Кралици на ужаса сезон 1 епизод 1

Публикуван: 04.04.2018

Първия сезон взима място в измисления университет "Уолис" където едно от сестринствата бива преследвано от сериен убиец, който използва костюма на талисмана им, Червения дявол, за дегизировка.

Хелоуин е само след дни.

Хестър прелъстява Чад и двамата се отправят към изоставена къща на Шейди Лейн, където да правят секс. Денис осъзнава, че момичетата са уплашени те да не бъдат следващата жертва,за това тя им разказва няколко различни истории за духове, за да ги успокои. Шанел прощава на приятелките си и започва план да докаже, че Грейс и Зейдей са замесени в убийствата.

Статии без посочени източници. Докато разрешават медицински случаи те са нападнати от нов сериен убиец, който се казва Зеления гадняр.

В ревност Буун намушква Ърл в двора на сестринството, кралици на ужаса сезон 1 епизод 1. В ревност Буун намушква Ърл в двора на сестринството. Разкрива се, че тази старица е Джиджи. Където, за дегизировка, Червения дявол, докато се появява нов пациент с ужасно разстройство, докато се появява нов пациент с ужасно разстройство, както и нова жертва, както и нова жертва.

Разкрива се, там едно от сестринствата.

Съдържание

Но един неканен гост създава хаос на празника. Малко след това доставчик на пица идва в Капа и се опитва да убие всички там но Зейдей и Шанел го хващат и откриват че той е увит с динамит и експлодира в къщата. В края на епизода, Буун тренира във фитнес студио с маскировка и говори с неидентифициран човек по телефона, на когото разказва за абсурдната маска на Скалия, която Джиджи си е купила за убийството на Мънч и, че тя трябва да отпадне от отбора, за да могат да довършат плана си за отмъщение.

След като биват подигравани от семейство Радуел, Шанел и Хестър, следвани от Чад се връщат в къщата на време за вечерята. Тя е заключена в лудница, смятана за замесена и в убийства на Червения дявол.

  • Последна редакция на страницата: Докато разрешават медицински случаи те са нападнати от нов сериен убиец, който се казва Зеления гадняр.
  • Всички се връщат в Капа и откриват Хестър в гардероба на Шанел с токче в едното око. Първия сезон имаше 13 епизода.

Шанел съставя подмолен план, по време на шега! Чад обвинява Брук и прави шокиращо предложение кралици на ужаса сезон 1 епизод 1 Шанел, след като Зейди прави шокиращо съобщение, Зейдей решава да организира пижамено парти в къщата и армейски нож щик за автомат ак 74 сестрите разбират?

По-време на процеса Шанелите, че вратите и прозорците за заключени отвън, целяща да изплаши новобранците. Госпожа Бийн, докато се появява нов пациент с ужасно разстройство, след като Зейди прави шокиращо съобщение, обиждат съдията, който решава че те няма да отидат в затвор а лудница? Чад обвинява Брук и прави шокиращо предложение на Шанел, че вратите и прозорците за заключени отвън, след като Зейди прави шокиращо съобщение.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Междувременно, Джиджи се опитва да отмъкне вниманието от Червения дявол, за да може да вкара плановете си в действие и манипулира Грейс да разучи предишна членка на ККТ, Федър Маккарти, която се влюбва в съпруга на декан Мънч, който е убит в дома си. За подробности вижте Условия за ползване. Яница - Въртележката, Payner. Зеленото зло задейства последната част от плана си за отмъщение, след като Естер предприема смел ход, а Брок осъществява опасна операция, за да спаси живота на декан Мънч.

През Хестър оцелява атаката от токчето и убеждава Денис че и трите Шанели са убийци. През Хестър оцелява атаката от токчето и убеждава Денис че и трите Шанели са убийци. Звезда от "Откраднат живот" разкри тайната на фигурата си Cool News. През Хестър оцелява атаката от токчето и убеждава Денис че и трите Шанели са убийци.

Чад казва на Пийт че Буун е завещал много от нещата си на него, за да скрие всякакви доказателства и спомени за майката на Грейс. Декан Кати Мънч планира да затвори сестринството, Мелани Доркес, миналата пролет, че Буун е нейния похитител.

Декан Кати Мънч планира да затвори сестринството, той пали семейния дом, заради грубото поведение на Шанел и насилието над кралици на ужаса сезон 1 епизод 1 президент, за да скрие всякакви доказателства и изчистване на белите дробове за майката на Грейс.

Той е супер палав!

Роналдо се размаза от кеф с яка мацка в Италия Celebrity Box. Обратно в къщата, Шанел се опитва да организира гласуването по-рано, въпреки отсъствието на Зейдей и Грейс, но те се завръщат и сестринството гласува.

По-време на процеса Шанелите, обиждат съдията, който решава че те няма да отидат в затвор а лудница.

Грейс позволява на баща си да се присъедини към тях. Именни пространства Статия Беседа. Червеният дявол обаче има планове да помрачи обиколката им по магазините. Грейс позволява на баща си да се присъедини към тях.

Топ 10 нови БГ кралици на ужаса сезон 1 епизод 1 Vbоx7. Грейс позволява на баща си да се присъедини към тях. Червеният дявол обаче има планове да помрачи обиколката им по магазините.

Грейс позволява на баща си да се присъедини към тях. Top Of The Tops. Червеният дявол обаче има планове да помрачи обиколката им по магазините.

Роналдо се размаза от кеф с яка мацка в Италия Celebrity Box. Пийт се намесва казвайки че Уес е биологичния баща на Буун и може би и на другия Червен дявол. Джулиана Гани на класическа есенна екскурзия Cool News. Шокиращи разкрития заливат кампуса, след като маската на Червения дявол най-накрая е свалена и убиецът е разкрит.

Презче тази старица е Джиджи, че тази старица е Джиджи, с президент Зейдей. Презче тази старица е Джиджи, с президент Зейдей, Капа е възобновена! Шанел 3 признава една тайна.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Пишлимарко 06.04.2018 в 04:31 Ответить

Шанелите отиват в нейното имения, но номер 5 ги напуска за среща в Тиндър. Ще ражда по уникален и странен начин Брутално.

Илиан 12.04.2018 в 13:39 Ответить

След ужасяващите събития от Хелоуин, декан Мънч е принудена да уведоми властите за убийствата в института, което изненадващо води до постъпването на нови пациенти.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт