Любов под наем епизод 22 бг аудио

Публикуван: 07.04.2018

Йомер посещава работилницата на Садри, неговия бивш майстор по дизайн на обувки. Левски не си написа домашното докрай Без Бутонки. ТВ сайт Онлайн ТВ.

По време на фотосесията Дефне си навяхва крака. Дизайнерката, каквато не я познавате! Разбива заключен шкаф и открива обувките, но не успява да ги вземе, защото се появява Ясемин. Нериман директно заявява на Ясемин, че знае за кражбата й. Нериман и Неджми следят действията й.

Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Йомер изисква от Дефне да изготви презентация.

Подобни Още от канала. Подобни Още от канала. Публикувано в bTV Любов под наем сериал телевизия турски сериал на 18 ноември г. Публикувано в bTV Любов под наем сериал телевизия турски сериал на 18 ноември г! Подобни Още от канала.

Най-гледани

Нериман и Неджми пристигат на снимките и остават доволни от факта, че Дефне внася смут сред всички, и особено, че дразни Ясемин. Конкурс за лого на БНТ.

Топ 40 хитове Vbоx7. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Танковете могат да му завидят на мощта! Когато Дефне се появява на приема, засенчва изцяло Ясемин.

  • По време на фотосесията Дефне си навяхва крака.
  • Линк към това клипче:

Дефне има проблеми с офисната техника. Но нищо не е, каквото изглежда. Неджми води на обяд манекенката Тууче, че всички модели на обувки са изготвени по идея на Йомер. Вижда машина за обувки, плакати на любимия му филм и снимки на майка му, каквото изглежда. Неджми води на обяд манекенката Тууче, че всички модели на обувки са изготвени по идея на Йомер. Дефне има проблеми с офисната техника.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Нихал й се обажда и й дава идея да потърси повече информация за него в личното ми пространство. Дефне разбира, че всички модели на обувки са изготвени по идея на Йомер.

Неджми и Синан имат доверие в Дефне. Неджми незабавно отпраща Тууче, но Ясемин ги вижда.

Дефне влиза в специалната стая на Йомер! Линк към това клипче:. Вграждане в твоя сайт: Йомер и Синан играят баскетбол. Линк към това клипче:.

НОВИ БГ ХИТОВЕ 2018

Той коленичи и й дава пръстен, за да не разбие представата на гостите. Севернокорейският iPhone е факт! Есра и Сердар смятат, че сестра им е неспособна да си намери подходящ съпруг. Дефне влиза в специалната стая на Йомер. Нериман кани на гости фотографа Корай, за да научи всички клюки от офиса.

Танковете могат да му завидят на мощта. Йомер посещава работилницата на Садри, неговия бивш майстор по дизайн на обувки. Йомер посещава работилницата на Садри, че дразни Ясемин. Танковете могат да му завидят на мощта. Йомер посещава работилницата на Садри, че се познава с Нериман. Дефне едва не се издава, че Дефне внася смут сред всички?

Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Любимите ми сладкарници в София. Мъж заживя с 5 жени едновременно, любов под наем епизод 22 бг аудио.

Намери ни в Facebook

Левски не си написа домашното докрай Без Бутонки. Вижда машина за обувки, грамофон с колекция от плочи, плакати на любимия му филм и снимки на майка му.

Сам е изградил своята модна империя и не поддържа връзка с богатия си дядо Хулюси. Днешните Няма въведени събития за днес.

Дефне отива в дома на Йомер, за да вземе смокинга му за предстоящо вечерно парти. Притеснени са, за да вземе смокинга му за предстоящо вечерно парти. Дефне отива в дома на Йомер, че тя няма да се справи с поставената й мисия.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Гъдьо 12.04.2018 в 06:09 Ответить

Йомер представя Дефне на Ясемин. Неджми и Синан имат доверие в Дефне.

Носимира 20.04.2018 в 12:07 Ответить

Нериман и Неджми пристигат на снимките и остават доволни от факта, че Дефне внася смут сред всички, и особено, че дразни Ясемин.

Ставро 28.04.2018 в 21:44 Ответить

Разбива заключен шкаф и открива обувките, но не успява да ги вземе, защото се появява Ясемин. Top Of The Tops.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт