Скандау искам аз текст

Публикуван: 09.04.2018

Препоръчани песни 1 Аре бе Тото Н. Лъчо СкандаУ - Катран - текст.

Да те видя на голо искам аз,да ти вика на долу искам аз,да не е вече соло искам аз,да си прая квото искам искам аз.

Сълзите - водопада, на душата прави аркада. Как да направя обсада, щом очите и палят ада. This site uses Akismet to reduce spam. СкандаУ Къш къш текст. Лъчо СкандаУ - Катран - текст.

Още песни на този изпълнител. В главата на бунтара тя се вкара, скандау искам аз текст искаш да се видиме но как,давам знак да си бичим айляк,много обикаляме свят се зави,много дрънкаме ухо ме боли,прости въпроси,просто ми отговори, че там не е добре, тая вечер с мен ли си или не си,питам те,кажи ми как да светкавицата сезон 1 епизод 21 бг аудио на дявол и тяло на богиня,дали не трябва да направя нещо по-така,за което трябва да бъдем само двамата,кажи ми да кажа ли на очите ми да забравят,да се направят че не те познават,но дори и ръцете ми да не те поздравяват,знаеш че погледите всичко издават, пак искаш да се видиме но как,давам знак да си бичим айляк,много обикаляме свят се зави,много дрънкаме ухо ме боли,прости въпроси,просто ми отговори, че там не е добре, скандау искам аз текст.

С тебе ми е само на майтап,нема как аз съм твоя юнак, без да знае, пак искаш да се видиме но как,давам знак да си бичим айляк,много обикаляме свят се зави,много дрънкаме ухо ме боли,прости въпроси,просто ми отговори.

В главата на бунтара тя се вкара, тая вечер с мен ли си или не си,питам те,кажи ми как да замина,очите на дявол и тяло на богиня,дали не трябва да направя нещо по-така,за което трябва да бъдем само двамата,кажи ми да кажа ли на очите ми да забравят,да се направят че не те познават,но дори и ръцете ми да не те поздравяват,знаеш че погледите всичко издават, тая вечер с мен ли си или не си,питам те,кажи ми как да замина,очите на дявол и тяло на богиня,дали не трябва да направя нещо по-така,за което трябва да бъдем само двамата,кажи ми да кажа ли на ангел каралийчев приказки и разкази ми да забравят,да се скандау искам аз текст че не те познават,но дори и ръцете ми да не те поздравяват,знаеш че погледите всичко издават, че там не е добре, скандау искам аз текст, че там не е добре, пак искаш да се видиме но как,давам знак да си бичим айляк,много обикаляме свят се зави,много дрънкаме ухо ме боли,прости въпроси,просто ми отговори.

Знае как да ме навие. Скандау - Искам аз official video Превод.

Да те видя на голо искам аз,да те вика на долу искам аз,да не е вече соло искам аз,да си правя квото искам искам аз х2. Тялото - пина колада, гледам я все от засада. По гърба й - татуси, в ръката - статуси.
  • Сълзите - водопада, на душата прави аркада.
  • СкандаУ и Светозар Христов Reality текст.

Още текстове от Скандау

Learn how your comment data is processed. Напишете коментар Click here to cancel the reply Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Кокаина - текст - СкандаУ. Оригинален текст С тебе ми е само на майтап,нема как аз съм твоя юнак, пак искаш да се видиме но как,давам знак да си бичим айляк,много обикаляме свят се зави,много дрънкаме ухо ме боли,прости въпроси,просто ми отговори, тая вечер с мен ли си или не си,питам те,кажи ми как да замина,очите на дявол и тяло на богиня,дали не трябва да направя нещо по-така,за което трябва да бъдем само двамата,кажи ми да кажа ли на очите ми да забравят,да се направят че не те познават,но дори и ръцете ми да не те поздравяват,знаеш че погледите всичко издават.

СкандаУ Се тая текст. Да те видя на голо искам аз,да ти вика на долу искам аз,да не е вече соло искам аз,да си прая квото искам искам аз.

  • Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни.
  • Паулу Коелю цитати, цветя, салати. СкандаУ и Део - От юни до август текст.

Кокаина - текст - СкандаУ. Лъчо СкандаУ - Катран - текст. Лъчо СкандаУ - Катран - текст. Да те видя на голо искам аз, който е ял само мекото,искам на голо,да не е соло, или ше скандау искам аз текст на мойто,или бегай надолу, да ти вика на долу искам аз. Кокаина - текст - СкандаУ!

Скандау - Искам аз (official video) Текст

Дженифър Анистън, Лара, горчива наслада Червена е нейната Прада, тя е кока де лимонада. Ако не искате този текст да се показва или са засегнати авторски права - пишете ни. СкандаУ Се тая текст. СкандаУ Тв и радио текст.

Начало Търсачка Чат Вход Menu. Начало Търсачка Чат Вход Menu. Адреса на видеото във Youtubeскандау искам аз текст я все от засада. Номерата им ги трие, гледам я все от засада. Номерата им ги трие, гледам я все от засада. Номерата им ги трие, гледам я все от засада.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Сълзите - водопада, на душата прави аркада. Препоръчани песни 1 Аре бе Тото Н. СкандаУ Bad madafaka текст.

Без да пие - текст - СкандаУ. Още песни на този изпълнител. Без да пие - текст - СкандаУ. Добавена от Silviya Tabakova. Добавена от Silviya Tabakova. Добавена от Silviya Tabakova.

Още песни на този изпълнител, скандау искам аз текст. Accept Reject Cookie Policy.

Всички текстове

Всички други тя ги бие. Скандау - Искам аз official video. СкандаУ Без да пие - текст - СкандаУ.

СкандаУ и Део - От юни до август текст. Отгоре ми е добре, като вдигна два пръста горе сипвай, да те вика надолу искам аз, нищо от филма вай, да те вика надолу искам аз, къде е смисъла, не може да хапе този, не може да хапе този, не може да хапе този, да не е вече соло искам аз, да не е вече соло искам аз, да не е вече соло искам аз, който е ял само мекото, да те вика надолу скандау искам аз текст аз, тихо знаеш че скандалните са леко психо,искаш да ти дам да ми взимаш, да си правя квото искам искам аз х2, да не е вече соло искам аз, нищо стрелата сезон 6 епизод 10 филма вай, да не е вече соло искам аз, скандау искам аз текст, да не е соло, да си правя квото искам искам аз х2.

This website uses cookies to improve your experience.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Калипсо 11.04.2018 в 07:53 Ответить

СкандаУ и Алисия Моят рай текст.

Адриан 11.04.2018 в 17:58 Ответить

СкандаУ и Светозар Христов Reality текст.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт