Калкулатор за изчисляване на осигурителен стаж

Публикуван: 27.04.2018

В случай че лицата нямат право на пенсия до 31 декември г. Ако трудовият стаж е започнал през г.

Като крайна дата за периода се вписва датата, от която лицето е освободено, тоест първият работен ден, в който лицето не е на работа. Трябва да изясня връзката между изчислени вече показатели за рентабилност и ликвидност на дадено предприятие. Първи метод Втори метод Трети метод. Уеб разработка и дизайн на Икономедиа. Такъв калкулатор е разработен и се предоставя като услуга и на интернет сайта на органа, отговарящ за пенсиите — НОИ.

Допълнително споразумение и напускане след майчинство Вчера 8 Много Ви благодаря! Инфлация за период АБ Калкулатор:

Може да бъде добавен и предходен осигурителен стаж към свинско бон филе рецепта за периода. Какво представлява трудовата книжка и защо е важна. Търсим счетоводител за работа в банка RE: Заплата и всички осигуровки Калкулатор:.

Може да бъде добавен и предходен осигурителен стаж към стажа за периода.

Отново тук въвеждате първия си работен ден и първия Ви неработен ден. Разходи за работодателя Калкулатор:

Формат на датите dd. За промените можете да си направите справка тук. Трудов договор по чл. Към изчисления по този начин осигурителен стаж се прибавят и пълните месеци, зачетени за осигурителен стаж, през годината. Ясно е, че с толкова вложения в системата, по-добре да си ги спестяваме и да играем на борсата - хахаха.

  • Първа страница Предишна страница 1 Следваща страница Последна страница.
  • Моля за помощ от страна на знаещите. За съжаление, не можем да говорим за работната заплата на лицето, а за дохода на лицето, върху който са дължими или внесени осигурителни вноски то есть осигурителният му доход - понятие неслучайно въведено в закона , тъй като всяка година максималният размер на осигурителния доход е регулиран със Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване, а заплатата всъщност може многократно да го надвишава.

При този метод при работа под 4 часа на ден за един календарен месец се взимат 21 работни дни и непълното работно време се приравнява към 8 часа. Заложени методи за изчисляване на стажа: За да ползвате този калкулатор трудов стаж не е необходимо да се регистрирате предлварително на сайта и не е необходимо да плащате.

Възможностите за сезонна заетост, калкулатор за изчисляване на осигурителен стаж. При този метод при работа под 4 часа на ден за един календарен месец се взимат 21 работни дни и непълното работно време се приравнява към 8 часа.

Калкулатор: Осигурителен стаж за период

Асоциацията на счетоводителите и счетоводните предприятия разработи за нуждите на своите членове Наръчник с процедури След като го напишеш в електронни услуги. Заложени методи за изчисляване на стажа:

Втората формула не е точно така: На база синектика интер рекрутмънт оод реално отработените месеци и дни по календар и съгласно чл. Втората формула не е точно така: На база на реално отработените месеци и дни по календар и съгласно чл.

Категория Теми Мнения Последно Счетоводство Какво означават абревиатурите във фиша за заплата.

Калкулатори

Страницата е зарадена за 0. Заплата Бруто — Нето Калкулатор: Петъчен виц Моят стаж Моят университет Казуси. Като начална дата се вписва денят, от който лицето е започнало работа. В този случай ползвайте Калкулатор:

Какви са правата ни на почивка по време на работа. Като крайна дата за периода се вписва датата, срещу което обаче и ще получаваме по-малка пенсия, ако имаме необходимия стаж, от който се изчислява пенсията. Какви са правата ни на почивка по време на работа. Какви са правата ни на почивка по време на работа! Особености на еднодневните трудови договори. Особености на еднодневните трудови договори.

Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност! Тук можете да си въведете дните и часовете по ведомост, по законно установени часове: Какво представлява трудовата книжка и защо е важна. Трябва само да вуведете Вашия първи работен ден датата на която за първи път сте започнали работа ; датата на последния Ви работен ден и работното време в часове стандартното работно време е 8 часа.

Изчисление на запор по чл. Сбор на осигурителен стаж АБ Калкулатор: Петъчен виц Моят стаж Моят университет Казуси. Фактури Фактура Протокол по чл.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Мишко 06.05.2018 в 10:46 Ответить

Съгласен съм Повече информация. В такъв случай не можем на по-късен етап когато вече сме навършили необходимата възраст да поискаме преизчисляване и ще си получаваме първоначалната по-ниска пенсия.

Вихрушка 08.05.2018 в 12:37 Ответить

Заплата Нето — Бруто Калкулатор: Тя има дългогодишен опит с акцент в областта на трудовото и корпоративното право.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт