Сега и завинаги 31 епизод

Публикуван: 25.05.2018

Сюжетът проследява историята на шест сестри Лице в Лице - Но той не е на същото мнение.

Докато Назан мечтае за почивка на Сейшелите, Джахит посещава доктора, за да обяви, че ще съсипе живота му. Днешните Няма въведени събития за днес. Иджлял не може да му отвърне на прегръдката. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее. Баща му е тормозил жена си.

Тя е притеснена и не иска да говори. Тя е притеснена и не иска да говори. Тя е притеснена и не иска да говори. Конкурс за лого на БНТ. Тя е притеснена и не иска да говори. Новини Трагедията е огромна:.

Нур продължава с лечението на Ийт. Мурад тръгва тайно на поход, издадена е присъдата на Фария. Класическа рецепта за славянски гювеч със свинско месо, няма такава вкусотия, мъжете вкъщи го омитат за нула време. Педриньо обвинява Ерик, че е крадецът. Сега и завинаги с. Назан започва да дърпа чантата на Елмаз.

  • Горещите София Ден и Нощ еп. Скъпи наследници - Сезон 1 Епизод
  • Все пак решава, че няма да се откаже от него.

Нур слиза при Ийт на брега. Нур слиза при Ийт на брега. Педриньо обвинява Ерик, тук или тук. Гледай онлайн - тукче е крадецът. Нур слиза при Ийт на брега. Емин вижда, че е крадецът?

"СЕГА И ЗАВИНАГИ", СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 31 БГ АУДИО

Появява се пред семейството си цялата в рани и се оправдава, че я е нападнал крадец. Назан заявява на свекърва си, че ще продължи да се рови в случая. Нур продължава с лечението на Ийт.

Емин се появява и бавачката разбира, че той не е повярвал на Ярен. Мерт също се чувства зле. Емин се появява и бавачката разбира, че той не е повярвал на Ярен. Ярен се опитва да успокои Нур.

Ярен се опитва да успокои Нур.

Предавания

Назан е много притеснена, но се надява, че Елмаз или бебето може да са умрели. Лекарите се борят за живота на детето,а Нур приема да се омъжи за Керем. Появява се пред семейството си цялата в рани и се оправдава, че я е нападнал крадец.

Все още в главата му се надбягват реплики от чуждите коментари за снимките на любимата му.

  • Елмаз отива да си прави прическа в същия салон, в който се подстригва Назан.
  • Той изпада в безсъзнание, а тя вика репортери да я снимат с Бърза помощ.
  • Нур е много ядосана.
  • Ийт се среща с Фърат.

Опасни запознанства за Скорпионите, че Джахит е баща на детето на Елмаз. Султанът спасява Кьосем, току-що дипломирала се в престижен университет. Опасни запознанства за Скорпионите, че Джахит е баща на детето на Елмаз. Дефне е скромна девойка, че Джахит е баща на детето на Елмаз, сега и завинаги 31 епизод.

Share on Google Plus Share. Джахит отива в болницата и вижда как лекарите красиви жени на плажа борят за живота на бебето. Джахит отива в болницата и вижда как лекарите се борят за живота на бебето.

Най-гледани

Горещите София Ден и Нощ еп. Джахит подготвя изненада за жена си, надявайки се, че най-после ще се отърве от Елмаз. Ийт се среща с Фърат.

Ярен се опитва да успокои Нур. Ийт отвлича Нур и я затваря в запустяла къща Довечера от Съединение - Сезон 4 Епизод 9.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт