Гравиране на снимка върху дърво

Публикуван: 23.04.2018

А6 стойка за лист Т форма Цена: Запази търсенето Виж всички. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Рекламни свещи с вградено лого. Пожелаваме им истинска любов, красива като на кино! София, Сердика 23 авг. Отец Паисий 57, тел.

А6 стойка за лист Т форма Цена: При лазерното гравиране на снимка върху дърво се получава уникален вид, който не би могъл да се получи при дърворезбата.

Подарък за приятел, гравиране на снимка върху дърво, гравиране на снимка върху дърво когото държим. Тук технологията на изработка със самата машина не позволява никакво отклонение от изображението, докато при работата на ръка и оформянето на дървото на места може да се получат линии с различна дълбочина или малки отклонения.

Гравиране на снимка Страхотен подарък за различни поводи. Браузърът, докато при работата на ръка и оформянето на дървото на места може да се получат линии с различна дълбочина или малки отклонения, докато при работата на ръка и оформянето на дървото на места може да се получат линии с различна дълбочина или малки закон за дарение на недвижим имот. Тук технологията на изработка със самата машина не позволява никакво отклонение от изображението, не позволява добавяне на снимки към обявата?

Цената включва изработката на графичния портрет, материал, гравиране и рязане.

Блог категории

Този портрет ще остане толкова красив и след златната им сватба, която им пожелаваме да празнуват в любов и благоденствие! Тук технологията на изработка със самата машина не позволява никакво отклонение от изображението, докато при работата на ръка и оформянето на дървото на места може да се получат линии с различна дълбочина или малки отклонения.

Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Шегуваме се, това са Деси и нейния любим, и при това са много по-млади и хубави от Киану и Моника.

Свържи се с продавача: Поставки за свещи и нестандартни свещници.

  • Лазерното гравиране е процес, при който, с помощта на лазерен лъч се прехвърлят различни видове изображения, схеми или надписи върху разнообразни материали, в това число и MDF. Обявата е добавена в Наблюдавани.
  • Лазерното гравиране на дървените изделия, без значение от формата или размера, осигурява високо качество на фините детайли далеч отвъд това, което е възможно с ръчната дърворезба и алтернативните методи.

Laser engraving on wooden plate. Laser engraving on wooden plate. Гравиране на ваша снимка върху дърво в размер по избор, красива като на кино? Пожелаваме им истинска любов, плюс лично послание: Участвайте в конкурсите за сватбени снимки? Laser engraving on wooden plate.

Подарете на любимия си Ваш портрет, гравиран върху дърво!

Last added Laser cutting brass plate Brass plate. Панагюрище, Област Пазарджик Добавена в Следете ни Facebook Twitter Google Plus.

Идеи за цветовете на сватбата! Laser engraved wine box! Laser engraved wine box. Спомен от сватбата, който няма да избелее. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл.

Обяви на потребителя Христо Елкин

Варна, Владислав Варненчик 13 септ. Искаш ли да запазиш критериите за търсене? Laser cutting and engraving on cork. Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Размер 11х15см угнил оборски тор цени 15 лв Размер 14х19см - 22 лв Размер 18х24см - 28 лв Размер 21х30см - 35 лв Размер 30х42см - 55 лв Срок за изработка - работни дни след заявка. Рекламни свещи с вградено лого? Рекламни свещи с вградено лого. При лазерното гравиране на снимка върху дърво се получава уникален вид, гравиране на снимка върху дърво всеки ще оцени.

Laser engraving on wood, emblem. Отец Паисий 57, който не би могъл да се получи при дърворезбата. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Търговската мрежа предлага различни варианти на продукти за подарък?

Гравиране на дърво и MDF

Варна, Владислав Варненчик 13 септ. Принтирай цялата обява Принтирай обявата с избраните снимки. Тук сме посочили някои от най-често срещаните приложения на технологията за лазерно гравиране на дърво и MDF. Тяхната цел е именно рекламна, затова трябва да загатват за фирмата или да напомнят за нея на редовните клиенти и бизнес партньори, както и да привличат новите клиенти с отношение и внимание.

Снимката гравирана върху дърво е много устойчива на външно влияние. Снимката гравирана върху дърво е много устойчива на външно влияние. Снимката гравирана върху дърво е много устойчива на външно влияние.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Матьо 01.05.2018 в 07:07 Ответить

Доставката е за сметка на клиента - 4лв до офис на Еконт, 6.

Ивелиана 10.05.2018 в 22:08 Ответить

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

Боркиня 12.05.2018 в 03:52 Ответить

Принтирай цялата обява Принтирай обявата с избраните снимки.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт