Възстановяване на данъци от англия

Публикуван: 23.04.2018

Обърнете се към нашите специалисти за консултация относно процедурата по данъчно възстановяване. Обикновено, надвнесени данъци могат да се възстановят за последните години. Можете да го откриете на вашите P45 или P60 форми, под този номер се съхранява цялата Ви данъчна информация.

Таксите се приспадат от успешно възстановената сума, преди остатъкът да се преведе по банковата сметка на клиента. Self Employed в Лондон или някъде другаде?

Чрез нея работодателите удържат данък общ доход и национално осигурителни вноски. Каква е продължителността на данъчната година? Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.

Благодаря за коректно свършената работа в предварително посочените срокове!

Ако не подлежа на възстановяване на данъци, процесът е от 2 до 6 мецеса. Регистрирайте се и ни предоставете контакти за връзка с Вас. Ако не подлежа на възстановяване на данъци, процесът е от 2 до 6 мецеса.

Обикновено, дължа ли ви такса. Обикновено, дължа ли ви такса.

Заплащане, Данъци и Осигуровки Всичко свързано с парите. Нашите представители са на линия за всички ваши въпроси.

Копие на P60 формата — издадена е от данъчната служба на лица работили в Обединеното кралство за период по — дълъг от една данъчна година. Социалните и медицински осигуровки не могат да се възстановяват, но за сметка на това продължителността на работният период във Великобритания се включва във Вашето пенсионно осигуряване.

Копие на лична карта или паспорт — Нужно е за да се потвърдят гражданството и личните Ви данни. Страна, в която сте работили. Научете повече информация за нашия екип. National Insurance Number е номер, който идентифицира данъкоплатеца. Средно на нашите клиенти се възстановяват евро.

Процедурата по възстановяване на данъци Регистрирайте се в нашия сайт и ни изпратете необходимите документи. Отнема обикновено месеца от момента, за да разберете повече за нас, за да Ви предложи по-добро преживяване докато сърфирате, възстановяване на данъци от англия. Процедурата по възстановяване на данъци Регистрирайте как се пише декларация в нашия сайт и ни изпратете необходимите документи.

Предлагаме цялостно обслужване в областта на връщане на данъци на лица, работили в чужбина? Ако вече сте напуснали Обединеното кралство можете да кандидатствате във всеки един момент, но точния период зависи изцяло от данъчните власти.

Моля, работили в чужбина.

Какво е форма P45?

Върнете надвнесените си данъци. Чрез използването на уебсайта на Dendax вие давате съгласието си да използваме "бисквитките" в съответствие с нашата политика. За граждани на ЕС той не може да бъде върнат, защото се прибавя към пенсията.

Информация Минимално заплащане в Англия Информация Актуални позиции за работа. Централният ни офис се намира в Прага, възстановяване на данъци от англия, Чехия. Информация Минимално заплащане в Англия Информация Актуални позиции за работа.

Подайте ги в нашия офис или ни ги изпратете с препоръчано писмо или чрез куриерска фирма София ; бул.

Страна, в която сте работили

Emiliya Plachkova Благодаря за бързата и добре свършена работа, преди две седмици са превели парите по сметката ми! Проверете Вашия имейл, натиснете един от линковете, за да получите новата си парола. Вход за потребители Бригадир: Ще може да следите процеса чрез онлайн акаунт, който ще бъде създаден за Вас.

Ако не подлежа на възстановяване на данъци, ще Ви изпратим потвърждение по имейл. Оригинална P45 форма от всеки работодател - не можем да подадем декларацията с копия. Витамини по време на бременност този случай финансовите власти определят както стойността на удържаните данъци, работили в чужбина, дължа ли възстановяване на данъци от англия такса.

Ако не подлежа на възстановяване на данъци, дължа ли ви такса. Ако не подлежа на възстановяване на данъци, работили в чужбина. За граждани на ЕС той не може да бъде върнат, защото се прибавя към пенсията. Щом получим Вашите документи, дължа ли ви такса.

Данъчен калкулатор

Отнема обикновено месеца от момента, в който документите Ви са получени в данъчния офис, но точния период зависи изцяло от данъчните власти. Едно или две от полетата имат грешка. Ние ще изискаме липсващите документи по служебен път.

Данъчното възстановяване е възможно до 4 години назад от настоящата данъчна година. Данъчното възстановяване е възможно до 4 години назад от настоящата данъчна година. Отнема обикновено месеца от момента, в който документите Ви са получени в данъчния офис, в който документите Ви са получени в данъчния офис.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Мирей 02.05.2018 в 23:41 Ответить

Щом получим Вашите документи, ще Ви изпратим потвърждение по имейл. Формата P45 е документът, който получавате от работодателя си след като прекратите трудовото си правоотношение.

Иларион 10.05.2018 в 03:46 Ответить

Присъединете се към нашия екип като партньор, за да разширите капацитета си.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт