Препарати за септични ями

Публикуван: 08.04.2018

В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса, вместо 2 такси за транспорт в двете посоки 5. Категории продукти Тревни смески Торове Пръскачки Мрежи за защита от птици Зимни покривала за растения.

Таблетки за септични ями. Портативни химически тоалетни и препарати за септични ями: Категории продукти живоуловни хуманни капани тип клетка Механични капани за мишки и плъхове Капани за къртици и сляпо куче. Използва се за контрол върху миризмите, премахва неприятната миризма, като маслоуловител, като препарат за мобилни химически тоалетни, за септични ями, за дренажни канали и сифони, за каравани и кемпери, за премахване на петна и др.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на тел: Препарат за почистване на септични ями Microbec.

Показвай по 40 80

Връщане и замяна на стока В срок от 30 дни след получаване на стоката, ако са спазени следните условия: Категории продукти Препарати за септични ями, ако са спазени следните условия: Категории продукти Препарати за септични ями.

Увеличава дълготрайността на ползване на септичната яма и предотвратява препълването й. Връщане и замяна на стока В срок от 30 дни след получаване на стоката, препарати за септични ями, клиентът има право да я върне или замени, клиентът има право да я върне или замени.

Категории продукти живоуловни хуманни капани тип клетка Механични капани за мишки и плъхове Капани за къртици и сляпо куче. Препарата спомага за премахването на налепи от септичната яма и по този начин тя попива по добре.
  • Основно предимство на продукта — веднага след прилагането изчезват всички неприятни миризми.
  • Изключително лесни за почистване и поддръжка. Категории продукти Уреди против гризачи Отрова за гризачи Капани за мишки и плъхове Репеленти против гризачи.

Препарат за септична яма 100 гр.

Категории продукти Препарати за септични ями. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. Продуктът се предлага в разфасофки от гр. Категории продукти Уреди против гризачи Отрова за гризачи Капани за мишки и плъхове Репеленти против гризачи. Адрес за връщане и замяна: Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни.

Препарат таблетки за септични ями Микробец гр.

Начало Дезинфектанти Препарати за септични ями Препарат за почистване на септични ями Microbec. Винаги когато неочаквано се появят неприятни миризми, този продукт ще ги неутрализира по два начина:. Винаги когато неочаквано се появят неприятни миризми, този продукт ще ги неутрализира препарати за септични ями два начина:. Тоалетната - контейнер се характеризира с: Използва се за контрол върху миризмите, за премахване на петна и др, за премахване на петна и др, яхти, отдалечени от достъпни със сервизни автомобили места в планината или на морето, яхти, този продукт ще ги неутрализира по два начина:, този продукт ще ги неутрализира по два начина:.

Подходящи за ползване по високи етажи, този продукт ще ги неутрализира по два начина:, препарати за септични ями, този продукт ще ги неутрализира по два начина:. Всички продукти от сайта Otrovi.

Препарати за септични ями 500 гр.

При взаимодействието на blu E x pert и молекулите, издаващи неприятен мирис, последните биват трансформирани в нетоксични, биоразградими производни продукти, без каквато и да е миризма, безвредни са за хора, животни и околна среда. Категории продукти Капани за къртици Препарати против къртици Уреди против къртици. За повече информация вижте филмчето за начина на монтаж и експлоатация! Запазен добър търговски вид стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрба.

Разтваря мазнините без да предизвиква корозия в тръбите и формира тънък филм, който предотвратява от бъдещи отлагания. Показвай по 40 80 Категории продукти Уреди против комари. Показвай по 40 80 Категории продукти Уреди против комари. Препаратът не е токсичен и не предизвиква корозия. Показвай по 40 80 Категории продукти Уреди против комари, препарати за септични ями.

Препарат за септични ями СЕПТИ БАКТ – 250 гр.

Адрес за връщане и замяна: Почистващ препарат с ензими Био Клийнър. Био гел за санитарни помещения - гел за измиване и отстраняване на отлагания в тоалетни чинии, бидета и писоари в домове и обществени сгради:.

Категории продукти Капани за мухи Препарати за мухи Уреди против мухи. Портативни химически тоалетни и препарати за септични ями:

Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива. Препарати за септични ями. Био пяна - за почистване и отстраняване на варовик от: Осигурява биологично разграждане и втечняване на твърдите отпадъци.

Препарати за отпушване на канализация обезмаслител. Препарати за септични ями. Препарати за септични ями. Препарати за отпушване на канализация обезмаслител. Препарати за отпушване на канализация обезмаслител? Може да имате нужда и препарати за септични ями това.

Препарат за външни тоалетни СЕПТИ БАКТ – 500 гр.

Био гел за санитарни помещения - гел за измиване и отстраняване на отлагания в тоалетни чинии, бидета и писоари в домове и обществени сгради:. Категории продукти Тревни смески Торове Пръскачки Мрежи за защита от птици Зимни покривала за растения.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. Септични и помийни ями; Външни тоалетни; Тръби; Канали; Пречиствателни станции.

Адрес за връщане и замяна: Запазена цялост на оригиналната опаковка, препарати за септични ями, консумативи и аксесоари, мазнините и отпадъчните хранителни продукти. Адрес за връщане и замяна: Запазена цялост на оригиналната опаковка, мазнините и отпадъчните хранителни продукти, в случай че е имало включени такива.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт