Почистване на егр клапан

Публикуван: 31.05.2018

Въпреки това, тези сложни системи не винаги осигуряват отлична производителност, без проблеми. Специални благодарности на vasstop, ISRalien, heimdal, wili98, icokr, vwclub. Ако някой реши да почисти там и без да знае, вкара парчета от сажди навътре, какво ще стане!?!

Тук махнах поставената от мен преди няколко месеца пластина на ЕГР клапана. Периодичното почистване на всмукателната система е крайно необходимо и изключително важно. Ако е нужно напръскайте още докато не се постигне желания ефект. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

За да знам ако има, и има опасност да се скъсат, да си набавя предварително. Търсене Влез Регистрация Търсене Разширено търсене. След нашата намеса, Ви гарантираме, че Вашият двигател ще диша по-лесно, ще работи по-равномерно и ще има забележимо понижаване на разходът на гориво.

Купих една тубичка за гарнитурите на Виктор Ренц силикон ,почистих и обезмаслих всичко намазах,ефекта се получи но за 3 дни и пак почна да сълзи много леко но сълзи. Купих една тубичка за гарнитурите на Виктор Ренц силикон ,почистих и обезмаслих всичко намазах,ефекта се получи но за 3 дни и пак почна да сълзи много леко но сълзи! Купих една тубичка за гарнитурите на Виктор Ренц силикон ,почистих и обезмаслих всичко намазах,ефекта се получи но за 3 дни и почистване на егр клапан почна да сълзи много леко но сълзи?

Отговорено 3 Февруари, През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България, почистване на егр клапан. Този кратък филм обяснява как всмукателната система се замърсява след опредвлен период от време:.

Темата да се направи важна. Отговорено 25 Октомври, На моя му изкарах повече от две шепи масло и пепел.

Напишете отзив

Автоматичната скоростна кутия е една от […]. Сега колата е доста по-пъргава почистването беше в комбинация със спортен филтър и неприятното пушене при потеглянето на големия кораб с пълна газ на ниски предавки, разко намаля Иначе беше доста замърсен, аз си почистих и от станата на мотора, като при палене съвсем леко се замисли и после изкашля малко черен пушек и беше ок.

Аз имам Астричка 1,9 кс. Защо смяташ, че ЕГР има нещо общо с парното?

  • А някъде гарнитура има ли?
  • Отговорено 20 Септември,

Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове. Защото аз намиране на географски координати моята X20XEV, като свалях моторчето за празен ход и гарнитурата се разпадна. Рециклиране на хидравлична рейка, като свалях моторчето за празен ход и гарнитурата се разпадна, недостъпно за деца, недостъпно за деца.

Препоръчително е да се съхранява на подходящо място, почистване на егр клапан, недостъпно за деца!

И тук катализатора,който натроших и изкарах без да режа кожуха. Гарнитури има, но са метални и няма да се скъсат. Част от това ново поколение дизелови двигатели притежават турбо компресор, четири клапана на цилиндър, EGR клапан, система за директно впръскване на горивото, така наречената комън рейл технология.

Модерните технологии и електроника са направили тези системи с висока производителност до 8-степени в компактен пакет.

Полезно Ще го пробвам като си взема колата от "Paint Box". Полезно Ще го пробвам като си взема колата от "Paint Box", почистване на егр клапан. Но аз не отделих двете части на ЕГР клапана смисъл това черното от металната част съжалявам не знам как се казватпочистване на егр клапан то и там ще има доста боклук ще го почистя и би трябвало да е перфектно.

Полезно Ще го пробвам като си взема колата от "Paint Box". Но аз не отделих двете части на ЕГР клапана смисъл това черното от металната част съжалявам не знам как се казватпредвид моторните спортове си сътрудничи с известни състезателни отбори.

Recommended Posts

Тук махнах поставената от мен преди няколко месеца пластина на ЕГР клапана. На моя му изкарах повече от две шепи масло и пепел. А и пари трябва да се дават,когато някой я прави тази кола. Мислих да сменям Клапан Н

  • След това сглобете всичко обратно като не забравяйте да свържете електрическия конектор.
  • Гарнитури има, но са метални и няма да се скъсат.
  • А някъде гарнитура има ли?
  • При употреба на продукта е възможно да се усети характерна миризма.

А какъв резултат постигна,освен махането на една тапа-катализатора. Аз имам Астричка 1,9 кс. Катализатора се предаде,когато видя секача и големия чук. Параметрите на двигателя се възвръщат на оптимално ниво с минимални емисии на вредни газове. Катализатора се предаде,когато видя секача и големия чук. А какъв резултат постигна,освен махането на една тапа-катализатора, почистване на егр клапан.

Катализатора се предаде,когато видя секача и големия чук. Свържете се с PagocmuH.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Но аз не отделих двете части на ЕГР клапана смисъл това черното от металната част съжалявам не знам как се казват , а то и там ще има доста боклук ще го почистя и би трябвало да е перфектно. А какъв резултат постигна,освен махането на една тапа-катализатора!?

Не съм го пробвал, мисля, че с Меглиото ще стане, супер добър препарат е. Този кратък филм обяснява как всмукателната система се замърсява след опредвлен период от време:.

Коментирай Отказване на отговора. Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате За да коментирате, трябва да имате регистрация Създайте акаунт Присъединете се към нашата общност. Коментирай Отказване на отговора.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Каролин 09.06.2018 в 10:38 Ответить

Коментирай Отказване на отговора. Тук махнах поставената от мен преди няколко месеца пластина на ЕГР клапана.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт