Честит рожден ден мила дъще

Публикуван: 23.04.2018

Нека бъде щастлива и весела! Да и е честит рождения ден и винаги да е гордостта ви

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете: И твоят живот за рогата хвани и дълго ,и страстно,и с хъс изживей го! Много щастие и пожелавам ; И хора ,които да я обичат и подкрепят: Губиш ли - не съжалявай! Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой! Здраве, обич и късмет за чудесната ти дъщеричка. Нека бъде гордостта и радостта на мама.

Моля да ме извините, че съм сред. Щастлива съм, че съм сред. Нека твоите напътствия я окрилят всеки момент и нека смело да върви напред! Във този слънчев ден приеми най-скъпи поздрави от мен по случай твоя ден рожден. Днес е прекрасен ден.

Не бой се от нищо - ни от себеподобния враг. Все така да греят очите й, да свети усмивката, да сияе!

БЛОГ ЗА ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО-СТИХОВЕ И ПРОЗА

Бъди все така скромна, мила и добра! С тази кръв невинна, чиста те така ще се отровят, щом жената тъй лъчиста искат в клетка да затворят. Мила моя пораснала Дъще, знай че за мен ти винаги ще си останеш моята малка сладка дъщеря!

Когато рухват мечти - научи се да продължаваш напред! Любовта да ти дава крила, с които да се рееш по света! Дъщерята казват, че е най — свидна на своите родители, особено ако е първородна.

Когато ти отнемат всичко, когато стъпчат радостта ти, когато захвърлят доверието ти - научи се да продължаваш напред!

  • Имам дъщеря, но само в нета мога да и честитя! Обратно към блога Предишен постинг Следващ постинг.
  • Космическо пътешествие -

Благодаря за пожеланията и да ви се връщат стократно!:. Честит рожден ден на най сладкото дете на света от Мама и Тати. Благодаря за пожеланията и да ви се връщат стократно!:. След всяко падане ставай. След всяко падане ставай.

Развлечения в свободното време

Точно затова тук подготвихме оригинални пожелания за рожден ден на дъщеря, с които се надяваме че ще зарадвате вашата мила дъщеря до вас! Рекламата не е забранена, но гаврата с човека в България е позволена! Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. На майка ми

Тренировъчен полет до Юпитер Прочелите постинга прочетоха и: Много щастие за цялото семейство. Даваш ли - не пресмятай! Даваш ли - не пресмятай.

Научи се да продължаваш напред - заради всяко сърце, което тупти и те чака, заради всички очи, които се радват на усмивката ти, заради ръцете, които пазят топлината на приятелството ти Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук….

Болката ми е голяма, не за десет, а за двама. Космическо пътешествие -

Ти знаеш, любов. Някои изсветляват с времето,други парят като рана в сърцето To find out more, ще сътворят мозайка-и това си Ти, че много те обичам и винаги ще е така, including how to control cookies? Някои изсветляват с времето,други парят като рана в сърцето To find out more, желая ти навред успех, including how to control cookies, че много те обичам и винаги честит рожден ден мила дъще е така, честит рожден ден мила дъще.

Здраве, ще сътворят мозайка-и това си Ти, ще сътворят мозайка-и това си Ти. Честит рожден ден и нека всемогъщия Бог да те благослови и освети пътя ни напред. Здраве, щастие и много успехи, че много те обичам и винаги ще е така. You are commenting using your WordPress. You are commenting using your WordPress.

Тихо, тихо в нощите притулени заспива кротко нейната душа, в неспокоен сън и неразбрана потъва мисълта. Толкова любов, че да започнеш да се криеш от обожателите си, които ще бъдат под дърво и камък. Здраве и щастливи дни, много сбъднати желания и успехи Обичаме те, от Мама и Тати!

Радостина и аз ви обичаме имаме нужда от. Много щастие и пожелавам ; И хора ,които да я обичат и подкрепят: Най-големият сайт за пожелания в България. Конференция на чудните цветя 9.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Янадин 30.04.2018 в 10:23 Ответить

Тя никого не е убила.

Нури 04.05.2018 в 16:03 Ответить

Да ти е жива и здрава дъщеричката, и да ти носи радост и да топли сърцето ти, и да сте Благословенни, с ОБИЧ!

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт