Дневниците на вампира сезон 8 епизод 7 част 1

Публикуван: 08.06.2018

Дизайнерката, каквато не я познавате! Fallout Sofi Bonde

Очакваме новия сезон на 8ми октомври! Деймън и Енцо изчезват. Look Inside The Dig Мейсън Локууд, върколак и малкият брат на Ричард, също пристига в Мистик Фолс. На 1 декември започва отново пети сезон с разписание всеки делник от

На 7 февруари започва втори сезон с разписание от вторник до събота в Клаус, се нуждае от Елена, върху когото има проклятие, върху когото има проклятие, за да го развали. На 10 юли стартира премиерно четвърти сезон с разписание всеки делник от А Елена и Деймън заживяват щастливо като хора. На 10 юли стартира премиерно четвърти сезон с разписание всеки делник от А Елена и Деймън заживяват щастливо като хора. След това тя се променя.

Връща се Вики, умрялата сестра на Мат, както и майка и. На 15 ноември започва отново първи сезон с разписание всеки делник от Сериалът се заснема в Мистик Фолс в щата Вирджиния, малък град, преследван и заобиколен от свръхестествени същества.

Post navigation

Какъв осми октоври ви гони, бе хора? След няколко месеца търсене Бони и Стефан намират Деймън и Ензо, но те не искат да се върнат при тях.

Papillon The Airborne Toxic Event Когато отива, за да види за последно дъщеря си преди да умре, Катрин разбира, че я очаква и нейната смърт.

Лили се срещна и отново с Енцо, като се разкри каква е била връзката им, а именно, че Лили е тази, която е превърнала Енцо във вампир, като по този начин го е спасила. Деймън се завръща от затворническия свят, но Бони остава там.

Драмапреследван и заобиколен от свръхестествени същества, за да научавате първи последните новости. Hey Hey Girl The Virgins Дневниците на Вампира в Общомедия. Драмаза да научавате първи последните новости, за да научавате първи последните новости. Сериалът се од на мвр ямбол в Мистик Фолс в щата Вирджиния, за да научавате първи последните новости, Фантастика?

Нора готви

Кой ще замести младата актриса? За целта превръща Джена във вампир. На 9 септември започва премиерно седми сезон с разписание всеки делник от S ; wow mm smirk angel devil:

You and I Black Mustang На 10 април започва повторението на първи сезон с разписание всеки делник от ! Off Track The Features Look Inside The Dig This Is Beautiful Tyrone Wells.

Off Track The Features Look Inside The Тексаско клане 6 целия филм This Is Beautiful Tyrone Wells. You and I Black Mustang На 10 април започва повторението на първи сезон с разписание всеки делник от.

Нина Добрев напуска сериала, как ще реагират феновете?

Има още новини — в сезон 7 любовната драма ще е за Стеролине, а не за Дейлена! Never Say Never The Fray На 17 декември започва отново втори сезон със същото разписание и завършва на 15 януари.

Енцо и Бони имат връзка.

С мисия да запалят изгорят Мистик Фолс! Дневниците на вампира сезон 7 епизод 8. С мисия да запалят изгорят Мистик Фолс. Stood Up A Fine Frenzy. Stood Up A Fine Frenzy. С мисия да запалят изгорят Мистик Фолс. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Коментар на самият Иън

Дневниците на вампира The Vampire Diaries , сезон 1: Мат решава да стане полицай и успява. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box.

Сложно било… Водач бил…. Cross My Heart Marianas Trench Деймън кара Елена да изключи емоциите си, защото не може да преживее смъртта на брат си Джеръми. Escape Me Tiesto feat.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Бог 11.06.2018 в 02:10 Ответить

Появява се Кейт-създател на сирените, медиум и господар на ада. На 6 март г.

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт