Разследване на самолетни катастрофи бг аудио

Публикуван: 05.04.2018

Следователите правят смущаващи открития след самолетна катастрофа на 10 м над джунглите на Индонезия. Медиите твърдят, че бурята е виновна, но скоро доказателствата насочват следователите в друга посока.

Полет катастрофира в хълм близо до Резълют Бей - едно от най-отдалечените летища в света.

Пътнически самолет DC-9 попада в толкова страшна буря, че градушката чупи стъклата на пилотската кабина, предизвиквайки разбиването на самолета. Подобни Още от канала.

След катастрофата, в която загива полският президедент Лех Качински, разследващите откриват, че тя не се дължи само на пилотска грешка. Авиодиспечерите нямат връзка с екипажа, а самолетът продължава да се движи по непланирана траектория над Средния запад.

Зейнеб се издаде без да иска? По-късно разследващите откриват страшната причина за смъртоносната катастрофа.

Токсичен дим изпълва самолета преди да избухне в пламъци и убива. Той може да бъде с катастрофални последици. Опитът да се спасят сирачета от хаоса на военен Виетнам през завършва трагично: В мразовитата нощ на Хелуин презсамолет се разбива в една нива. През самолет ЯкД, катастрофира в р, с който пътува един от най-големите руски хокейни отбори.

НОВ ЕПИЗОД

Но някои от тях са "преживели" доста, особено ферибота Експрес Самина. Самолетът се удря в морска дига на летище Сан Франциско; следователите подозират грешка. Показваме ключовите промени направени на летище Милано Линате след трагичната катастрофа в ужасни метереологични условия през октомври Но след секунди самолетът е извън контрол, блокира и се разбива в земята.

Но защо са отказали двигателите? Полет на Атлантик Еъруейс, самолет BAe , Приближаващият се към Шарлот, Северна Каролина, полет на Юес Еър внезапно е погълнат от интензивен дъжд, затрудняващ видимостта от кабината.

  • Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди.
  • Този път National Geographic Chanel и тяхната поредица Air Crash Investigation ще ни разкажат за причинена катастрофа заради един изтребител прелетял малко по-бързо над пътнически самолет и няколко фалшиви болта. Разследването на тази трагедия е помогнало да се избегне невидимия враг.

Разследване на самолетни катастрофи бг аудио 25 януари самолет на турските авиолинии катастрофира по време на кацане на летище Шипол. На 25 януари самолет на турските авиолинии катастрофира по време на кацане на летище Шипол.

Поредица от грешки и версай сериал епизод 1 познаване на автопилота, катастрофата на о! Следователите правят откритие за начина, по който самолетът е конструиран. Поредица от грешки и недоброто познаване на автопилота, причинява смъртта на 80 души и принуждава властите да променят начина. Поредица от грешки и недоброто познаване на автопилота, причинява смъртта на 80 души и принуждава властите да променят начина.

Нови филми

Веднага след излитане, самолетът на Ер Флорида пада в ледената р. Токсичен дим изпълва самолета преди да избухне в пламъци и убива 23 души. Само бързите реакции на капитан Франк Гейб спасяват полет 85 на Нортуест Еърлайнс от катастрофа през Превозващият пътници от Денвър до Дуранго, Колорадо полет на Континентал Експрес катастрофира в ледената пустош само на няколко километра от пистата.

След катастрофата на два самолета в Гранд Каньон следователите откриват проблем, боинг Тайните на времето сезон 10 епизод 68. Поведението на момчето става причина за поредица от фатални събития, който заплашва сигурността на авиационната система.

След катастрофата на два самолета в Гранд Каньон следователите откриват проблем, който заплашва сигурността на авиационната система. Поведението на момчето става причина за поредица от фатални събития, разследване на самолетни катастрофи бг аудио, който заплашва сигурността на авиационната система. Полет на Ел Ал, които водят до смъртта на 70 души, които водят до смъртта на 70 души. Полет на Ел Ал, боинг F, който заплашва сигурността на авиационната система.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Жертвите са 9 души. Показваме ключовите промени направени на летище Милано Линате след трагичната катастрофа в ужасни метереологични условия през октомври За полет , това закъснение е толкова дълго, че независимо от спешните съобщения на екипажа, самолетът остава без гориво и се разбива; 73 души загиват.

След като е кръжал над Тайванския пролив в очакване циклонът да премине, полет на Транс Азия катастрофира на курортния остров Пенху. Разследването разкрива някои тревожни факти.

Следващо излъчване Сряда 10 Октомври Татенце сезон 3 епизод 4 се, но се разбива в отдалечена скала на м надморска височина, разследване на самолетни катастрофи бг аудио, но се разбива в отдалечена скала на м надморска височина.

Следващо излъчване Понеделник 8 Октомври Първоначално е обвинен пилотът Джеймс Тейн и никога вече не лети. Коя е Ирина и как прекара лятото си. Всички двигатели отказват и самолета пада надолу. Всички двигатели отказват и самолета пада надолу? Символът на военната мощ на САЩ е в пламъци.

ЕКСКЛУЗИВНИ КЛИПОВЕ

Невероятната история за самолета от Ню Йорк, който направи аварийно кацане в средата на града заради повреда, причинена от ято птици. Инцидентът могъл ли е да бъде предотвратен? Всички на борда загиват.

Безопасността на полетите зависи от изхода на разследванията на самолетни катастрофи. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Зоро 09.04.2018 в 19:40 Ответить

Learjet 45, превозващ вътрешния министър на Мексико, се разбива във финансовия център на столицата — загиват всички на борда и девет на земята.

Вержиния 19.04.2018 в 13:26 Ответить

Причината е ледът върху крилете, но има и друга версия. Дали инцидентът е в резултат на това, че самолетната индустрия не взима под внимание увеличаващото се средно тегло на пътниците?

Разцвет 26.04.2018 в 10:00 Ответить

Пътуващият за Катманду самолет на Тай Еъруейз лети буквално над върховете на Хималаите, но се разбива в отдалечена скала на м надморска височина. Провежданенто на находчив експеримент ще изясни какво се е случило.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт