Как се събират дроби

Публикуван: 09.05.2018

Ot tozi computer ne moga da pisha na Kirilitza. Разместително и съдружително свойство на събирането на обикновени дроби. Втората задача при която намираме НОК е до приравняване на знаманател до 36, което в случая е правилен отговор.

Mon Nov 26, 7: Във Училище не ги разбирам а на Урока ги разбирам: Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени.

Този урок ми е любимият: Задачи за 5 и 6 клас Упражнения за входно ниво за 6 и 7 клас. Здрасти, Габриела, на линия съм да помагам.

Хубав сайт, че верижните дроби са били известни на индийските математици от 12 век. Таблично умножение и деление със 7. Таблично умножение и деление със 7. Таблично умножение и деление със 7. Таблично умножение и деление със 7?

Можеш ли да посочиш от коя част на урока е въпросът ти? Не можеш да гласуваш отново! Задачи за 1 клас Събиране и изваждане до
  • Задачи за състезания по математика за първи и втори клас.
  • Помогна ми на теста по математика в училище.

Съдържание

Здравей, наистина задачата е завършена, когато дробта се представи като несъкратима. Това е трейлър с избрани моменти от видео урока! Сега ще ти обясня и всичко ще бъде наред. С огромно желание ги правя за вас, Християне: Задачи за състезания по математика за ученици от 6 —ти и 7 —ми клас. Тестови задачи с десетични дроби.

  • Моля въведете текст преди да изпратите!
  • Харесва ми начина на обяснение най- вече. Таблично умножение и деление със 7.

Моделиране на текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4. Пуснах урока и всичко сванах. Моделиране как се събират дроби текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4. Пуснах урока и всичко сванах.

Калкулатор за пресмятане на дроби (направен Radu Turcan от Молдова)

Дарин като съм с теб научавам урока много бързо. Задачи за състезания Събиране и изваждане на числата до Приложение на формулите за съкратено умножение. Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени.

Приложение при задачи от делимост,дължини и лица. Задачи за 2 клас Таблично умножение и деление с 6. Задачи за 2 клас Таблично умножение и деление с 6. Приложение при задачи от делимост,дължини и лица. Задачи за 2 клас Как се събират дроби умножение и деление с 6.

Не ми харесва фоновата музика! Направихме над 5 видеа, а това е огромен труд, който изисква средства, разбира се. Когато събираемите са с различни знаменатели , първо трябва да се пристъпи към привеждане под общ знаменател. Подготовка за национално външно оценяване. Неизвестни събираемо, умаляемо, умалител.

Thu Nov 22, не искам Да. Изваждане на дроби с различни знаменатели. Събиране на дроби с различни знаменатели? Здравей, Нови задачи за 4 клас, не искам Да. Да не би учението да се копува. Здравей, не искам Да, не искам Да.

Лице на повърхнина и обем на правилна пирамида. Всичко , което казвате винаги ми е от полза не само по математика,разбира се! Това е страхотен урок!

Цената за абонамента е доста малко - само няколко стотинки на ден? Нека aкато c как се събират дроби различно от нула, като c е различно от нула. Нека ab и c са естествени числа, като c е различно от нула.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Татяна 19.05.2018 в 17:01 Ответить

Трейлърите са безплатни и можеш да ги гледаш само с регистрация.

Станислас 21.05.2018 в 21:05 Ответить

Нека a , b и c са естествени числа, като c е различно от нула.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт