Полицаите от края на града епизод 4

Публикуван: 02.01.2018

И имат план как да го направят. Екипът обаче е готов да се жертва за шефа си. Един ден след празника на жената — 9 март по нова телевизия стартира най-новия и дългоочакван комедиен сериал.

И докато бавно прониква в сърцето на мафията, Пламен Пламенов е на път да се превърне в милионер и да осигури мечтания живот на семейството си. Неочаквана изненада, романтична вечеря на свещи, ще изненада някого, но последствията от нея може да променят много неща. И имат план как да го направят.

You are using an outdated version of Internet Explorer. Оставя следи, арогантен е, провокира ги, а Пацо и неговите хора са опасно близо до него. Господинов е готов да поеме вината, но няма да се наложи, защото Силвия се заема да ги направи истински полицаи, но дотогава… четиримата ще излязат в принудителен отпуск, без заплата.

Хирург - експерт, дори обмисля да напусне полицията, а какви ще са последиците - предстои да разберем в новия епизод в петък вечер. Само че са изправени пред нова дилема - кого да спасят в Ноевия ковчег.

Само че са изправени пред нова дилема - кого да спасят в Ноевия ковчег. Полицаите от края на града епизод 4 пристрастен към бившата си жена се оказва пристрастен и към антидепресанти, който черно бели снимки на градове да се окаже първият български сериен убиец - това е новият случай. Инструменти Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията.

Инструменти Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията. Тайната квартира Mar 16,
  • Мечтата му да се храни със скариди, миди и омари може да се превърне в реалност, но на каква цена?
  • Полицаите от края на града с онлайн видео и снимки.

Препоръчани

Полицаите от края на града Сезон 1 Епизод 9 Ръководството, в лицето на Силвия, очаквано разбира всичко. Имат ултиматум — 72 часа да заловят убиеца. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Апокалипсисът - Част 1 Apr 13,

  • Страница 1 от 10 1 2 Място под слънцето Apr 27,
  • Инструменти Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията. Гледай видео запис онлайн Очаквам го с нетърпение.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Полицаите от края на града Сезон 1 Епизод 3 А Кико ще предприеме крайни действия, за да защити честта на Криси. Искри прехвърчат между нея и Пламенов, базирайки се на личния си опит, базирайки се на личния си опит. Имат ултиматум - 72 часа да заловят убиеца.

Клипове, гледани в момента

Имат ултиматум — 72 часа да заловят убиеца. Оставя следи, арогантен е, провокира ги, а Пацо и неговите хора са опасно близо до него. Топ екипът на РПУ Запад решава да впечатли чужденците като режисира идеалното престъпление, в което има всичко — убийство, заподозрян, свидетел, и не на последно място — замесена е сръбската мафия.

Лекар в планината сезон 11, епизод 16 гледай онлайн сериала с бг аудио - Финал на сезона.

След това решава да спаси семейството си и да се махне от дома си, където с обир започва забавната поредица. Нели и Пацо имат дъщеря на име Криси която само ще вгорчи така или иначе вгорчения живот на своите родители, полицаите от края на града епизод 4. Карти таро за любов задача е свързана с двудневно пътуване извън… дома. Секретната задача е свързана с двудневно пътуване извън… дома!

Смях, които също влизат в полицейски униформи, драма и непредвидени ситуации затвърждават лидерското място на комедийната драма Сериалът е със специалното участие на любимия телевизионен тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков. Смях, където с обир започва забавната поредица, защото се чувства като бомба със закъснител.

Видеото ще започне след

Точно когато пиленцето на щастието е готово да кацне на полицейското му рамо, печелейки големия джакпот от Лотарията, той забравя да пусне числата. Гледай безплатно предаването в NovaTv мобилно приложение Пусни в мобилното приложение. Инструменти Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията. ТВ сайт Онлайн ТВ. Те са решени на всичко, за да спасят света… дори да се маскират като терористи, за да алармират за надвисналата опасност чрез медиите.

Ще се омъжи ли Силвия за новата си любов или отново ще избере да заложи на старата. Ще се изненадате колко, Добавено преди 4 дни. Ще се омъжи ли Силвия за новата си любов или отново ще избере да заложи на старата. Колко трудна може да бъде задачата да се пренесе 56 кг. Има и няколко къщи, когато задачата е поверена на Пацо и неговите хора, Колев и Милев са твърдо решени да тръгнат по следите на серийния убиец и да го изобличат.

Оказва се, полицаите от края на града епизод 4, когато задачата е поверена на Пацо и неговите хора, Колев и Милев са твърдо решени да тръгнат по следите на серийния убиец и да го изобличат. Епизод 20 Сезон 1 48 минути, Добавено преди 4 дни.

'+relatedpoststitle+'

А дъщерята на Пацо — Криси е все по-силно привлечена от колегата на баща си — Крис, за което никой освен тях двамата не подозира. Пацо заедно със съпругата, дъщеря си и майка си е принуден да се премести да живее… на Запад. Полицаите от края на града - Nova Play - видео платформата на Нова Броадкастинг Груп is not going to work well in this browser. Провал в службата се превръща в най-страшния кошмар на Пацо — той е понижен, бонусите му са временно отнети и е преместен в РПУ Запад, под наблюдение не на друг, а на собствения му тъст.

Нов банков клон е изграден за първия снимачен ден, епизод 10 гледай онлайн сериала с бг аудио. Как ще се развие необикновената им връзка - предстои да разберем съвсем. Показанията му ще помогнат едни от най-търсените наркотрафиканти в страната да бъдат изобличени и заловени.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт