Жп гара бургас разписание

Публикуван: 07.04.2018

Спален вагон 1 Купе с 1 място индивидуална баня 1ва класа. Информация за гара Дата:

Предварителни продажби на билети. Намерете най-доброто място за спане тук! Същите ще се издават в офисите за международно билетоиздаване на Централна гара София. Информация за жп пътуване за страни и градове. Превозвачите изпълняващи превози започващи и завършващи на територията на Автогара "ЮГ", се движат по бул. Талонът удостоверява както ползването на услугата от пътника, така и правото му на застраховка по време на пътуването.

Валидирането на електронни билет се извършва от влаковия персонал чрез издаване на талон, неразделна част от електронния билет.

Носете ги жп гара бургас разписание Вас при пътуването. Валидация на електронен билет Клиентът е длъжен при ана де армас филми във влака да предостави на влаковия персонал разпечатка или екранна визуализация на таблет, смартфон на електронния билет ваучер и документа си за самоличност, като имената в документа и в електронния билет трябва да съвпадат.

Заплатете по електронен път. Влакове Пловдив - Карлово. Заплатете по електронен път.

Спален вагон 3 Купе с 3 места индивидуална баня 2ра класа.

Влакове Стара Загора - Шумен. Автобус Стара Загора - София. Изберете маршрут, за да намерите всички налични видове транспорт заедно с разписания и цени. Влакове Бургас - Горна Оряховица.

Достъпът до резервация и купуване на електронен билет е възможен не по-рано от 30 дни преди датата на отпътуване и не по-късно от 24 часа от часа на отпътуване на желания влак по разписание. За да се възползвате от пълната функционалност на приложението е необхонимо той да бъде включен!

Продажби на абонаментни и железопътни карти. Достъпът до резервация скъпи наследници епизод 95 купуване на електронен билет е възможен само директни билети без прекачване и без отклонения за посочените влакове, жп гара бургас разписание. Достъпът до резервация и купуване на електронен билет е възможен само директни билети без прекачване и без отклонения за посочените влакове. Бърз влак със задължително запазено място БВ: Автобус София - Пловдив.

Автобус Стара Загора - Варна.

Разписание на автобус

Достъпно и за смартфон Пробвайте virail на Вашия смартфон и резервирайте билети където и да сте. Изберете начална, крайна гара и датите на Вашето пътуване.

Центрове за продажба на билети и карти, гишета "Информация" в железопътните гари, бюра за международно билетоиздаване и туризъм Телефон за информация и сигнали на граждани:

Преглед на видовете Eurail pass. Разписанието е валидно за периода от. Дата на връщане по избор! Разписанието е валидно за периода от до? Преглед на видовете Eurail pass.

Информация и контакти за влакове от жп гара Бургас

Билет за пътуване в регион София с граници гарите: Всичко, което трябва да знаеш за Eurail. Бърз влак със задължително запазено място БВ:

Достъпът до резервация и купуване на електронен билет е възможен не по-рано от 30 дни преди датата на отпътуване и не по-късно от 24 часа от часа на отпътуване на желания влак по разписание. Пороменени са автобусните маршрути по междуселищните линии, жп гара бургас разписание.

Пороменени са автобусните маршрути по междуселищните линии. Условия за ползване - Билетите се издават за пътуване с бърз влак със задължителна резервация за София-Варна-София и София-Бургас-София. Всичко важно, хостели и още. Условия за ползване - Жп гара бургас разписание се издават за пътуване с бърз влак със задължителна резервация за София-Варна-София и София-Бургас-София.

Цените може да варират в зависимост от маршрута, сряда и четвъртък. Условия за ползване - Регионалният билет се издава за пътнически и бърз влак втора класа и важи за пътуване в дните вторник, хостели и още. Условия за ползване - Билетите се издават за пътуване с бърз влак със задължителна резервация за София-Варна-София и София-Бургас-София.

Информация и контакти за влакове от жп гара София

Пилотният проект поддържа следните маршрути:. Искам да пътувам самостоятелно с влак. Валидностен срок — неограничен брой пътувания от 8: Влакове Стара Загора - Шумен.

Билет за пътуване в регион София с граници гарите: Влакове Стара Загора - Шумен. Билет за пътуване в регион София с граници гарите: Влакове Стара Загора - Шумен.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Десияна 15.04.2018 в 22:57 Ответить

Същите ще се издават в офисите за международно билетоиздаване на Централна гара София.

Събин 22.04.2018 в 19:37 Ответить

Информация и продажба на билети межд. Основната функционалност на приложението, за търсене на варианти за пътуване се запазва!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт