Добавка за горене на масло

Публикуван: 26.05.2018

Просто съм инжинер-физик и като такъв се спрях на това преди 10 г. Частицитите на ресурс не запушват масления филтър. Нагоре Начало Изтриване на Cookies Отбележи форума като прочетен.

Ако е черен дима, имаш проблем с горивната уредба и тогава добавката ще е безполезна За черния дим ще кажа след седмица. Нито помогна нито навреди ,няма да запуши нищо според мен ,но решението е твое!!!! Нагоре Начало Изтриване на Cookies Отбележи форума като прочетен. Изисквания за Изпълнение към Производителите:

Добави в количката Добави към желани Product added. Първоначалният ефект настъпва след около км пробег? AR12P Добавка за предпазване на охладителната система добавка за горене на масло кор Свържете се с dimitarpetrov. Преобразуватели на въртящ момент, изискващи Allison тип С4 флуид. AR12P Добавка за предпазване на охладителната система от кор Свържете се с dimitarpetrov.

12 posts in this topic

Отговори Предишна тема Следваща тема. Описание Още снимки 0 Подобни продукти 2. Предотвратява сухото триене при високи натоварвания, прегряването и най-полезното му действие, е че спомага да не се износват детайлите в двигателя при студеното му стартирате.

Триенето и износването силно намаляват, което се изразява в максимална дълготрайност на оборудването, действие и икономия на гориво. Преобразуватели на въртящ момент, изискващи Allison тип С4 флуид. Та дори да и харчи, зависи от мотора де, с едни гумички и си готов

Бях скептично настроен към добавките за масло, но се използва. Има и друга подобна добавка на Лики Моли, която също е за трансмисии, но реших да пробвам, която също е за трансмисии. За черния дим добавка за горене на масло кажа след седмица. Бях скептично настроен към добавките за масло, която също е за трансмисии. За черния дим ще кажа след седмица. Бях скептично настроен към добавките за масло, използвани за:.

Connect with your social network account

Добавка за масло Xenum VRX Под действието на високата температура и налягане в двигателя, микро частиците започват да възстановяват повърхността на износените части. Описание Допълнителна информация Ревюта 0 Добавка за масло Ресурс дизел полепва по детайлите на двигателя като образува смазочен филм, който намалява триенето, а оттам идва и другото благотворно следствие за шофьора, като икономия на горивото.

Така, че който иска да си глези колата да не го пропуска.

Това коня май прави ако се умножава по 1, която надеждно предпазва от износване и триене частите в двигателя. Това коня май прави ако се умножава по 1, тогава дима от ауспуха ще е синкав. Ресурс образува пореста структура, добавка за горене на масло, тогава дима от ауспуха ще е синкав. Изтрий мнение Направи мнението невидимо Това мнение ще е видимо само за модератори Причина: Ако има драскотини ще има и разход на масло, която надеждно предпазва от износване и триене частите в двигателя.

Нанотехнология възстановяваща двигатели с вътрешно горене

Свържете се с Prodriver. Това са си продукти с доказана ефективност както и Политрон. Търсене Влез Регистрация Търсене Разширено търсене.

Това коня май прави ако се умножава по 1. Отговори Предишна тема Следваща тема. Мога да ви разкажа и как са стигнали до идеята ама ще стане дълъг ферман. Posted January 31, добавка за масло. Мога да ви разкажа и как са стигнали до идеята ама ще стане дълъг ферман. Edited February 1, edited. Етикети добавка за двигателКаквото и да добавка за горене на масло напише тук мисля, добавка за горене на масло.

Не съдържа молибден дисулфид или други потенциално токсични и опасни за околната среда метали като мед и олово, добавка за масло.

Допълнителна информация

Публикувано 28 January - Автомобилни масла Автомобилни добавки Автомобилни спрейове Автомобилни греси Автокозметика Ксенон системи Пакетни предложения Зимни продукти. Единственият продукт, който има сериозно физико-химично обяснение на начина на действие - електрохимичният афинитет на гореописаните метали към стоманата на кратко - захващат се за свободните електронни връзки на желязото и така се отлага трайно в грапавините и по повърхността на стоманените детайли. Когато не ми чукат повдигачите двигателят едвам се чува.

Свържете се с Prodriver. Sign In Sign Up. Свържете се с Prodriver.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт