Разказ по картинки 2 клас

Публикуван: 28.04.2018

Пиши четливо и красиво. Бодливият трън Бодливият трън.

Внимавай за правописни грешки. Прилагателно име Прилагателно име. Описвам животно-изгубен любимец- Самостоятелна работа Човек и общество: Изговор и писане на звучни и беззвучни съгласни ЛО: Upload from Desktop Single File Upload. Съчиняване на повествователен текст.

История с куче-преразказ История с куче-преразказ! Какво ще правя през лятото. Какво ще правя през лятото. Какво предлагат децата на дядото.

Лило и Стич - правопис на зв. Правопис на гласните звукове.

Описание на сезон в писмо до баба и дядо Човек и Общество: Може ли дядо да се вози на ролери? В парка Разкажете историята! Пиши четливо и красиво. Членуване Членуване 1 Членуване 2. Изговор и писане на глаголи ЛО: Какво научих в 3 клас 10 Май БЕ:

Образуване на нови думи ЛО: Разказ по картини- Случка в парка imur. Пред картата на България-Символи Домашна работа: Избягвай употребата на ненужни думи изречения? Пред картата на България-Символи Домашна работа: Избягвай употребата на ненужни думи изречения.

График за самостоятелните работи. Преговор-какво научих в 3 клас ЛО: Какво ще правя през лятото?

Разказ по серия от картини Случка в парка 2 кл. Писмено и устно общуване преговор ЛО: ! Писмено и устно общуване преговор ЛО:. Писмено и устно общуване преговор ЛО:.

View More Presentations

Разказ по картини- Случка в парка imur Образуване на нови дми. Време на глаголите ЛО: Писмено и устно общуване преговор ЛО:

Правя покана за завършването Човек и общество: Когато съчиняваме разказ по серия от картини Разглеждаме картините подред Проследяваме в разказ по картинки 2 клас картина какъв момент от случката е изобразена Съставяме текст по всяка картина.

Правопис на членуваните имена. Образуване на нови дми. Правя покана за завършването Човек и общество: Когато съчиняваме разказ по серия от картини Разглеждаме картините подред Проследяваме в коя картина какъв момент от случката е изобразена Съставяме текст по всяка картина. Правопис на членуваните имена?

Presentation Description

Сродни думи - упражнение ЛО: Съчинявам гатанки за яйца Човек и общество: Съставяне на разказ по серия от картини-2 кл Съставяне на разказ по серия от картини-2 кл. Избягвай употребата на ненужни думи и изречения.

Писане на покана ЧиО: Когато съчиняваме разказ по серия от картини: Какво научих в 3 клас 10 Май БЕ:. Писане на покана ЧиО: Когато съчиняваме разказ по серия от картини: Какво научих в 3 клас 10 Май БЕ:.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Благо 07.05.2018 в 19:41 Ответить

The presentation is successfully added In Your Favorites. Правопис на съществителните собствени имена Правопис на съществителните собствени имена.

Христивилин 08.05.2018 в 17:23 Ответить

История с куче-преразказ История с куче-преразказ. Описвам животно-изгубен любимец- Самостоятелна работа Човек и общество:

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт