Агенции за недвижими имоти ямбол

Публикуван: 16.05.2018

Подови настилки- паркет и гранитогрес. Чужди компании също са стъпили в града.

Състои се от кухня, коридор, спалня с излаз към вътрешен двор, общ санитарен възел. На 20 минути от гр5ад Ямбол. Тих и спокоен квартал. Жилищни имоти - Други. Има нужда от ремонт, но може да се живее. В близост до центъра, магазини, бензиностанция, автомивка.

Дограма на всички стаи -прозорци и врати с ПВЦ, стени с латекс и тапети, стени и тавани с вар. Дограма смесена, стени и тавани с вар, подови настилки с балатум. Офис Магазин Заведение Страстна целувка с език Други бизнес имоти! Дограма смесена, подови настилки с балатум, стени и тавани с вар, агенции за недвижими имоти ямбол. Легла под наем Всички. Легла под наем Всички?

Сутерен с площ 48 кв.

Ямбол - Хале карта.

Кладенец- дълбочина 25 метра. Добра цена за района. Имотът се нуждае от ремонт. Терасата на хола е усвоена и е преустроен на всекидневна с кухня в едно. Ямбол Златен Рог

Отлично местоположение, вила ЗП кв, възможност да направите довършителните работи в имота по ваш вкус. Период на пребиваване Всички. Комуникативен район с отлична транспортна достъпност, възможност да направите довършителните работи в имота по ваш вкус. Период на пребиваване Всички. Промишлено помещение за продажба. Болярско, вила ЗП кв.

Агенция за недвижими имоти

Ямбол - Каргон карта. Продава се с кухненския модул, секция в хола, климатик, конвектор, бойлер, без пералня и хладилник. Дата и час за връзка. Характеристики на имот Всички.

Състои се от хол, спалня, спалня, общ санитарен възел. Първият етаж има две просторни стаи по 20 кв. Състои се от хол, общ санитарен възел, общ санитарен възел, спалня. Състои се от хол, общ санитарен възел, детска,коридор, детска,коридор.

Телефоните могат да започват с номера.

Забравена парола

Ние инвестираме изключително много време в професионалното образование на служителите си. Дворното място е кв.

Свържете се с наш брокер, който ще ви съдейства да намерите точно този имот , който отговаря на изискванията и бюджета ви. Земеделски имоти - Други.

Продажба Къща ID Стара река карта 62 кв. Терасата на хола е усвоена и е преустроен на всекидневна с кухня в едно. Вторият етаж се състои. Добре поддържан двор с беседка и гараж. Вторият етаж се състои. Имотът е с подобрения. Вторият етаж се състои.

ЕВРОПА ИМОТИ

Етаж първи- една стая, баня и тоалетна. В близост до града. Масивна къща с двор в село Кабиле с. Селото се намира на 5 минути от града.

Плоча между двата етажа. Ние инвестираме изключително много време в професионалното образование на служителите си. Продажба на къща Златен Рог, гр! Продажба на къща Златен Рог, гр.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт