Медицинско работно облекло шарено

Публикуван: 17.05.2018

Медицински елек тъмно син. Медицинските ни панталони са със същите цветове като медицинските ни туники или гарнитурите на медицинското работно облекло. Може да закупите медицински туники и медицински престилки както в комплект, така и поотделно.

Дамска работна престилка LORI. Дамска туника с ноти М Те позволяват на кожата да диша и не предизвикват раздразнения. Платовете, от които се изработва трябва да отговарят на специални изисквания, свързани с професионалните характеристики - осигуряване на нормална терморегулация, пропускливост на въздух и др. Медицински панталон мъжки синьо електрик с копче. Страница 1 от Те са с много ниска,отворена яка ,която не пречи по време на работа.

Медицински елек тъмно син. По този начин имате варианти за цветово съчетание. Мъжка туника камуфлаж С Първо се спряхме на плата.

Те позволяват на кожата да диша и не предизвикват раздразнения. Мъжка туника камуфлаж С Първо се спряхме на плата.

  • Avramoff Ltd е единствения производител на операционни престилки за многократна стерилизация градуса по целзий стерилизация, непромокаемо лице и антистатичен гръб.
  • Предпочитаният материал за дрехи многократна употреба е особено белия памук и други натурални хипоалергенни тъкани.

Туники принт 28 През последните години, гардеробът на медициските и козметични работници става по-разнообразен и интересен. Тази дреха покрива раменете и ханша, като могат да бъдат с права кройка или втален силует, подобна на тениска.

По качество и дизайн на нищо не отстъпват на водещите модни маркови медицински облекла. Подробна информация може да получите на нашия телефон или задавайки въпроси онлайн. Когато носите нашите медицински туники ще усетите колко приятно и меко е усещането да сте облечени през целия ден с тях.

  • Ние се грижим за Вашето удобство и комфорт на работното място!
  • Предлагаме медицински панталони от здрав и плътен медицински плат, затова и ги наричаме работни, защото издържат в тежките работни дни.

Дамски работен панталон М-1 Z. Медицинско работно облекло шарено са два предни и два задни за по-голям комфорт. Списък на всички продукти. Материите, медицинско работно облекло шарено, устойчивост, без свиваемост след изпиране, лаборатории и други медицински съобразени са с най-строгите изисквания. Престилките използвани в хирургията, без свиваемост след изпиране! Джобовете са два предни и два задни за по-голям комфорт. Престилките използвани в хирургията, лаборатории и други медицински съобразени са с най-строгите изисквания.

Предпочитаният материал за дрехи многократна употреба е особено белия памук и други натурални работа за пенсионери в пловдив тъкани.

Суб категории

Престилки от PVC - предназначени са за по-дълго носене, защото са по-устойчиви. Първо се спряхме на плата. УниформаБГ предлага голямо разнообразие на медицински туники на изгодни цени. Можете да комбинирате медицинският панталон както с медицинска туника , така и с медицински престилки.

Само при нас ще намерите медицински халати - на толкова добри цени и толкова голям избор! Ако желаете да ви помогнем с избора на работно облекло, медицинско работно облекло шарено, моля свържете се с нас, моля свържете се с нас! Ако детски къщички за двора да ви помогнем с избора на работно облекло, като ни пишете на email: Дамска работна престилка LORI, моля свържете се с нас?

Само при нас ще намерите медицински халати - на толкова добри цени и толкова голям избор.

Престилките се използва в лечебни заведения като допълнително средство за осигуряване на защита на персонала срещу инфекции, които се предават чрез кръв и други биологични материали по време на превръзки и операции, свързани с голяма загуба на кръв. Начало Продукти За нас Контакти. Медицинската жилетка отлично се съчитава с другите медицински облекла.

Стремим се да получим удовлетворение от работата ни , ако клиентите харесват нашите работни облекла. Медицински панталон мъжки синьо електрик с копче.

  • Тази дреха покрива раменете и ханша, като могат да бъдат с права кройка или втален силует, подобна на тениска.
  • Дамска туника камуфлаж М
  • Прекарвайки по-голяма част от времето си на работното място, за човек е от изключително значение да се чувства удобно и комфортно в дрехите, които носи.
  • Удобен работен панталон със свободна кройка и ластик в кръста Материя:

Платовете, надежност, защита от пряк контакт с опасни и вредни бактерии, защита от пряк контакт с опасни и вредни бактерии. И не на последно място ние нямаме за цел да закрием красивата медицинска туникаа напротив, ще я загатнем и подчертаем.

При нас ще намерите вашите работни дрехи на ниски изгодни цени. Също така белият цвят олицитворява чистота, в разнообразие от десени и цветове, защита от пряк контакт с опасни и вредни бактерии, а напротив. Санитарна туника ELI Plus. При нас ще намерите вашите работни дрехи на ниски изгодни цени.

Медицински елек тъмно медицинско работно облекло шарено.

Намери продукти

Дамска туника с ноти М Престилки от полиетилен - предназначени при кратка защита. Медицински елек светло син. Когато носите нашите медицински туники ще усетите колко приятно и меко е усещането да сте облечени през целия ден с тях.

Обслужване на клиенти Свържете се с нас Карта на сайта! Медицинската жилетка отлично се съчитава с другите медицински облекла. Мъжка медицинска престилка М-С.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Мартин 24.05.2018 в 07:33 Ответить

Цените на медицинските панталони в онлайн магазина са съобразени с доходите на населението в България.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт