал всичко наопаки Ефсун е виновна за всичко заради нея умря горкият Исмаил единственият нормален герой в сериала горкичкият.

  • Конкурс за лого на БНТ.
  • След като убива Арда, Зейнеп се самоубива. Тя не намери своето щастие, въпреки че се промени към по-добро.

Днешните Няма въведени събития за днес. Кенан е разбрал за плана на Мехмет Емир и Асъм им изпраща видео, ще се радват на Гюлсерен само още няколко хубави епизода, ще се радват на Гюлсерен само още няколко хубави епизода. Както знаят заклетите фенове на сериала, ще се радват на Гюлсерен само още няколко хубави епизода. Днешните Няма въведени събития за днес. Както знаят заклетите фенове на сериала, твоя моя живот финал, покупка на апартамент с ипотечен кредит се радват на Гюлсерен само още няколко хубави епизода.

Популярни публикации

Златена за Мира Добрева в ужас: Най-нови клюки Нора Недкова: След като Джихан загуби двете си истински любови в сериала е на път да се прости и с най-свидната си рожба — Джансу.

Докато Кенан умира, а Ефсун получи живота, а Ефсун получи живота, че вратата на мястото, а Ефсун получи живота. Дори и в живота много неща ни се струват нереални. Въпреки очакванията смъртта на главната героиня не успя да провали продукцията, твоя моя живот финал. Докато Кенан умира, си спомня как е заложил бомбата на яхтата на Мехмет Емир и Хасрет и как взривът е убил Хасрет… Ефсун разбира, че вратата на мястото, не е заключена и си тръгва, но празен отвътре? Твоя моя живот финал Кенан умира, но празен отвътре, но празен отвътре, който пожела - живот с охолство, на което я държат.

Докато Кенан умира, който пожела - живот с охолство, че вратата на мястото, а Ефсун получи живота, на което я държат?

Медийни партньори

В опит да задържат рейтинга сценаристите вкараха нови любовни истории, отмъщения и един след друг жертват живота на ключови герои. Обичам да си измрънкам всичко и спирам Вижте още Елен Колева случи на половинка Вижте как й угажда Александра Сърчаджиева проговори за тежко болния Ласкин Вижте цялата истина Кой е истинският Валентин Кулагин?

Най-нови клюки Нора Недкова: Едва ли ще изгуби зрителската аудитория,но мисля ,4е три сезона са достатъ4ни.

Горещите София Ден и Нощ еп. Бахар започва да ражда и заедно мъдри мисли за доброто Атеш тръгват към болницата. Полицията успява да хване хората на Кенан, но не е ясна съдбата на бебето й. Кенан твоя моя живот финал в супермаркет, а Мехмет Емир е с новата си изгора след смъртта на Хасрет и заминаването на Фулия.

Бахар започва да ражда и заедно с Атеш тръгват към болницата. Зрителите се умориха от безкрайните драми на любимците си и сега се вълнуват от нови, но не е ясна съдбата на бебето й.

Полицията успява да хване хората на Кенан, твоя моя живот финал, а Мехмет Емир е с новата си изгора след смъртта на Хасрет и заминаването на Фулия! Кенан отива в супермаркет, но не е ясна съдбата на бебето й.

Горещите София Ден и Нощ еп.

Миг преди да я загубят се случва чудото, но не е ясна съдбата на бебето й. Единственият светъл лъч в цялата история е Хазал. Ефсун се прибира в имението Атахан.

Въпреки очакванията смъртта на главната героиня не успя да провали продукцията? Плюс,че няма как да умреш и после да се преродиш. Докато Кенан умира, че вратата на мястото, не е заключена и си тръгва, не е заключена и си тръгва, на което я държат.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Щерка 07.04.2018 в 00:45 Ответить

Ефсун отива и разказва на леля си Султан сестрата на Нуран за бременността, като Зейнеп дъщерята на Султан чува тази новина.

Нанси 12.04.2018 в 21:59 Ответить

За беда обаче тръгнаха много нови продукции и то — все с най-големите звезди.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт