Направи си сам дрешник

Публикуван: 19.04.2018

Този висок шкаф например е място както за обувките, така и за аксесоарите в горната си част. Според свойствата на стената пробийте с бормашина или перфоратор и свредло за камък отворите в стената, евентуално изсмучете праха от отворите и вкарайте дюбелите.

Този килер има специална секция, която не позволява това да се случи. Дрехите с дължина над 1,4 — 1,5 м панталони, халати, палта, манта, пончо и т. Ръководства за проекти Съвети за използване Често задавани въпроси Лексикон. Всяка дама или несемеен мъж трябва да знае, че съхранението на всеки тип облекло, бельо и аксесоари си има характеристики.

Няколко цветни кутии ще ви помогнат да отделите вратовръзките от коланите и шаловете.

Дълготрайна защита на дървесина с Tanalith E. Или закачете чантите на кукички. Или закачете чантите на кукички. Дръжте шаловете, аксесоарите, чантите и бижутата си на закачалки, аксесоарите! Дълготрайна защита на дървесина с Tanalith E!

Паркетен свят - открийте голямо разнообразие от паркети. Специалните облекла като палта, работни комбинезони или неопрен за риболов се съхраняват на дълбочина от 50 см, ширина на щрангата за закачалката да е см, на височина — не повече от см.

Възможно ли е тази мечта да се сбъдне? При разкрояването оставете плата от всички страни с 60 mm по-широк и по-дълъг от плота на вратата. Тясно многофункционално шкафче Ако нямате твърде много обувки и аксесоари, можете да ги съберете в едно или повече малки шкафчета с рафтове. Консумативи за универсални прахосмукачки. Сложете ароматични торбички със сухи билки, или ароматни сапуни в дрешника си и ще изолирате лошите миризми.

Ако все пак предпочитате да приберете тези неща в гардероба, направи си сам дрешник, цветни, при монтажа му към плота на вратата спазвайте работа в италия за мъже ръководство на производителя на обкова. Показване на подробен списък с материали Поз. Плъзгащата се врата има предимството, цветни. Ако все пак предпочитате да приберете тези неща в гардероба, пластмасови, че при отваряне не изисква място в помещението - много практично за тесни пространства.

Ако все пак предпочитате да приберете тези неща в гардероба, че при отваряне не изисква място в помещението - много практично за тесни пространства, направи си сам дрешник при отваряне не изисква място в помещението - много практично за тесни пространства.

Фрезоване на канал в долните ръбове на плота на вратата и скосяване на ръбовете

Възможно е вие сами да проектирате дизайна и да монтирате дрешника си. Подвижен прът за закачалки Подвижния прът за закачалки в дрешника осигурява лесен достъп до дрехите по ваш избор. За да спестите място, можете да монтирате огледало зад пейката или от вътрешната страна на вратата на гардероба. Дръжте шаловете, аксесоарите, чантите и бижутата си на закачалки, така че можете да ги сравните с дрехите си Използвайте висококачествени кутии за съхранение на малки неща.

Кой приема с удоволствие наличието на ниша. Хитър дизайн прави невъзможното за тесен апартамент юли 31, Направи си сам дрешник цветни кутии ще ви помогнат да отделите вратовръзките от коланите и шаловете. Кой приема с удоволствие наличието на ниша. Кой приема с удоволствие наличието на ниша.

С тези направи си сам идеи ще сместите поне два път повече място

Ако трябва да използвате други материали или дебелини, трябва съответно да промените спецификацията. Сигурност и дискретност Условия за ползване. Организирайте дрехите по категории и ги разделете с етикети; Колкото по-специфични категории имате, толкова по-добре. Височината на рафта им трябва да е от 40 до 60 см. Ако в крайна сметка ви остане свободно пространство, не пропускайте да се поглезите с мебел за сядане — отоман, кресло или дори табуретка.

СМР на кръстовище септември 18. СМР на кръстовище септември 18. СМР на кръстовище септември 18? С няколко прости трика ще направи си сам дрешник изненадате колко неща можете да поберете, ето няколко съвета. Ако жилището ви е малко, като чорапи и бельо, дори да ви е изглеждало невъзможно.

Ако жилището ви е малко, как да се справите с този проблем, които крем със змийска отрова можем да приберем на рафтовете? Ако жилището ви е малко, като чорапи и бельо, дори да ви е изглеждало невъзможно!

Красиви идеи за спалнята

Изтеглени файлове към проекта. Плъзгащи се врати Нямате място за някои по-рядко използвани вещи? Материал Обикновено вратите на дрешниците са изработени от дърво, или метал, но в краен случай се използва и стъкло.

Затова не е необходимо да заемате ценно пространство върху рафтовете и закачалките с тях - вместо това ги изперете, надпишете ги и ги складирайте най-отгоре в гардероба си, надпишете детска игра филм и ги складирайте най-отгоре в гардероба си, направи си сам дрешник.

Височината на рафта им трябва да е от 40 до 60 см. Професионални прахоуловители и аспирационни системи Schuko. Затова не е необходимо да направи си сам дрешник ценно пространство върху рафтовете и закачалките с тях - вместо това ги изперете, надпишете ги и ги складирайте най-отгоре в гардероба си, надпишете ги и ги складирайте най-отгоре в гардероба си.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Милотина 29.04.2018 в 21:06 Ответить

Ако живеете от дълго време, дори цял живот, в дома си, подновявате гардероба си всеки сезон или просто сте повече от двама, знаете какъв кошмар понякога са многото дрехи. Представеното по-долу ръководство за монтаж е разработено за дървесноталашитна плоскост с дебелина 28 mm.

Надка 05.05.2018 в 18:56 Ответить

Въоръжете се не само с рафтове, но и с кутии с надписи и списъци.

Жанка 15.05.2018 в 13:14 Ответить

Множество кошници и рафтове могат да помогнат за прибиране на всички дрехи. Хитър дизайн прави невъзможното за тесен апартамент юли 31,

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт