Кварталът на богатите епизод 54

Публикуван: 12.05.2018

Дениз излъчва целия материал със скандални кадри. Ейлюл пита приятелката си какво прави. Седеф и Селим молят никой да не разбира.

Берен започва да говори същите думи за Яман. Мира й обяснява, че е ходила при Кенан. Феновете са ми от баба до внуче! Арас се разкайва заради това, че тормози Али. Изневеряваме ли повече през лятото?

Яман отива със Сафари при Арас. Момичето вижда Али да плаче и го успокоява. Дава й теста да се увери. Той й казва, че после ще се разправя с нея. Яман отива със Сафари при Арас.

Здравейте, много полезна статия, браво.

Ейлюл се опитва да защитава австралиеца. Публикувана в категорията Кварталът на богатите. Берен казва на баща си, че Мира си е продала колата и е дала парите на Кенан. Предлага всички да излязат заедно. Сюрея гледа на кафе на Ейлюл. Феновете са ми от баба до внуче! Съветите на Др Ко.

Той й казва да се оттърве от Яман. Берен й казва, че Фарук заминава за Швейцария и да отидат двете у Ейлюл. Кварталът на богатите епизод 54 казва на Арас, че Фарук заминава за Швейцария и да отидат двете у Ейлюл. Той й казва да се оттърве от Яман. Яман казва на Арас, че Фарук заминава за Швейцария и да отидат двете у Ейлюл.

Предавания

Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница! Изневеряваме ли повече през лятото? Кенан вика брат си при него в Тозлудере. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.

Виреят ли градски кифли в тежка селска среда. Яман й казва да не прави аборт. Мира и Берен се скарват. Виреят ли градски кифли в тежка селска среда. Ивомила от InstaQueen и славата: .

"КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 54 (ЕПИЗОД 117)

Мира казва, че Оркун е човекът. Селим чака Дениз пред телевизията. Наталия Кобилкина - бременна! Бие се за здраве Celebrity Box. Кенан отново се опитва да потуши скандала.

  • Ще ражда по уникален и странен начин Брутално.
  • Пребиваването на Яман в Германия ще стане добър повод за жадуващите да го разделят с Мира.
  • Мира също отива там.
  • Айше разпитва за годежа.

Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Оркун разбира, че не е бременна. Арас се ядосва повече. Николета Лозанова с мистериозен мъж на Бахамите.

Оркун разбира, кварталът на богатите епизод 54, че не е бременна? Николета Лозанова с мистериозен мъж на Бахамите. Оркун разбира, че Яман е откупил колата на Мира. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Суде не издържа и я удря.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Мира казва, че Оркун е човекът. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Подобни Още от канала. Умолява я да си вземе парите обратно.

Селим се съмнява, че е откупил колата й. Селим се съмнява, че е откупил колата й. Показва й, че някой е прехвърлил вината на Суде. Показва й, че някой е прехвърлил вината на Суде.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Петромира 17.05.2018 в 06:19 Ответить

Казва, че това е обезщетението, защото се е влюбил безплатно. В таксито Мерт отново повдига темата за отсъствието на Озай.

Тихо 18.05.2018 в 07:34 Ответить

Ивомила от InstaQueen и славата:

Европа 25.05.2018 в 08:21 Ответить

Оркун тича по улицата.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт