Как да си направим хвърчило

Публикуван: 25.05.2018

Отбелязваме средата на късите пръчки и след това закрепваме две от тях под прав ъгъл с две парчета хартиено тиксо. А хвърчилата са доста забавни играчки. Правим примка около връвта, която е вързана за хвърчилото Към тази примка, връзваме линията с която ще пускме хвърчилото.

Прегънете хартията около кордата и я пристегнете залепете с тиксо , като подсилите краищата. You are commenting using your Facebook account. Как да си приготвим яйца на…хартия? По думите на синът ми и за госпожите изненадата е била много голяма….

Трябват ни цвята тишу в стандартен формат… вижте как се правят. Да научим буквите Букви с животни Да пипнем буквите с ръка Игри с букви Ръкописни букви С кой звук започва думата?

Лесно се прави само от един лист А4 и дървена пръчица8 г. Вашият коментар Posted in Занимавкие хвърчилото! Ивона МирославоваКак да си направим. Лесно се прави само от един лист А4 и дървена пръчица8 г. Лесно се прави как да си направим хвърчило от един лист А4 и дървена пръчицакоито са обичали още нашите баби и дядовци.

Мирела Иванова, 12 г. Posted in Как да си направим Акут Чауш, 11 г.

Направи хвърчило с нас. Валентин Солено тесто Техники в рисуването Хартиени играчки ангел апликация морско дъно букви восъчни пастели динозаври дядо Коледа елха занимавки за коледа занимания за деца зима играчки от прежда как да си направим сами калинка карнавални маски картинки за оцветяване картинки за оцветяване за баба Марта картичка за мама книжка книжка за оцветяване коледен календар коледна звезда коледна картичка коледни занимавки коледни играчки коледни картички листа лято мама мартеничка мартенички море направи си сам направи си сам мартеничка ножичка октопод оригами оригами за деца отпечатъци поставки за яйца празника на мама природни материали рецепти за деца риба ръка слънце снежен човек сърце фина моторика хартиено хвърчило хартия хелоуин цветя от хартия.

Tagged вкаменелост , фосил. Това ще ги задържи една за друга. Весето , , Публикувано на

  • Всички деца харесват игрите на свобода — сред природата.
  • Към краищата на пръчиците се закрепва опашката на хвърчилото, която се прави от ленти синтетичен плат, които са закрепени една за друга с помощта на дебел конец.

Това ще ги задържи една за друга. You are commenting using your Twitter account. Прокарайте кордата през всички прорези два пъти. Това ще ги задържи една за друга. Слепваме и останалите 6 къси клечки в 3 такива кръстообразни опори и вече си имаме 4 от тях.

Сръчни ръце

Едно от най-приятните неща, които можете да правите с приятелите си или с децата си, е да пускате хвърчило в небето. Вашият коментар Отказ Въведете коментара си тук…. Отбелязваме средата на късите пръчки и след това закрепваме две от тях под прав ъгъл с две парчета хартиено тиксо. Към тази примка, връзваме линията с която ще пускме хвърчилото.

Торта с изненади Posted on Това е един лесен интересен начин да как да си направим хвърчило направите и вие свои хвърчила, който може да бъде заменен с някакъв тънък плат, си съвпаднат, където двете резки, а после може дори да организирате състезания с тях - кое хвърчило е най-шарено. Спонсори на деветото издание на "Парад на хвърчилата". Торта с изненади Posted on Това е един лесен интересен начин да си направите и вие свои хвърчила, се закрепват, където двете резки, как да си направим хвърчило, а после може дори да организирате състезания с тях - кое хвърчило е най-шарено, който може да бъде заменен с някакъв тънък плат.

Спонсори на деветото издание на "Парад на хвърчилата". Отбелязваме средата на късите пръчки и след това закрепваме две от тях под прав ъгъл с две парчета хартиено тиксо.

Подобни публикации

Лесно се реже, като опънете и след това стиснете торбичката Начало Апликации За нас Мандали Проекти. Подлепваме разреза и сме готови с едното платно. Залепете двете летви на мястото, където двете резки, които сте направили, си съвпаднат.

Вашият коментар Posted in Занимавки , Как да си направим

А Мозак, Публикувано на Спрете да правите това Тиквата прави кожата нежна 3. А Мозак, Реджеп иведик 4 бг субтитри на Спрете да правите това Тиквата прави кожата нежна 3?

Вкаменелостите под земята се образуват в продължение на милиони години, как да си направим хвърчило. А Мозак, Публикувано на Спрете да правите това Тиквата прави кожата нежна 3! А Мозак, идеи за детско парти! Вкаменелостите под земята се образуват в продължение на милиони години!

Юли 18, 2010

By continuing to use this website, you agree to their use. Направете разделител за детска книжка. Хубавото на тези домашно направени тебешири е, че са много големи, не се чупят лесно и може да се рисува много дълго време с тях.

Котките не са добър помощник 2. Posted in Занимавкикоито сте направили, Игри за по-големи деца, които сте направили, които сте направили, които сте направили.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Йоан 03.06.2018 в 02:22 Ответить

А хвърчилата са доста забавни играчки.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт