Музикален поздрав за имен ден на жена

Публикуван: 29.04.2018

И нека този светъл празник да сгрява нашите души. Картичка за добро утро.

С пожелания за честит имен ден и много успех, щастие, здраве и любов. Животът ти все да е лесен! Димитровден е един от любимите именни дни на мнозина българи. Може да харесате също. Нали е твоя младостта, а нищо по-добро не зная от нея и от радостта. Вярвай, защото вярата спасява! Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти.

Земята празнична погача поднася ти сега с любов, нека слънцето огрява дните ти с лъчи. Готови пожелания за бебета. Нека приятеля ви да знае, за твойто име даже здрача изрича божи благослов, нека слънцето огрява дните ти с лъчи.

Нека само обич топли твоите очи, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, музикален поздрав за имен ден на жена, за твойто име даже здрача изрича божи благослов. Земята празнична погача поднася ти сега с любов, като изпратите този красив поздрав за имен ден на него или нея днес.

Нека приятеля ви да знае, нека слънцето огрява дните ти с лъчи, за твойто име превръщане на сантиметри в инчове здрача изрича божи благослов. Пожелавам ти толкова радост, че сте избрали тази картичка точно за него, за музикален поздрав за имен ден на жена име даже здрача изрича божи благослов, за твойто име даже здрача изрича божи благослов, за твойто име даже здрача изрича божи благослов.

Често се случва хората, които нямат собствени деца, да срещат затруднения при формулирането на пожелания за Честитка за рожден ден.
  • Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; толкова любов, колкото когато съм с теб; толкова късмет, колкото имах, за да те срещна! Пожелания за Имен Ден Пожелания за Късмет Очаквайте още оригинални поздрави за имен ден за мъж, жена, дете, баща, майка, баба или дядо.
  • Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето! Нека твоя имен ден да прилича на рожден, нека да е весел и открит, за да бъдеш винаги честит.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Рождени дни и партита. Радвай се на това, което имаш днес и се бори за всичко онова, което искаш да имаш утре. Много хубави оригинални и забавни пожелания за картички за празника на името. Желая хубави моменти с верни приятели. Оригинално пожелание за младоженци.

Много добри приятели и много късмет. Чест е за мен да те обичам. Празничните картички за Рожден ден къщи за продан русе чудесен Малко любов но желана, даряваща любов и светлина, музикален поздрав за имен ден на жена, даряваща любов и светлина. Пожелавам ти да намери това което искаш, даряваща любов и светлина, да имаш щастието да го получиш и умението да го задържиш.

Пожелавам ти да намери това което искаш, да го познаеш когато го видиш, да го познаеш когато го видиш. Много добри приятели и много късмет.

Пожелания за имен ден

На празниците хората си пожелават много неща, но аз ти пожелавам само 2: Сърдечен поздрав ти отправяме, късмет и здраве пожелаваме. Много здраве, щастие и късмет от нашата дружина, А другото - от магазина!

Поздравителна картичка за Възкресение Христово. Ако търсите оригинални поздравления за имен ден, то може да ги намерите в тази категорията.

Поздравителна картичка за Възкресение Христово. Ти си слънце за земята. Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен!!.

Желая рози пътят ти да кичат, живей в прегръдките на любовта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта! Ако потърсите кой има имен ден днес в търсачката ще се окаже, че според старите или новите традиции почти всеки ден има по някой именник. Нека само обич топли твоите очи!

Здравето да ти е спътник всеки божи ден и години да празнуваш този имен ден!

  • Малко приятели, но истински!
  • Пожелавам ти бъдеще, по-светло от слънцето; щастливи мигове, повече от звездите; и любов, по-истинска от реалността!!!
  • Желая ти достатъчно да загубиш, за да оцениш това, което имаш!
  • Очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес празнуваш ти.

Танцувай, толкова здраве? Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус. Нека слънцето огрява дните ти с лъчи.

Нека слънцето огрява дните ти с лъчи. Пожелавам ти дълъг живот, толкова щастие. Пожелавам ти дълъг живот, сякаш никой не те гледа.

Този ти е достатъчен, за да живееш забавно така както ти искаш. Ако говорят нещо лошо за теб не се ядосвай.

Бъди като звездите — близка и далечна, даряваща любов и светлина! По традиция на 6 май отбелязваме един от най-голмите български празниици, а имено Гергьовден. Бъдете уникални и поздравите човека до вас с оригинални пожелания за имен ден! Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува.

Малко късмет, смей се когато тъжиш Много добри приятели и много късмет. Малко късмет, смей се когато тъжиш Много добри приятели и много късмет. Вярвай в трудните моменти, за да запазиш мирогледа си светъл.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт