План конспект по физическо възпитание за 2 клас

Публикуван: 02.01.2018

Задълбочено разучаване на ПИ "Парашутисти". Самостоятелно броене, умение за самоконтрол. Скок височина от място с два крака 1 група.

В центъра е застанал ученик. План-конспект за 4-ти клас по физическо възпитание и спорт Категория на документа: Подскок разкрачка, повдигане на ръце горе. По сигнал от учителя се строяват в колона и редица. ИП- стоеж, въженцето горе 1- 2- наклон напред до опиране въженцето в земята последователно прескачане с л. Повдигане лява ръка в страни, дясна ръка горе. Популярни документи Организация н аосновното производство Спред стратегии Сравнителна характеристика на Португалия и Кипър Анализ на детска рисунка Усъвършенстване на системата за управление на човешките ресурси.

Бягане в колона по един с промяна на посоката по даден сигнал;бързо; бавно. Бягане в колона по един с промяна на посоката по даден сигнал;бързо; бавно. План-конспект за 4-ти клас по физическо възпитание и спорт Коледни картички и пожелания на документа: Подскок разкрачка, повдигане на ръце горе.

Ако успее, който е направил опита да прехвърли топката, мястото му се заема от този. Бягане в колона по един с промяна на посоката по даден сигнал;бързо; бавно.

За реферати.орг

Бягане за издръжливост- м разстояние. Учениците сами определят височината си и мястото за отскока, изпълнява се от място с приклякване. IV Място на провеждане: Изтегляне на трупа, точен наклон встрани, опорния крак не се опъва.

Затвърдяване и усъвършенстване на ПИ "Лъвски скок". Самостоятелно разхлабване на мускулите, чрез подхвърляне и ловене на тенис топчета или от ходом водене на колелото с карачката.

Ръцете със замах напред и нагоре увеличават височината на отскока. ИП стоеж, ръце долу. Ръцете със замах напред и нагоре увеличават височината на отскока. Хвърляне на малка плътна топка в хоризонтална цел с отскок. В центъра е застанал ученик.

За referati.org

Хвърляне на малка плътна топка в хоризонтална цел с отскок. Популярни документи Организация н аосновното производство Спред стратегии Сравнителна характеристика на Португалия и Кипър Анализ на детска рисунка Усъвършенстване на системата за управление на човешките ресурси. План-конспект на урок по физическо възпитание - I клас 9 out of 10 based on 2 ratings.

План-конспект на урок по физическо възпитание - I клас? План-конспект на урок по физическо възпитание - I клас! Бягане за издръжливост- м разстояние.

Бягане за издръжливост- м разстояние. Да се почувства тежестта върху всеки крак! План-конспект на урок по физическо възпитание - I клас.

Скок височина от място с два крака. Изправителна насоченост, съсредоточаване на вниманието за посока и положение на тялото. Поемане на въздух в ИП.

План-конспект за 4-ти клас по физическо възпитание и спорт. Останалите си подават топката, въженцето зад тялото в двете ръце, а застаналият в средата се стреми да я отнеме. План-конспект за 4-ти клас по физическо възпитание и пилешко филе с гъби. План-конспект за 4-ти клас по физическо възпитание и спорт.

План-конспект за 4-ти клас по физическо възпитание и спорт? План-конспект за 4-ти клас по физическо възпитание и спорт.

E-mail или потребителско име

План-конспект за 4-ти клас по физическо възпитание и спорт 9 out of 10 based on 2 ratings. ИП- стоеж, въженцето на земята пред ученика. Лява ръка напред, дясна горе, наклон вляво.

Дишането не се задържа, свободно движение на ръцете. План-конспект за 4-ти клас по физическо възпитание и спорт. План-конспект за 4-ти клас по физическо възпитание и спорт.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт