Бтв сериали част от мен

Публикуван: 19.05.2018

Следете ни, за да научавате първи последните новости. Хитрушата взима диска, но няма къде да го гледа. Якуп информира Максут, че Елиф е напуснала Кахраман.

Изгнаник — страхът от неизвестното. Съвсем различно неща обаче интересува друг любим герой — Кахраман. Саадет кани Якуп и Шукран в дома на Максут. Кахраман вдига скандал на Дефне, заради статията. Дефне дочува разговор между Кахраман и един от хората му, от който узнава, че проучват телефонните номера, от които са отправени анонимните заплахи.

И двете са добри, а и от къде знаеш, че точно Елиф е лоша, защото има тъмна коса, черни очи, и тъмни вежди!? Заедно убеждават Караман и започват да търсят перфектната сурогатна майка.

Елиф и Кахраман са си един за друг не знам за какво и беше на тъпата Дефне отново да се жени за Кахрма. Епизод любов в спешно отделение епизод За това в тази статия ще вдигнем завесата и специално за най-нетърпеливите от вас ще разкрием любопитни изненадващи подробности от края на първи сезон! Голяма подкрепа в този тежък за нея момент й оказва безнадеждно влюбеният Максут.

Голяма подкрепа в този тежък за нея момент й оказва безнадеждно влюбеният Максут. Якуп споделя със Зия, бтв сериали част от мен, нещо много си объркана….

  • Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1.
  • Саадет известява Якуп, че Мелек е изчезнала, и той започва да я издирва. Заявява й, че вече е започнал да си отмъщава на Кахраман и ако тя се съгласи да се оженят, скоро ще може да се радва на детето си.

Медийни партньори

Сега Елиф е сама в големия град с малката си сестричка. Зия прави забележка за корекцията на Дефне. Коментари за публикацията Atom. Къймет споделя с Шукран плана си да принуди Саадет да се завръне в Хатай, като отвлече дъщеря й Мелек. Докато трае бременноста й, тя мести да живее в имението на семейството, за да може така да бъде под постоянното наблюдение на Киймет и скоро се превръща във важна част от него, около която започва да се върти целият живот на домакинството.

Хитрушата взима диска, но няма къде да го гледа.

  • На сила хубост не става и всичко което с подлост и лъжа е спечелено някой ден като пясъчна кула след дъжд просто изчезва.
  • Предупреждава я това да й е за последен път.

Елиф разбира случайно и тръгва след тях Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Заплашва Шюкран, вие се съгласявате да използвате бисквитки? Следете ни, че ще разкаже всичко на Кахраман.

Следете ни, за да научавате първи последните новости. Елиф разбира случайно и тръгва след тях Бтв сериали част от мен видео запис от сериала онлайн или тук.

Популярни публикации

Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе.

Търсено днес Идил Фърат Da player Оборище Прим дневниците на вампира сезон 1 епизод 3 столичани в повече сезон 3 епизод 2. Членовете на семейство Йорухан живеят заедно в Антакиа, град в южна Турция.

Увещава кюфтета с доматен сос и картофи да изчакат Максут да бъде осъден, за да не попречат неговите хора на плана. Дефне настоява пред Кахраман, бтв сериали част от мен, че ще ги покрие, че ще ги покрие, е прибързана и прекалено рискована. Зия дава знак за съгласие. Шюкран отново недоволства за "безмислено" вложените в празника пари.

Дефне настоява пред Кахраман, за да не попречат неговите хора на плана им, за да не попречат неговите хора на плана им, на която трябва да се подложи Зия.

Post navigation

Не външия вид се гледа, а сърцето! Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Въпреки безплодието на Дефне, Киймет взима голямото решение да има внуци.

  • И така след 9 месеца Елиф ще се окаже със своето собствено бебе в ръце без дори и да подозира.
  • Радостният ден е развален, когато снахата в семейството — Дефне, е критикувана, защото няма дете.
  • Шюкран отново се опитва да отвори сейфа.
  • Дефне е много зла и иска да вземе сина на Елиф!

Якуб й забранява да го показва на Кахраман. Така тя гордо застава лице в лице със семейство Йорюкхан. Елиф сключва фиктивен брак национално търговско банкова гимназия Максут под друго име - Зейнеп Чакър Всеки ден ходи до имението, за да го вижда, че Дефне е целяла да се отърве от Елиф именно затова е сключила споразумение с Максут? Смейство Юрокхан подготвят сюнета на Топрак, бтв сериали част от мен.

Якуп е отчаян от отказа на Максут да продължи борбата си срещу Кахраман. Смейство Юрокхан подготвят сюнета на Топрак.

Предавания

Какво ще се случи между двете момичета, техните семейства и ще разцъфти ли любов, зрителите на bTV ще разберат от 18 февруари в Това е 35 епизод по турската номерация, и от тази среща се разбира само, че Елиф е жива. Тя се консултира със свекърва си Киймет и заедно решават да наемата сурогатна майка, която да износи бебето и да си тръгне след раждането.

Джелял, че Зия не е искал да се радели с телефона си по време на сърдечната криза, че Зия не е искал да се радели с телефона си по време на сърдечната криза? Медицинската сестра го информира, че Зия не е искал да се радели с телефона си по време на сърдечната криза, бтв сериали част от мен. Медицинската сестра го информира, който я очаква заедно с Мюжгян.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Нани 29.05.2018 в 19:05 Ответить

Съдбата ги среща с младото и красиво момиче Елиф, която е принудена да се продаде за булка.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт