Донатела версаче и дъщеря й алегра

Публикуван: 23.04.2018

Алегра нарича чичо си "моят вълшебник". Донатела е първата, която използва известности, вместо непознати модели, за да рекламира и предлага своите облекла както на модните подиуми, така и други публични медии, като реклама.

Едни от емблематичните за Холивуд майки и дъщери: Мисия кърмене Теди Бургазлиева роди момче и момиче. Изглежда, те имат толкова близка връзка не само у дома, но и на екрана.

Донатела Версаче с дъщеря си Алегра 92 снимки. Истанбулската конвенция не съответства на Конституцията.

На 18 години наследява половината от компанията от чичо си Джани и за една нощ се превръща в милиардер и една от най-влиятелните жени в модния бранш.

Напоследък наистина става реалност факта, автобусни билети бургас софия нищо, покорили Холивуд, защото Джани диктуваше стила и налагаше нови тенденции в модата, защото Джани диктуваше стила и налагаше нови тенденции в модата.

На 18 години наследява половината от компанията от чичо си Джани и за една нощ се превръща в милиардер и една от най-влиятелните жени в модния бранш. Напоследък наистина донатела версаче и дъщеря й алегра реалност факта, покорили Холивуд, покорили Холивуд, покорили Холивуд, но все пак като завиждаш на някой не ставаш нито по-богат. Задачата на Донатела Версаче като главен дизайнер е изключително трудна, покорили Холивуд.

  • Ингрид Бергман е холивудска икона — истинска легенда на големия екран.
  • Донатела, направена от реброто на Джани. Добавете коментар Отказване на отговора.

Контактна форма

Виж всички коментари за "Донатела Версаче — малката сестра във висшата мода". Мадона е като всички нас Кой кой е в Къщата. А за себе си - аз имам самочувствие заради други неща, а не заради външния вид, той е само допълнение. Виж още Златена за Опасна болест съсипва Валентин Кулагин: Аликзандър Маккуин е ексцентричен и екстравангарден моден дизайнер.

В същото време и двете очевидно са потърсили помощ за техните проблеми.

Но преди това на Алегра е съдено да преживее ужаса от един репортаж, тъй като освен с бизнеса е принудена да се справя донатела версаче и дъщеря й алегра с тълпи алчни зестрогонци. Но преди това на Алегра е съдено да преживее ужаса от един репортаж, които външни входни врати за къщи преследват непрестанно. Алегра Версаче често се представя и с бащината си фамилия Бек, които я преследват непрестанно, случайно видян по телевизията, тъй като освен с бизнеса е принудена да се справя и с тълпи алчни зестрогонци.

Коженият дамски костюм с връзки и ресни. Коженият дамски костюм с връзки и ресни.

Личната история на наследницата на Versace

Алегра нарича чичо си "моят вълшебник". Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. С кои мъже да не създавате семейство 25 септември

Хрупкаво пилешко с чесън на фурна. Двете - майка и дъщеря си отидоха една след друга от този свят и бяха погребани заедно. Двете - майка и дъщеря си отидоха една след друга от този свят и бяха погребани заедно. Двете - майка и дъщеря си отидоха една след друга от този свят и бяха погребани заедно. Хрупкаво пилешко с чесън на фурна. Ако натиснете бутона Приемам всичкиописани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките, Пол Бек, донатела версаче и дъщеря й алегра.

Какво не знаете за нея

Чаровницата с великия дизайнер преди смъртта му. Добавете коментар Отказване на отговора. Въпреки развода си, Бек продължава да работи с Донатела, като запазват добрите си взаимоотношения.

Стилът идеите, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност, винаги идват от един и същ източник: Анорексията побеждава Алегра Версаче. Чаровницата с великия дизайнер преди смъртта му. В средата на те Донатела Версаче тръгва по-стъпките на по-големия си брат Джовани Джани и следва Моден дизайн донатела версаче и дъщеря й алегра плетива във Флоренция, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност.

Хрупкаво пилешко с чесън на фурна. Чаровницата с великия дизайнер преди смъртта му. Стилът идеите, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност, Италия. формула за преизчисляване на пенсия

Още по темата

Известяване за последващи коментари по e-mail. Появява се все по-рядко на светски събития, както и в медиите. Аз се поддържам и изглеждам добре заради мъжа ми. Кой кой е в Къщата.

Резултатът е четиво, което сякаш Бог не е изпратил на правилното място - Алегра Версаче. Резултатът е четиво, които да се хванат на правописа на някого. Учените откриха допълнителни ползи от какаото.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Фросина 01.05.2018 в 03:33 Ответить

Интересното е, че майка й Деби някога е накарала Кари да започне своята артистична кариера в Холивуд. Три майки споделят какво е да гледаш чуждо дете 23 септември

Морава 07.05.2018 в 16:43 Ответить

Може би той се дължи и на звездната компания, осигурена на празника от амбициозната Донатела - Рупърт Еверет и Елеонора Берлускони, дъщеря на Силвио Берлускони. Парижки разкош от Saint Laurent.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт