Сурова туршия в 3 литрови буркани

Публикуван: 10.05.2018

Накъсваме карфиола на розички и го посипваме със г сол. От водата отливам мл и добавям мл. Сурова туршия само със сол?

Оставяме ги да престоят часа. Съхраняваме на хладно място. Маски за бърз растеж на косата. Притискаме отгоре с венче от лозови пръчки и листа от вишна.

Във всяка камба слагаме по 1 ч. Нареждаме ги с отвора нагоре в буркани. Нарязваме пиперките на кръгчета широки 5 см, нарязваме доматчетата на резенчета по дължина, а морковите - на кръгчета широки см.

Буркана с туршията се затваря сурова туршия в 3 литрови буркани с капачка и се обръща с на обратно и се оставя да престои дни. Карфиола накъсваме на розички. Заливаме туршията с изстудената саламура и притискаме с кръстачка и камък. Карфиола накъсваме на розички. Буркана с туршията се затваря добре с капачка и се обръща с на обратно и се оставя да престои дни!

Туршия в трилитрови буркани 1 черен пипер, главички лук. Затова тяхното невидимо действие при поглъщане след време се отразява върху сияйността на кожата и цялостното здравословно състояние.

Сурова туршия в трилитров буркан

Почистваме камбите от семките. Кипваме саламурата за 10 мин. Овкусяваме с подправките, сваряваме и щом изстине, заливаме бурканите. За всеки нов литър, добавяйте по още 2 лъжици морска сол. Като се напълни буркана догоре, слагат се 2 аспирина, затваря се и се обръща обратно, за да дръпне капачката от топлината.

Надежда Михайлова от Мездра. Редакция на ключовите думи на тема Промяната беше записана успешно.

Почистваме камбите от семената и ги посоляваме. Как да разберем, че един мъж е влюбен. Как да разберем, че един мъж е влюбен. Как да разберем, че един мъж е влюбен.

Как да разберем, че един мъж е влюбен. Почистваме камбите от семената и ги посоляваме.

Необходими Съставки

Зелето нарязваме на едри ивици. Изпратете вашата рецепта Recipe name: Ходенето по врачки може да бъде много опасно! Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта.

Сподели във Facebook Харесай. Сподели във Facebook Харесай. Претакаме пиперицата всеки ден в продължение на 1 седмица. Започвам да пълня бурканите със зеленчука, като притискам много добре. Започвам да пълня бурканите със зеленчука, като притискам много добре.

Популярни днес

Затваряме херметически бурканите, обръщаме ги с капачките надолу и ги оставяме така 1 нощ. Рецептата я видяхме в едно старо списание като малко сме я променили според нашия вкус. Любов Секс Връзки Приятели Сватби.

Не е имало турско робство в България? На следващия ден наливаме оцета и слагаме върху чушките кръстачка или обръч от лозови пръчки.

Затова тяхното невидимо действие при поглъщане след време се отразява върху сияйността на кожата и цялостното здравословно състояние. Сваляме съда от огъня и го похлупваме. Сваляме съда от огъня и го похлупваме, сурова туршия в 3 литрови буркани.

Отделеният сок отцеждаме и смесваме с водата, смесваме я с отварата от листата и заливаме с врялата саламура туршията, оцета, смесваме я с отварата от листата и заливаме с врялата саламура туршията.

Отказ Възстановяване на забравена парола?

Google+ Badge

Оставяме бурканите в хладно помещение за 1 седмица. Предварително в част от саламурата варим около 30 мин листата вишна, праскова или дюля. Отцеждаме и я нареждаме в буркани. Буркана с туршията се затваря добре с капачка и се обръща с на обратно и се оставя да престои дни.

Заливаме туршията с изстудената саламура и притискаме с кръстачка и камък. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Леко подрязаните краставички редим в 3 литров буркан, като между тях слагаме дюлеви листа и стръкчета копър. Леко подрязаните краставички редим в 3 литров буркан, като между тях слагаме дюлеви листа и стръкчета копър.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт