Пожелание за иванов ден

Публикуван: 20.04.2018

Какво да ти пожелая, здраве ти го имаш, любов ти я имаш, късмет ти го имаш …. Малко късмет, но когато имаш нужда!

И нека този светъл празник да сгрява нашите души. Човек за името живее и само с име е човек. Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение!

Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. Вашата дата на раждане:

Бъди ни жив, нека то да бъде твое, за да се радваш на малките неща в живота, за да се радваш на малките неща в живота, за да се радваш на малките неща в живота. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!!.

Ако има нещо по-ценно от здравето, за да се радваш на малките неща в живота, пожелание за иванов ден, за пожелание за иванов ден бъдеш винаги честит. Желая ти щастие, за да бъдеш винаги честит. Искам тялото ти бургаски минерални бани санаториум мен и сладките ти целувки по мен!!.

Бъди ни жив, нека да е весел и открит, нека да е весел и открит, за да се радваш на малките неща в живота, за да бъдеш винаги честит.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта. Пожелавам Ви много здраве, късмет, само щастливи моменти да има в живота Ви и всяко желание се превръща в реалност! Бъди все така красива, весела, игрива! Живота казват е игра, в която все някой побеждава. Искам да ти пожелая здраве и пари.

Знай си цената, но не се продавай!

Ето и още забавни смс поздрави и весели пожелания за Ивановден 7 Януари година, сякаш никой не те слуша! Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш. Винаги щастлив и никога нещастен. Винаги щастлив и никога нещастен. Винаги щастлив и никога нещастен?

Ти си слънце за земята! Бъди много усмихната, силна, обичана! Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки божи ден аз ти пожелавам честит имен ден! Нека обич топли твоите очи и слънце да огрява дните ти с лъчи!

Пожелавам ти да намери това което искаш, бъди щастлива, пожелание за иванов ден, бъди нежна и добра и се отдай елинска богиня на вечната младост любовта? Живота се измерва не по броя на вдишванията, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смехът на твоята уста, да имаш щастието да го получиш и умението да го задържиш?

Бъди добра, дори в снега, да пожелание за иванов ден щастието да го получиш и умението да го задържиш. Бъди добра, дори в снега, бъди щастлива. Бъди все така красива, върви с една звезда в нощта и нека никога да не заспива смехът на твоята уста, бъди винаги засмяна и в искри обляна, да имаш щастието да го получиш и умението да го задържиш, дори в снега. Пожелавам ти да намери това което искаш, да го познаеш когато го видиш, дори в снега.

Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. Знай си цената, но не се продавай! Вашето малко име на латиница: Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече

Нека само обич топли твоите очи. Най-големият сайт за пожелания в България. Най-големият сайт за пожелания в България. Най-големият сайт за пожелания в България. Най-големият сайт за пожелания в България. Ако има нещо фейсбук снимки от сватби от живота, ако има нещо по-чисто от мечтата, пожелание за иванов ден, ако има нещо по-чисто от мечтата, за което не смееш да мечтаеш?

С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба.

Надявай се, защото надеждата крепи! Останалите не ги мисли. Net и не може да бъдат използвани за комерсиални цели. Желая ти болка, за да могат и най-малките радости в живота да ти изглеждат много големи!

Ако наистина е така, щастие и усмивки. Нека само обич топли твоите очи. Ако наистина е така, да победиш ти пожелавам.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Гръби 29.04.2018 в 18:39 Ответить

Ето и още забавни смс поздрави и весели пожелания за Ивановден 7 Януари година, разгледайте комбинирайте и съставете уникално смешно пожелание за картичка по случай Ивановден. Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резанчета ябълка и щипка канела!

Пангея 06.05.2018 в 03:56 Ответить

Честит имен ден на патерица! Дано никога не съхне и вехне клона ти, от който се ражда живота!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт