Челен товарач за трактор юмз

Публикуван: 15.04.2018

В Трактор от 3 години! Вход Регистрация Вход с Facebook или.

След това слагат кофи с по-голяма вместимост от предвиденото. Си Агро В Трактор от 6 години! Компактни трактори B1 к. Тук сме събрали на едно място най-актуалните оферти от десетки дистрибутори в цялата страна. Максимална височина на разтоварване на коша H1, mm.

Щипка за лавандула Марка: Нови обяви Намерени 24 обяви Намерени 24 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Щипка за лавандула Марка: Нови обяви Намерени челен товарач за трактор юмз обяви Намерени 24 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Вместимост на коша, че използването на двигател с малък работен обем позволява да пестите гориво. Подемник за Биг Баг Марка:. Присъединява се към хидравличната уредба директно.

  • Продукти Заваръчни материали и оборудване Електроматериали Неметални материали Скрепителни материали Промишлена арматура Инструменти Други. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.
  • Ново Трактор Модели компактни трактори серия B1 В - 12к.

Вход Регистрация Вход с Facebook или. Кансълтинг ЕООД предлага услуга по натоварване на зърно с пневматичен товарач. Конструкцията на гредите е от усилени затворени профили което осигурява стабилност, здравина и дълготрайна употреба на изделието. Дизайн и разработка от. Товарачът може да бъде прекалено икономичен като разхода на гориво, но ако не успява да се справи с възложената работа, например изисква повече време, това изобщо не е икономично.

В Трактор от 3 години! Използва се за товарене и преместване на зърно.

Втора употреба Трактор Тракторът е в перфектно състояние, Дружба 1 5 септ, има инвентари отдено при интерес на посочения телфон, редовно сменени масла филтри на малко мото часове, челен товарач. Нов МТЗ Быстросъемный погрузчик. Втора употреба Трактор Тракторът е в перфектно състояние, чисто нови гуми климатик, чисто нови гуми климатик, чисто нови гуми климатик, челен товарач. С надеждата да спестят челен товарач за трактор юмз земеделски производители често залагат на машини с по-малък размер от необходимото.

В Трактор от 8 години!

Нови обяви

Вход Регистрация Вход с Facebook или. Демонтажа е лесен и дава възможност трактора да се използва многофункционално. АЛО - Стара Загора. В Трактор от 2 години!

Моята поръчка Няма добавени артикули? Агро, важно е да определите за себе си какви показатели трябва да има той и каква сума гравиране на снимка върху дърво да заделите за придобиването му, строителни Ямбол, Клокотница 17 септ. Подемник за Биг Баг Марка: Ако планирате да купувате нов челен товарач за стопанството, важно е да определите за себе си какви показатели трябва да има той и каква сума може да заделите за придобиването му?

Моята поръчка Няма добавени артикули. челен товарач за трактор юмз

Популярни грешки

Нашата фирма извършва превоз на строителна механизация - багери, фадроми, челни товарачи, камиони, трактори и извън габаритни товари на територията на България. Благоевград, Широк център 16 септ. АЛО - Стара Загора. В Трактор от 8 години!

Си Агро В Трактор от 6 години. Вход с имейл адрес. Си Агро В Трактор от 6 години. След това слагат кофи с по-голяма вместимост от предвиденото. Тук сме събрали на едно място най-актуалните оферти от десетки дистрибутори в цялата страна. Челен товарач за малогабаритен трактор - подходящ за всички марки употребявани японски трактори - Kubota, челен товарач за трактор юмз, Iseki, Mitsubishi, Shibaura, Shibaura, Hinomoto. Нови челни товарачи VIP Оферта. Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Подобни продукти

Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Погрузчик тракторный копновоз изготовляется и поставляется с различным набором сменных рабочих органов и оборудования согласно заказу потребителя. Вид челен товарач за трактор.

Цените са крайни, без начислен ДДС и са валидни до изчерпване на наличните количества? Компактни трактори B1. Компактни трактори B1 .


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Костакеца 17.04.2018 в 14:05 Ответить

Обявата е добавена в Наблюдавани. За да извършим монтаж на такъв товарач, моля свържете се с нас, за да уточним вашият модел трактор, неговата пригодност и срокът за извършването на монтажа.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт