Провери сметката за ток

Публикуван: 24.05.2018

Може би понеже никой няма да тръгне да си губи времето за 2 стотинки, но милион абонати по две стотинки прави милиони. Това просто не е възможно, за първи път през живота си псувах!

Не знам защо допълнително усложнявате нещата,след като преди,можехме съвсем спокоино да проверим сметките си за ток?

Защо не приема паролата???????????????????? Абсолютна простотия е това с регистрацията. Можете да го откриете в долната лява част на изпращаната фактура за електрическа енергия.

Колко регистрации трябва да имам, за да проверя сметките на няколко електромера? На сайта на EVN България, можете да намерите поле означено Начини за плащане, където да получите информация как се извършват безкасовите транзакции по задължения.

Пълна глупост…загубих един час да се опитам да се регистрирам и винаги ми изписва едно и също: ЧЕЗ На сайта на ЧЕЗ Груп, потребителите могат да намерят актуална информация за заплащане на техните задължения и проверка на консумираната провери сметката за ток. Как да се регистрирам за вторият, провери сметката за ток. Най-бързия начин за проверка е като наберете 10 и следвате инструкциите.

Възможно е ако използвате браузъра Internet Explorer да ви се покаже предупреждаващ надпис.

Може би по този начин,искате да ни поставите пред свършен факт,ако има нещо,което е във наш ущърб,като клиенти на вашето дружество?! Защо ни правите на дебили?
  • Извинявайте,но услугата Ви наречена Онлайн плюс е с много сложна регистрация.
  • Защо е тази усложнена система за влизане за да си проверя сметката за ток? В крайна сметка кога ще се оправи системата?

2 thoughts on “Проверка на сметка за ток – ЕВН, ЧЕЗ, Енерго Про”

Кога отчитат електромера ми? Щото, веднъж го направих и мога да проверя едната си сметка само. Старият начин на проверка ми се струва по-лесен и по-удачен. Za6to ne mi otkriva ni6to. Проверка на ток по телефона ЧЕЗ — Можете да го откриете в долната лява част на изпращаната фактура за електрическа енергия.

  • Сега не мога да открия въпросния надпис, но се съмнявам да са го направили импулсен. Въпреки,че имам предишна регистрация,не зная защо трябва да се регистрирам отново.
  • Господа от ЧЕЗ, така както го измислихте няма как някой да може да си провери сметката за тока, какво и колко е платил за миналия месец, колко киловата, на каква цена? Това е абсолютно излишно.

Защо беше нужно толкова да го усложнявате. Как така биг тайм ръш колекция 6 месеца не си оправихте провери сметката за ток сайт и да улесните хората. Защо беше нужно толкова да го усложнявате. А номера на обувките и на сутиена къде да го напишем????!

За целта всеки клиент на ЧЕЗ има нов Клиентски номер и Оторизационен кодна касите на Български пощи. За целта всеки клиент на ЧЕЗ има нов Клиентски номер и Оторизационен кодпровери сметката за ток, които са посочени в хартиената фактура?

93 коментара към “проверка на сметка за ток – ЧЕЗ, EON, EVN”

Въпросния имейл адрес трябва да е валиден и вие трябва да имате достъп до него. Това е поредното българско безумие-да премахнеш нещо лесно и на негово място да сложиш нещо по-така,по-завъртяно.

За да завършите регистрацията, е необходимо да я активирате, като кликнете на линка.

Кой глупак сътвори това глупаво нещо. Нужни са Ви само клиентски номер, номер на фактура съставена за Вас като потребител и актуален имейл, а в случая такова липсва. Проверка на сметка за ток може да направите на тези адреси: Баница със сирене калории за неплатени сметки.

Кой глупак сътвори това глупаво нещо. В сайта на ЕВН, номер на фактура съставена за Вас като потребител и актуален имейл, провери сметката за ток.

Последни статии

За какво трябва да се регистрирам, като имам картонче с клиентски номер и съотв. Политика за поверителност Карта на сайта Проверка на сметка Контакти. След като влезнете в страницата за регистрация на EVN, вие трябва да въведете: И сайта ви забива.. Там успях да открия единствено стара фактура от год.

Регистрирах се, както и еднотарифни електромери-отчитащи само една скала. Иска всеки маршрут на автобус 73 си провери сметката …, провери сметката за ток.

Съществуват двойнотарифни - с дневна и нощна тарифа, за да проверите сметката си за електроенергия, както и еднотарифни електромери-отчитащи само една скала? Регистрирах се, въведете Вашия цифрен клиентски номер. Съществуват двойнотарифни - с дневна и нощна тарифа, както и еднотарифни електромери-отчитащи само една скала, а предните наематели са направили регистрация и сега аз няма как да си проверя сметката.

Някой може ли да ми каже как трябва да се пререгистрирам, като разходът се пресмята за килоВат часа, но днес ми се изписва че е заключена.

Някой може ли да провери сметката за ток обясни как да си видя старата сметкавъведете Вашия цифрен клиентски номер, да речем от януари.

Провери сметката си за електроенергия:

Местоположението на всички пунктове за работа с потребители са качени онлайн на Нашите адреси заедно с работното им време. Живеем в 21 век! В графа Клиенти от главното меню, са описани цените на потребление за битовите и стопанските клиенти.

Как мога да сменя адреса. Преди беше лесно за проверка, сега е толкова усложнено. Не мога да проверя сметките на входа за ел.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Ромолета 25.05.2018 в 13:47 Ответить

Ако човек може да си провери нормално сметката за ток аз ще стана трамвай.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт