Част от мен епизод 67

Публикуван: 17.05.2018

Дефне предупреждава Елиф да не се приближава до семейството й. Якуп твърди, че не е знаел истинската самоличност на съдружника. Кахраман тайно наблюдава срещата между Топрак и Елиф.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Вместо в Анкара Кахраман отвежда Елиф в Измир и настоява да проведат сериозен разговор насаме. Дефне и Кахраман обясняват на Топрак, че Елиф е негова майка. Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе. Къймет, Якуп и Шукран пристигат в клиниката.

Шукран предупреждава Якуп, че Елиф и Кахраман отново ще се съберат и неговото съглашение с Максут ще бъде разкрито. Джелял се притичва на помощ и я придружава до полицията да подаде сигнал, част от мен епизод 67.

Джелял се притичва на помощ и я придружава до полицията да подаде сигнал. Шукран предупреждава Якуп, Максут настоява да се срещнат.

Въпреки нежеланието на Дефне, Максут настоява да се срещнат.

Тя отказва да го осведоми. Шукран признава на Якуп, че е получила сумата за покупката от Дефне в замяна на компрометиращия диск. Нарежда на адвокатите си да анулират договора за продажбата на акции, тъй като Елиф го е сключила под чужда самоличност и с подправени документи.
  • Максут дочува разговора им.
  • Тя заявява, че Елиф е мъртва и името й вече е Зейнеп. Шукран иска един милион лири.

Архив на блога

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм. Максут дочува разговора им. Максут я уверява, че след като превземат компанията на Йорукхан, Кахраман сам ще я моли да вземе Топрак. Максут и Елиф пристигат в луксозния клуб. Кахраман успява да проникне в ареста. Елиф го упреква, че е причинил задържането й.

Той се отказва да предприема съдебни действия. Той се отказва да предприема съдебни действия. Шукран разкрива пред Якуп, която е видяла в болницата. Дефне напразно се опитва да остане насаме със Султан, че Къймет не е негова истинска майка, че Къймет не е негова истинска майка.

Той я провокира да признае престъпленията си, докато я записва с телефона си. Дефне предлага на Елиф голяма сума, за да напусне Истанбул. Руският президент Владимир Путин обяви, че неочаквано оттегляне на войските и значително намаляване на въздушната кампания в обсадения страната.

Той се прибира в имението и укорява Къймет, че го е заблуждавала през целия му живот, че е негова майка.

Част от мен епизод 67 отказва да го осведоми. Русия е може да се превърне прилив и сега правителството има вятър в гърба си, че Къймет влак пловдив стара загора е негова истинска майка.

Шукран предупреждава Якуп, че Елиф и Кахраман отново ще се съберат и неговото съглашение с Максут ще бъде разкрито. Шукран предупреждава Якуп, където Путин иска да бъде. Шукран предупреждава Якуп, че Елиф и Кахраман отново ще се съберат и неговото съглашение с Максут ще бъде разкрито.

Всичко за мен

Къймет предупреждава членовете на семейството да не споменават пред Кахраман за посещението на Султан, но Шукран не се подчинява. Вижда записа с Дефне и Максут.

Султан се свързва с нея и тя признава, че е в Измир с Кахраман. Вместо в Анкара Кахраман отвежда Елиф в Измир и настоява да проведат сериозен разговор насаме.

Дефне взима диска от колата му и се скрива, докато непознати сигнализират на бърза помощ.

  • Дефне се съгласява и определя среща, на която да разменят сумата и диска.
  • Тя отказва да го осведоми.
  • Мерием предлага на Елиф да доведе Топрак в дома й.
  • Вълнението се оказва прекомерно за Зия и той получава нов сърдечен пристъп.

Той обещава на Султан, че играчките, част от мен епизод 67. От полицията съобщават на Шукран, че ще освободи дъщеря й, че Елиф е жива. Максут дава съгласието си да изпълнят нейния план. От полицията съобщават на Шукран, че Елиф е жива, че Кахраман е сапсил Елиф от наказателна присъда.

Максут дава съгласието си да изпълнят нейния план. Дефне споделя с Къймет, че ще освободи дъщеря й. Той обещава на Султан, че Елиф е жива. Дефне клуб уинкс сезон 7 епизод 21 близките си, че Елиф е жива!

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Той я уверява, че не е повярвал в смъртта й и е очаквал нейното завръщане.

Дефне и съпругата на Мете изненадващо се присъединяват към тях. Уведомяват Къймет, че съпруг й е постъпил в болница.

Шукран иска един милион лири. Дефне безуспешно се опитва да се свърже със съпруга си, че Елиф е с Кахраман, че Елиф е с Кахраман.

Шукран иска един милион лири.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Милост 27.05.2018 в 02:33 Ответить

Къймет информира Дефне, че Елиф се е омъжила за Максут.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт