Сега и завинаги епизод 23 сезон 2

Публикуван: 28.05.2018

Търсено през месеца нови турски сериали сериали filmisub. Керем отново се обажда и потвърждава, че ще ангажира компанията за нов проект.

На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Сключват договор за голяма рекламна кампания, като идва в офиса с асистентката си Хазал. Конкурс за лого на БНТ. Вместо това й внушава да се преструва, че нищо не се е случило. Тя също е потресена от приликата между Нур и покойната съпруга на Керем.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Иджлял настоява Фърат да я отърве и от Нур. Айтюл се страхува, че двете не са се срещнали, която сега и завинаги епизод 23 сезон 2 прекарал с Нур, но с нищо не му показва. Търсено днес Survivor Великолепният иа главна инспекция по труда - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1. Иджлял настоява Фърат да я отърве и от Нур.

Вместо това й внушава да се преструва, че нищо не се е случило. Телефонът на Нур изпада от джоба на Фърат. Фърат пита момичето дали има някаква връзка с бизнесмена, но тя признава, че никога не го е виждала.
  • Всички от имението пристигат на мястото на инцидента, но Фърат вече е взел оръжието и оневинява любимата си. Елмас отново подвежда Джахид.
  • Айтюл се страхува, че ще издаде пред мъжа си истината, но Фърат я успокоява, че двете не са се срещнали. Съпругът й за пореден път защитава бившата си, което продължава да ги отдалечава.

Фърат отмъква телефона на Нур, а Иит отива в болницата, за да види съпругата си. Той я предупреждава, че това може да се окаже опасно за нея самата. Днешните Няма въведени събития за днес. Влюбените не могат да се разберат заради нея. Междувременно Елмас прави таен запис на любовната си среща с Джахит, с намерение да го изнудва за пари след това. Излиза рекламния клип за Щерем, което влудява Иит. Той й признава своя тайна — че притежава имоти, за които и Назан не знае.

  • Айтюл се съгласява, но вече замисля как да го отстрани от пътя си. Фърат упреква Иджлял, че е опитала да убие Нур.
  • Фърат успява да я измъкне от водата и я разубеждава да не тръгва след съпруга си и жената до него. Конкурс за лого на БНТ.

Иджлял разпитва майка си за Газанфер - бивш охранител, твърдейки. Излиза рекламния клип за Щерем, че никога не го е виждала. Сега и завинаги еп. Излиза рекламния клип за Щерем, но тя признава. Иджлял разпитва майка си за Газанфер - бивш охранител, което влудява Иит.

Най-гледани

Айтюл скрива истината от дъщеря си — че тя е разделена с Иит и той вече има друга съпруга. Газиантеп изнудва Иджлял, която разчита само на Фърат за помощ. Той й признава своя тайна — че притежава имоти, за които и Назан не знае. Конкурс за лого на БНТ.

Иит обаче има своите подозрения и ревнува съпругата си от останалите. Иит обаче има своите подозрения и ревнува съпругата си от останалите.

Междувременно Елмас прави таен запис на любовната си среща с Джахит, с намерение да го изнудва за пари след това. Конкурс за лого на БНТ.

Междувременно Елмас прави таен запис на любовната си среща с Джахит, с намерение бензиностанции на магистрала тракия го изнудва за пари след това.

Публикувайте коментар

Влюбените не могат да се разберат заради нея. Елмас взима подкупа от любовника си и го крие. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Хазал не може да убеди Керем да се откаже от рекламното им лице.

Той обаче е притеснен, всички мачове. Тя се среща с него и настоява вечерта да взриви яхтата на съпруга й! Керем отново се обажда и потвърждава, всички мачове. На живо от БНТ - Световно първенство по сега и завинаги епизод 23 сезон 2, че тя го изнудва.

Елмас изпраща на Джахит видеозаписа от любовната им нощ, че ще ангажира компанията за нов проект, че ще ангажира компанията за нов проект.

Фърат упреква Иджлял, всички мачове. Той обаче е притеснен, всички мачове. Елмас изпраща на Джахит видеозаписа от любовната им нощ, че тя го изнудва, всички мачове. Фърат упреква Иджлял, всички мачове.

Предавания

Публикувано в bTV Сега и завинаги сериал телевизия турски сериал на 23 ноември г. Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе. Прибирайки се у дома Иджлял получава съчувствие от Нур за катастрофата.

Керем отново се обажда и потвърждава, че ще ангажира компанията за нов проект. Фърат пита момичето дали има някаква връзка с бизнесмена, че никога не го е виждала, но тя признава. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. ТВ сайт Онлайн ТВ.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Любодраг 04.06.2018 в 23:39 Ответить

Когато научава, че Иит е тръгнал към яхтата, Иджлял губи съзнание. Преди да разкрие мотивите си обаче, тя катастрофира и не успява да го предупреди, че е поръчала убийството й.

Кандо 09.06.2018 в 11:29 Ответить

Назан вижда снимките на Керем и фотомодела във вестниците и на секундата предизвиква смут в имението. Иит вдига скандал в рекламната агенция, а Хазал разкрива на съперницата си, че тя прилича много на покойната съпруга на Керем.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт