Тест по математика за 3 клас входно ниво

Публикуван: 04.06.2018

Тестове по раздели от учебното съдържание. Задачи за подготовка за външно оценяване Тест за 7 клас: Задачи от лице на трапец за 5 , 6 и 7 клас.

Всеки ученик учи според собственото си темпо и възможности и спрямо тях, може да си прецени колко време е добре да отделя. Хайде заедно ще се справим! Уважавайте себе си и България!!!: Мисля, че на 14 зад.

Задачи за подготовка в МГ след 4 клас Преброяване на: Разтояние от точка до права. Тестови задачи с десетични дроби.

Текстови задачи с две пресмятания за 3 клас Задачи от насрещтно и противоположно движение. Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас. Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас. Много искам да правя уппражненията. Много искам да правя уппражненията. Моля за малко пояснения по задача.

Виртуално табло за съобщения, II б клас – 68 СОУ

S - лицето на трапеца, h - височината, а - голямата основа, b - малката основа. Тестове по математика за 5 клас. Уравнения и неравенства с модули. Избрани задачи за състезания по математика след 7 клас Забавни игри по математика за ученици от 1. Ако не можеш разгледай решението:

Майката на Ана решила да направи покривка за маса така, че от всички страни да виси от ръба на масата с по 20 см. Майката на Ана решила да направи покривка за маса така, тест по математика за 3 клас входно ниво, че от всички страни да виси от ръба на масата с по 20 см. Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас. Тестове по раздели от учебното съдържание.

Задачи за състезания по математика за ученици от 6 -ти и 7 -ми клас.

До Коледа остават:

Таблично умножение и деление със 7. Кристина Бориславова Георгиева Симетрала и ъглополовяща в триъгълник.

Тестове по раздели от учебното съдържание Обикновени дроби. Тестове по раздели от учебното съдържание Обикновени дроби. Задачи за 1 клас Събиране изваждане до Не можеш да гласуваш отново. Тестове по раздели от учебното съдържание Обикновени дроби.

Вие сте посетител №

Задачи от разрязване и възпроизвеждане на фигура Преброяване на възможности с елементи на комбиниране Задачи от разрязване и конструиране на паралелепипед и куб Пермутация,вариация и комбинация в задачи. Входно и изходно ниво за 2 клас Тест по математика за 3.

Диагностичните тестове са част от учебните игри. Раздели броят им на четири!

Задачи за състезания за ученици от 5 до 7 клас Неравенство в триъгълника? Задачи за подготовка за външно оценяване в 7. Много е забавно с Уча? Задачи за състезания за ученици от 5 до 7 клас Неравенство в триъгълника. Решава ли вече някой диагностичен тест? Решава ли вече някой диагностичен тест. Задачи от делимост на числата. Тест за проверка на изходно ниво Десетични дроби?

Тестови задачи за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Тест по геометрия за 7 клас. Входно ниво по математика за 5. Тестови задачи с десетични дроби.

Текстови задачи Тест по математика за 3 клас. Тестове по раздели от учебното съдържание Обикновени дроби. Тестове по раздели от учебното съдържание Обикновени дроби.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Младлена 13.06.2018 в 16:36 Ответить

Задачи подходящи за подготовка за НВО и за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас.

Витленка 17.06.2018 в 23:49 Ответить

Как решаваш задачата и какъв отговор получаваш? Аз съм 5 клас и се пробвах да направя теста и всъщност всичко ми беше вярно освен задачите с материала който не съм взел и изкарах 4.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт