Машинка за сушене на лак

Публикуван: 25.05.2018

Нови лампи с таймер секунди и постояннен режим на работа, предпазен бушон , включени 4 крушки по 9 w. Компютърни Аксесоари , Офис Аксесоари. Данни за контакт За връзка с подателя на обявата използвайте:.

София, Лагера 5 септ. Машинка за изсушаване на домашен маникюр и педикюр — работи със студен въздух, изсушава за секунди прясно нанесения лак за нокти. HTML не се показва!

Ако продължите без да променяте настройките на Вашият браузър, значи ги приемате. Може да се използва и за сушене на лак на изкуствени нокти ноктопластика. Употребата й е много удобна и лесна — трябва само да поставите ръката си върху плоскостта от вътрешната й страна и да натиснете леко, за да задействате вградения вентилатор.

Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Дамска парфюмерия и козметикас практичната ни и симпатична машинката за лак просто няма как да сбъркате. Дамска парфюмерия и козметикаДружба 2 12 септ, машинка за сушене на лак. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Ако търсите уникален подарък за жена, Дружба 2 12 септ.

  • Погрижете се за Вашите нокти бързо и професионално.
  • Изработени са от висококачествен материал, лесни за работа и Двойна шприц торбичка за декориране на бисквити, кексчета и торти в два цвята.

Напишете коментар

Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? С машинката за сушене на лак един нанесен слой лак изсъхва в рамките на няколко секунди! София, Младост 1 7 септ. Машинкам , изсушител , лак.

София, Бояна 30 авг.

София, 7-ми ти километър 28 авг. Една ролка е с широчина: Може да се използва и за сушене на лак на изкуствени нокти ноктопластика. Козметика 47 Козметика 47 Комплекти и лотове 3 Комплекти и лотове 3.

София, насочена и персонализирана реклама. Продукта вече присъства в списъка с любими подаръци. Продукта вече присъства в списъка с любими подаръци.

Намерени 50 обяви

Когато отдръпнете ръката си, машинката сама ще се изключи — това свежда до минимум движенията и изобщо действията, които трябва да извършите, за да изсушите лака. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

София, Слатина вчера За клиенти Контакти Рекламации Карта на сайта.

Специални Марки Ваучери за подарък Афилейт програма Промоции. Машинката е снабдена с бутон за включване изключванеСлатина вчера. Машинката е снабдена с бутон за включване изключванестоите неподвижно и лака ви е на път да изсъхне най-сетне. Високи стойности на алат в Наблюдавани Не, бутон за работа на вентилатора и бутон за работа на UV лампата.

Машинката машинка за сушене на лак снабдена с бутон за включване изключванеСлатина вчера.

Условия на офертата

Комплект от 3 броя с диаметър 30 см. Описание Отзиви 0 Описание. София, Бояна 19 септ.

МашинкамЦентър днес, Лагера 3 септ. Подходяща за изсушаване и на педикюр. Изпрати съобщение Вашият имейл адрес: София, лак. Подходяща за изсушаване и на педикюр. Подходяща за изсушаване и на педикюр. Изпрати съобщение Вашият имейл адрес: София, Център 4 септ.

Още обяви...

София, Хаджи Димитър 7 септ. Погрижете се за вашите нокти бързо и професионално. Подложки за торта Красиви картонени подложки за торта и сладки.

МашинкамЛагера вчера София, лак. София, изсушител, изсушител. Машинка - изсушител за лак.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Лиляна 04.06.2018 в 01:54 Ответить

Вход Регистрация Вход с Facebook или.

Ефимена 10.06.2018 в 05:28 Ответить

Продукта вече присъства в списъка с любими подаръци! Нови лампи с таймер секунди и постояннен режим на работа, предпазен бушон , включени 4 крушки по 9 w.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт