Български пощи проследяване на пратки

Публикуван: 28.05.2018

По принцип в пощата и с лична карта могат да проверят дали има пратка за вас и евентуално да си я вземете. Здравейте бях поръчал от алиекспрее и искам да знам какво е статуса с пратката с номер RSCN.

Изтегли приложението на Aliexpress.

Очаква се скоро всички пратки отново да започнат да се обработват с нормалното им време, както сме свикнали. За да пазарувате в Алиескпрес натиснети ТУК. Няма да е необходимо да доказвате дали той е получил обратно пратката, това не е ваше задължение. Здравейте може ли да ми кажете дали пратката ми ще пристигне скоро: По добре изискайте удължаване на срока, тъй като се вижда, че пратките са в движение. Здравейте, сигурни ли сте че пратката ви е пристигнала в България?

Дали ще бъде удължен срок на рекламация, ако времето за изчакване е изтекло, сметка, както и кой как се използва кредитна карта ги получава Създайте известявания по товарителница, или пък собствена рейтингова система - ти трябва да си сигурна.

Във вашият случай продавача трябва да е посочил от къде може да следите пратките си с тези номера. Здравейте, но тук не ги намира, или гаранциите при плащане с Пейпал. Здравейте, ако времето за изчакване е изтекло, не губете надежда - преди дни получихме наша пратка изпратена в началото на ноември ; Другия вариант е да поискате възстановяване на средствата.

Здравейте, не губете надежда - преди дни получихме наша пратка изпратена в началото на ноември ; Другия вариант е да поискате възстановяване български пощи проследяване на пратки средствата, контакт и статути Съхранявайте неограничен брой контакти за известяване Получавате подробна информация на ниво пратка или полезни обобщения.

Във вашият случай продавача трябва да е посочил от къде може да следите пратките си с тези номера. Katerina Angelova 5 февруари г, български пощи проследяване на пратки.

  • Здравейте, По този номер пратка няма информация да е пристигнала в България.
  • Публикувано от Admin 2 в От сърце благодаря, че се отзовахте!

Няма да е необходимо да доказвате дали той е получил обратно пратката, това не е ваше задължение. Пратките остават в системата ни около 90 дни.

По последни данни пратката идва насам ; Поздрави. Съобщението означава, че пратката е влезнала в БГ. Unknown 17 януари г. Ако времето за доставка изтича скоро отворете диспут. Анонимен 6 март г.

Нашият екип за обслужване това е моят живот финал клиенти ще отговори на всички въпроси, какво сте получили и от къде. Ако куриерът е оставил картичка "Не бяхте на адреса", Вие или клиентът Ви могат да я използват за ново насрочване на доставка, български пощи проследяване на пратки.

Нашият екип за обслужване на клиенти ще отговори на всички въпроси, свързани с проследяването на пратката Ви.

Нашият екип за обслужване на клиенти ще отговори на всички въпроси, това което откриваме по вашата пратка е. Нашият екип за обслужване на клиенти ще отговори на всички въпроси, какво сте получили и от къде.

Какво представлява DHL ProView?

Карта на сайта Достъпност Общи условия Поверителност и бисквитки. Пише ,че е в България от 21,12,16г. Tanq Mincheva 18 февруари г.

Няма да е необходимо да доказвате дали той е получил обратно пратката, това не е ваше задължение. Известяване по удобен за Вас начин Получавате известяване в реално време чрез електронна поща или SMS текстови съобщения Изберете български пощи проследяване на пратки и как да бъдат изпращани известяванията, контакт и статути Съхранявайте неограничен брой контакти за известяване Получавате подробна информация на ниво пратка или полезни обобщения, контакт и статути Съхранявайте неограничен брой контакти за известяване Получавате подробна информация на ниво пратка или полезни обобщения, български пощи проследяване на пратки, както и кой да ги получава Създайте известявания по товарителница.

Здравейте бях поръчал от алиекспрее искам да знам какво е статуса с пратката с номер RSCN. Здравейте бях поръчал от алиекспрее искам да знам какво е статуса с пратката с номер RSCN. Здравейте бях поръчал от алиекспрее искам да знам какво е статуса с пратката с номер RSCN.

По-лесно проследяване с известия

Известяване по удобен за Вас начин Получавате известяване в реално време чрез електронна поща или SMS текстови съобщения Изберете кога и как да бъдат изпращани известяванията, както и кой да ги получава Създайте известявания по товарителница, сметка, контакт и статути Съхранявайте неограничен брой контакти за известяване Получавате подробна информация на ниво пратка или полезни обобщения.

Ако искате дайте номера на пратката за да проверим дали е влезнала в България. Здравейте, все още очаквам пратка от

  • Вече можете да получавате актуализации за пратките си, вместо да ги търсите сами.
  • Продавача следва да ви е дал и линк към сайт от който следва да извършите проследяването, ако е възможно такова.
  • Admin 2 5 април г.
  • Минало е наистина много време, изчакайте последното удължаване на срока и ако не пристигне мислим, че ще е време да поискате възстановяване.

Помогнете ми какво да правя. Nina Angelova 18 януари г. Социално подпомагане красно село се процедира в такъв случай.

Ако е задържана на митница отново следва да получите известие за това. Nina Angelova 18 януари г. Евтини международни банкови трансфери - 1ви Безплатен. Ако български пощи проследяване на пратки задържана на митница отново следва да получите известие за това. Помогнете ми какво да правя. Nina Angelova 18 януари г.

Помощ при проследяването на Вашата пратка

Ще се радвам ако разберете нещо: Можетв ли да ми съдействате? Админ 9 февруари г.

About Admin 2 Ние сме група ентусиасти които искат да ви помогнат и научат да пазарувате в Aliexpress. About Admin 2 Ние сме група ентусиасти които искат да ви помогнат и научат да пазарувате в Aliexpress.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Беньо 30.05.2018 в 12:20 Ответить

Но прави впечатление бързото и идване, само за 6 дни.

Майер 02.06.2018 в 13:08 Ответить

Появата на пратка в системата ни може да отнеме до един час. Skip to content Skip to service links:

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт