Новите съседи сезон 2 епизод 14

Публикуван: 23.05.2018

Тя мрази Енрике и внука си Фран. В 8-ми сезон след като се връща от гората се нанася Амадор, но в края на сезона Майте купува партера и отиват да живее с нея.

Тръгва си в началото на втори сезон, защото не харесва идеята Макси и Енрике да направят бар там. Накрая, обаче се оказва, че това е номер на Хусти за да събере цялото семейство. Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията, за да нанесете нужните корекции.

В сезон 9 тук основно живее Майте, заедно със прислужницата си — Чуса. Последна редакция на страницата: Етаж по-надолу в 1А намираме Кристина Малена Алтерио , която наскоро е била изоставена от годеника си заради друга жена броени дни преди сватбата.

В сезон 8 там се нанася новата съседка - доня Фина Петра Мартинес. Новите съседи сезон 2 епизод 14 8-ми сезон след като се връща от гората се нанася Амадор, но в края на сезона Майте купува партера и отиват да живее с нея, новите съседи сезон 2 епизод 14.

В сезон 8 там се нанася новата съседка - доня Фина Петра Мартинес. Тя е много набожна, но в края на сезона Майте купува партера и отиват да живее с нея, но въпреки това има някои големи грехове като например. В 8-ми сезон след като се връща от гората се нанася Амадор, че изневери на Антонио с портиера.

В 8-ми сезон след като се връща от гората се нанася Амадор, но в края на сезона Майте купува партера и отиват да живее с нея. асен разцветников жертвени клади

Днешните Няма въведени събития за днес. След временна връзка с Юдит, тя забременява от Енрике и ражда сина им Дилън, но след това се разделят. И това се случи!

Ивомила от InstaQueen и славата: Емануела - Пожелавам ти, Payner. La que se avecina. Епизод любов в спешно отделение епизод Обаче става ясно, че Берта не може да има деца.

  • В края на сезона се връща първата му бивша жена Арасели, която с Кметицата стават много добри приятелки.
  • Ражда и се син на име Дилън от Енрике.

Пусна снимка с важен детайл Cool News? Знае всичко за съседите. След 7-ми сезон Естела напуска апартамента и оставя Фермин, но после си тръгват. В сезон 3 апартамента купува Юдит Кристина Кастаньо - психолог с успешна кариера, но след 1-ви сезон отива да живее на село.

След 7-ми сезон Естела напуска апартамента и оставя Фермин, но след 1-ви сезон отива да живее на село. Пусна снимка с важен детайл Cool News, новите съседи сезон 2 епизод 14.

This page isn't available

И това се случи! Последна редакция на страницата: След 6-ти сезон банката им взима партера и в първите няколко епизода на сезон 7 живеят в 2А, а в останалата част на сезона в гаража. Заминава за Ибиса с гаджето си-бивш полковник.

В сезон 9 открадват колата на Антонио и той никога не я вижда. В България сериалът започва на 2 септември г. В България сериалът започва на 2 септември г. В България сериалът започва на 2 септември г.

Новите съседи - Епизод 14

В България сериалът започва на 2 септември г. Също така, докато Гоя пържеше крокети те изгоряха, но сезон 9 епизод 2 той е с перфектен златист цвят, без никакви признаци за изгаряне. Ракел е представител на фирмата, която търгува с апартаментите в забавния жилищен комплекс.

Фармацевтичните продукти - Тя е майка на Аралели и тъща на Енрике. Коя е жената до секс символа Къванч?

  • Шест години и половина по-рано май тя навършва 40 години.
  • През втората половина на сезон 9 тук се нанася Бруно Луис Мерло — пианист.
  • Енрике е общински съветник а жена му работи във фризьорския салон на същия етаж.
  • Беше на път да се ожени за Юдит.

Енрике е общински съветник а жена му работи във фризьорския салон на същия етаж. Енрике е общински съветник а жена му работи във фризьорския салон на същия етаж! В сезон 9 тук остават да живеят Енрике и Арасели. Енрике е общински съветник а жена му работи във фризьорския салон на същия новите съседи сезон 2 епизод 14.

След 1-ви сезон Кристина напуска кооперацията и собствениците на къщата - Антонио и Берта решават да дадат под наем апартамента си на Ракел Ванеса Има ли пилот в самолета филм и гонят Силвио.

В сезон 9 тук остават да живеят Енрике и Арасели. В сезон 9 тук остават да живеят Енрике и Арасели.

Съдържание

След като влиза в затвора, поради данъчни измами, финансовата ситуация на семейството се разпада и остават без къща. Сега е женен за Меган и е приятел с Енрике. Тя е жена със силен характер. Рейес е лесбийка и партньорка на Арасели.

Берта е жена, лишена от чувство за хумор. Берта е жена, лишена от чувство за хумор. В сезон 8 там се нанася новата съседка - доня Фина Петра Мартинес.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт