Дамаска за мека мебел

Публикуван: 23.04.2018

Черният цвят е представен в три артикула. Тенти Универсал са подходяща за изработка на навеси, градинска мебел, външни мебели за зеведения, чадъри и други слънцезащитни конструкции.

Широчината на плата е см. Тента Лукс е подходяща за изработка на навеси, градинска мебел, външни мебели за заведения, чадъри и други слънцезащитни конструкции. Серята дамаски за мебели Кинг са високачествени дамаски. Ширити, ресни, декорация за подлакътници. Фотьойл с релакс механизъм Selena притежава и люлееща функция. Еко кожата е в различни цветове — все цвят е представен от два артикула: Диван тройка с релакс механизъм Hermes.

Цветовете са представени с плат на райе, каре и едноцветен. Дамаски Богата палитра от цветове, естествени изкуствени влакна, естествени изкуствени влакна. Цветовете са представени с плат на райе, десени, дамаска за мека мебел. Дамаски Богата палитра от цветове, десени, каре и едноцветен! Фотьойл с релакс механизъм Selena.

Колекцията Стокхолм е с цветове:
  • Диван тройка с релакс механизъм Selena e изработен с мек пълнеж от пенополиуретан. Елементи за декорация при производство и претапициране на всякакъв вид мека мебел — холин гарнитури, дивани, столове, холни ъгли и ъглови дивани.
  • Диван тройка с релакс механизъм Hermes дамаска изработен е със стилен и удобен корпус, с мек пълнеж.. Богата гама от дамаски на конкурентни цени.

Платът за тавани се предлага в 4 цвята — черен, сив и две разцветки бежов цвят. Претапициране на старинни дивани Претапициране на мебели Претапициране на столове Ремонт на пружинни матраци. Съвременната гама от дамаска на мебелни платове е много разнообразна както като материя така и като цветове и шарки.

Фотьойл с релакс механизъм Ares притежава и люлееща функция. Тапициран е с дамаска, с пълнеж от пе.. Добави към Желани продукти Продукти за сравнение 0. Луксозна автотапицерия — пробита еко кожа.

  • Декоративин елементи за украса на мебели. Цветовете са представени с плат на райе, каре и едноцветен.
  • Колекцията Стокхолм е с цветове:

Цветовете са представени с плат на райе, каре и едноцветен. Цветовете са представени с плат на райе, каре и едноцветен. Цена за линеен метър 11,70 лв. Серята дамаски за мебели Дора са високачествени дамаски. Съвременната гама от дамаска на мебелни платове дамаска за мека мебел много разнообразна както като материя така и като цветове и шарки.

Най-продавани

Еко кожата е в различни цветове — всеки цвят е представен от два артикула: Тента Универсал с епредлага в 11 различни цвята. Ширити, ресни, декорация за подлакътници. Еко кожата е в различни цветове — все цвят е представен от два артикула:

Фотьойл с релакс механизъм Hermes е тапициран с еко кожа. Еко кожата е в различни цветове - все цвят е представен от два артикула: Ширити, ресни, декорация за подлакътници. Еко кожата е в различни цветове - все цвят е представен от два артикула: Ширити, ресни, декорация за подлакътници. Широчината на плата е см. Фотьойл с релакс механизъм Дамаска за мека мебел е тапициран с еко кожа.

Стилен, комфортен и луксозен, той ще се пр.. Диван двойка с релакс механизъм Ares е с мек пълнеж от пенополиуретан и комфортен корпус от дърво и.. Серята дамаски за мебели Кинг са високачествени дамаски. Диван тройка с релакс механизъм Hermes.

Луксозна автотапицерия - полупробита еко кожа. Цена за линеен метър 9,90 лв, дамаска за мека мебел. Диван двойка с релакс механизъм Selena.

Еко кожата е съвременен, ние ще Ви насочим да намерите всичко което търсите, ние ще Ви насочим да намерите всичко което търсите, ние ще Ви насочим да намерите всичко което търсите! Всеки цвят е представен от двойка еко кожи - еко кожа и капитонирана еко кожа.

Тента Универсал е с каталожни номера: С богатия ни асортимент от дамаски във всякакви цветове,модели и колекции, дамаска за мека мебел материал. Фотьойл с релакс механизъм Hermes.

Поради специално си покритие той не е чувствителен към температура влага и други външни фактори. Промоции Ъглов диван Т06 Рзатегателен диван.

Микрофибърът е тапицерски плат изработен от полиамид, прилича на кадифе и велур в структурата си.

Тента Универсал е с каталожни номера:. Тента Универсал е с каталожни номера:. Продукти за сравнение 0.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Пепа 02.05.2018 в 11:52 Ответить

Еднолицеви матраци с пяна Подматрачни рамки Латексови матраци Матраци с "Мемори пяна" Разтегателни дивани Ъглови дивани Тапицирани спални. Серята дамаски за мебели Вегас са високачествени дамаски.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт