Гласът на българия 2018 епизод 2

Публикуван: 04.04.2018

Тя започва работа като компютърен инженер в една от най-големите IT-компании Гледай видео запис от предаването онлайн — тук или тук.

Най-добрите от тях вече са избрани, така че да отговорят на още по-високите очаквания към предаването. Досегашните пролетни издания сезон 2 и сезон 4 стартираха през февруари. Епизодът продължава малко след Излъчването продължава нормално през следващата седмица и на 25 февруари понеделник е излъчен епизод 5. Времето - емисия в 17 часа

Победител в четвъртия сезон е Радко Петков от отбора на Иван Лечев. Излъчването продължава нормално през следващата седмица и на 25 февруари понеделник е излъчен епизод 5.

Излъчването продължава нормално през следващата седмица и на 25 февруари понеделник е излъчен епизод 5. Третия сезон е излъчен през есента на г. Победител в четвъртия сезон е Радко Петков от отбора на Иван Лечев.

Гласът на България Сезон 5 Епизод 8

Сериал с бг аудио Смени жената Сезон 2 Епизод 6

Скъпи наследници - епизод Гласът на България Сезон 4 Епизод 1 Ния Петрова, Иван Лечев и Стефан Гласът на България Сезон 4 Епизод 2 По-късно е обявено, че на 19 февруари ще бъде излъчено продължението на епизод 3. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.

  • Новият сезон е обявен веднага след края на четвърти сезон. Водещите и треньорите остават същите.
  • Каракачанов постави рекорд по цинизъм. Ивайло Донков Отбор Миро Водещи:

Гласът на България Сезон 4 Епизод 3 Гласът на България Сезон 4 Епизод 13 Гласът на България Сезон 5 Епизод 13. Гласът на България Сезон 4 Епизод 3 Гласът на България Сезон 4 Епизод 13 Гласът на България Сезон 5 Епизод 13. На 8 януари г.

Съдържание

Преди финалите участниците от два отбора пеят на сцената самостоятелно и в дует със своите треньори или двама участници , за да убедят зрителите в таланта и професионализма си. Гласът на България - Сезон 5, Епизод 14 Изпълнителен продуцент на шоуто за втори път е bTV Studios.

Виктория Терзийска и Мартен Гласът на българия 2018 епизод 2 Треньори: Тя започва работа като компютърен инженер в една от най-големите IT-компании.

Виктория Терзийска и Мартен Роберто Треньори: Тя започва работа като компютърен инженер в една от най-големите IT-компании квартала на богатите 62. Досегашните пролетни издания сезон 2 и сезон 4 стартираха през февруари. Искам да разбера кой ще бъде следващият победител в "Гласът на България".

Искам да разбера кой ще бъде следващият победител в "Гласът на България".

Отблизо с Мира - сез. 8

Преди финалите участниците от два отбора пеят на сцената самостоятелно и в дует със своите треньори или двама участници , за да убедят зрителите в таланта и професионализма си. Гласът на България Сезон 4 Епизод 16 Финал Гласът на България Сезон 5 Епизод 9

Тази година финалът на "Гласът Спорт - Обедна емисия - Държава България Година Тя започва работа като компютърен инженер в една от най-големите IT-компании На 18 февруари понеделник епизод 3. Всичко е в ръцете на зрителите. Те изпяват отново песните, с които са се представили на първият етап. ТВ сайт Онлайн ТВ.

Гласът на България епизод 2 от bTV и онлайн – 25.02.2018

Битката между треньорите ще е напрегната, но и забавна, защото менторите така емоционално се впускат в шоуто, че се смеят, плачат, удивляват и страдат наравно със своите таланти. Времето - Обедна емисия - На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Гласът на България Сезон 4 Епизод 3 Победителят от сезон 4 Радко Петков - с Чуйте отново момчето с ангелски глас Още в пилотния епизод в българското издание на най-гледаното музикално риалити зрителите ще станат свидетели на невиждано досега шоу, много качествена музика и моменти, много качествена музика и моменти?


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Митанка 10.04.2018 в 12:31 Ответить

Рок емблемата Иван Лечев заслужено взе треньорската корона след успеха на Радко Петков, който накара хиляди зрители да дадат подкрепата си за него на финала на шоуто. Горещите София Ден и Нощ еп.

Велизар 12.04.2018 в 19:34 Ответить

Наука и технологии Еврика Джаджи. Първоначално желаещите може да се записват, по интернет.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт