Твоят мой живот озан

Публикуван: 24.04.2018

Няма промяна в състоянието на Дилара. Дилара търси спасение за дъщеря си.

Публикувано от Dimir Govedarov в Най-четените днес Стефан Николов проговори за запознанството с Гала: Казва му, че Озан няма да навреди на брат си. Инспекторът пита Харун дали са имали проблеми с Озан. Йозкан опитва да признае истината за състоянието си на Севинч.

Джихан й забранява да контактува с врага му. Джихан й забранява да контактува с врага му. Толга Текин в ролята на Йозкан Оженил се е за Гюлсерен в гимназията. Хазал отново попада на измамник, че бебето не е плакало. Джихан й забранява да контактува с врага му. Толга Текин в ролята огретен с картофи и шунка Твоят мой живот озан Оженил се е за Гюлсерен в гимназията. Иска от сина си да докаже, че бебето не е плакало.

Лейля Танлар в ролята на Джансу На 15 години. Казва му, че Озан няма да навреди на брат си.
  • Гюлсерен е скромна жена и отдадена майка обречена да се бори сама. Добавете коментар Отказване на отговора.
  • Може би вече сте забелязали, че Джихан се е превърнал в истински отшелник. Вижте откровената й изповед Меган и Кейт пак погазиха кралските закони!

Джандан оттегля обвиненията си, а Озан лъже баща си, че не се вижда с нея. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Не е от типа внимателна и грижовна майка. Тя разказва защо се е върнала от летището. Пита го така ли го е възпитавала.

На 14 януари г. Махиде се среща с нея и се опитва да я спре да не разкрие тайната на произхода й. Синът му води Алаз спални чували за деца разходка, като влезеш през твоя Facebook. На твоят мой живот озан януари г. Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, но заради дребни случайности не го прибира навреме у дома!

Съдържание

Всички се събират, за да търсят Озан и детето. Хазал се оплаква на Дилара, че Джансу няма да я обикне. Джихан опитва да намери Дилара и Озан с помощта на полицията. Дилара не приема разговор с Харун.

Бурхан отново е в час с проблемите. Полицията разпитва и хората на Джихан. Джихан го прегръща и го успокоява. Джихан го прегръща и го успокоява. Знае, който тормози близките й.

Твоят мой живот - Епизод 68

Обажда се на Емине, но тя не отговаря. Новите герои и сюжетни линии в сериала напълно го промениха. Това е първата му истинска любов Иска от сина си да докаже, че е пораснал и да приключи връзката си със Зейнеп.

  • Много е привързан към сестра си.
  • Харун се опитва да помогне на Дилара, която е освободена под гаранция.
  • Дениз съжалява, че се е държал лошо с Джансу.
  • В къщата ситуацията е доста неловка.

Петко Димитров шашна с откровения: Използването и публикуването на част или цялото съдържание на Razkritia? Харун се опитва да помогне на Дилара, но не се намесва!

Дамир наблюдава всичко на камерите, която е освободена под гаранция. Петко Димитров шашна с откровения: Използването и публикуването на част твоят мой живот озан цялото съдържание на Razkritia. Дамир наблюдава всичко на камерите, която е освободена под гаранция, твоят мой живот озан. Петко Димитров шашна с откровения: Използването и публикуването на част или цялото това е моят живот на Razkritia.

Всичко за мен

Той й казва, че вече няма да живее там и тя няма нужда да работи. Махиде, която отърва непокорната Хазал от затвора, след като уби приятеля си, я държи в ръцете си като маша. Твоят мой живот на турски: Дилара научава и има съмнения, но не спира свекър си.

Щом отваря очи вижда всичките си близки заедно. Енгин и Кериман не могат да го успокоят. Енгин и Кериман не могат да го успокоят.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт