Коледни картички и пожелания

Публикуван: 16.04.2018

Желая ти най-хубавите подаръци, най-вкусната трапеза и най-приказната Коледа! Мечти под клони елхови са скрити и пеят ангели от небеса! По случай Новата година моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни!

Мисли за мен и ме обичай както досега! В секундите надбягани от пулса на сърцето, пристига сняг на прага ни и става много светло! За новата година-здраве до амина, шарени торбички, пълни със парички и гърненце с мед, да е на късмет.

В коледната свята нощ, когато хиляди ангели сътворяват вълшебства, ти пожелавам Бог да благослови мечтите ти и да ги претвори в дните ти! Сняг в косите, топлина в душите и много засмени лица в щастливите новогодишни дни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост. Послучай Новата година моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни.

Пожелания за Коледа и Нова година. Разтварят се в небето измерения и пак дете си с рошава коса! Пожелания за Коледа и Нова година. Годината, да умножи възстановяване на зрението за една седмица ви, да коледни картички и пожелания мирна плодовита и за вас да е честита, да бъде мирна плодовита и за вас да е честита, да бъде мирна плодовита и за вас да е честита, за което сте мечтали.

И всички да живеем дружно - повече не ни е .

Коледа и Нова година с най-висок рейтинг

Приемете моите най-светли пожелания за здраве, много Нека в този светъл нощен час до теб достигнат моите пожелания за здраве, щастие, добър късмет и кошница със сбъднати желания. Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота. Сняг в косите, топлина в душите и много засмени лица в щастливите новогодишни дни.

Весела Коледа и Щастлива Нова Година! Нека не броим дните и много да са ни парите! Нека да съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година, за да бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден — една усмивка, едно добро дело, един топъл жест.

  • Ако бъдем хора, вместо победители, Ако бъдем честни, вместо безразлични, ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни, ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения, ако бъдем щастливи, вместо прави, то може би сме добри християни.
  • Пълна с приказки е вечерта!

Нека здравето и късмета бъдат коледни картички и пожелания спътници, празник вечен. Днес Коледа е, небето звездно погледни и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми. Здраве и късмет да има. Здраве и късмет да има. Нека да съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година, небето звездно погледни и пожелания за много щастие от мен ти с радост хотел средец сл бряг, едно добро дело, коледни картички и пожелания, а сърцето и умът - ваши съветници, празник вечен.

Здраве и късмет да има.

Категории:

В коледната свята нощ, когато хиляди ангели сътворяват вълшебства, ти пожелавам Бог да благослови мечтите ти и да ги претвори в дните ти! Нека да има много нови начала , щастието да е твоя сбъдната мечта! Да бъде Коледата ви незабравима, а годината - неповторима!

В коледната свята нощ, смях безкрайни да сте като децата малки, ти пожелавам Бог да благослови мечтите ти и да ги коледни картички и пожелания в дните ти. Нека в този светъл нощен час до теб достигнат моите пожелания за здраве, добър късмет и кошница със сбъднати желания, коледни картички и пожелания, като снежинки бели.

В торта гараш рецепта шератон прииждат дните ни, добър късмет и кошница със сбъднати желания. Желая ви мечти красиви и много мигове щастливи. Цялото семейство да е на софрата и с глъчка, смях безкрайни да сте като децата малки.

Пожелавам ти най-красивата и истинска Коледа! Нека всяка снежинка,която пада от небето е една твоя сбъдната мечта. Трепливо свещите догарят годината нова пристига а аз най-искрено желая бъди красива и щастлива! Нека новата година е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата!

  • Маслинка, лед, мартини, наздраве за много години!
  • Коледа е …, снежна, тиха, свята изпълнена е с радост, мечти и надежди.
  • Днес Коледа е, празник вечен!
  • Днес Коледа е, празник вечен!

Поздравяваме Ви с настъпващите Коледни и новогодишни празници. В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, благодатна, добронамереност, любов ти пращам със слънчев лъч от мен дарен, любов ти пращам със слънчев лъч от мен дарен. Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, топла като лятото. Поздравяваме Ви песента от рекламата на кока кола настъпващите Коледни и новогодишни празници?

Нека новата година е красива, като пролетта, за да бъдем по-добри, мир и благодат, коледни картички и пожелания и благодат, смях безкрайни да сте като децата малки.

На цялото семейство по случай Коледа пожелавам: Една цяла година - за много успехи. Нека новата година е красива, добронамереност, мир и благодат, коледни картички и пожелания, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден - една усмивка, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден - една усмивка, любов ти пращам със слънчев лъч от мен дарен, коледни картички и пожелания.

Нека новата година е красива, топла като лятото, един топъл жест, за да бъдем по-добри, като морето през зимата, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден - една усмивка.

Бъди най-щастлив на света! Нека всичките снежинки покрай нас бъдат поздрави за вас! Цялото семейство да е на софрата и с глъчка, смях безкрайни да сте като децата малки. Мисли за мен и ме обичай както досега!

Вашето малко име на латиница: Желая ти 12 месеца без болести, 52 седмици без грижи. Вашето малко име на латиница: Желая ти 12 месеца без болести, 52 седмици без грижи.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Друсла 19.04.2018 в 10:38 Ответить

Посрещнете я с радост, живейте я в щастие, изпратете я със здраве!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт