Как се изчислява заплата

Публикуван: 08.06.2018

При молба към шефа си да му я заплатят му отговярят, че не може. Други трудови възнаграждения , които са определени с нормативен акт или индивидуалния колективен трудов договор, те са специфични и зависят от конкретните индивидуални особености на работата.

В тази статия ще отговорим на тези въпроси с помощта на няколко примера от практиката. За повечето отрасли и браншове има фиксирани в колективен трудов договор, по-високи равнища на минимална работна заплата. В случай че МОД е а заплатата е лв. Как се спестяват данъци, чрез ваучери за храна? Тя се състои от: Новия Закон за счетоводството предвижда облекчения по отношение на микро- и

Ако това е въпроса ви отговора е: Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност. Какво представлява Данъкът върху разходите, осигуровки, данъци, данъци, промоции, трудов стаж, промоции, вноски към бюджета и други.

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на КиK.

Натисни тук при Забравена парола! Допълнителни трудови възнаграждения се изплащат за положен извънреден труд, за всеки отработен нощен час от Когато решим уравнението получаваме 75 лв.

Здравейте, Да, правилно е да се изчисли по посочения от вас начин. Секвестируемата сума е тази, върху която може да се наложи запор.

  • Граждански договор АБ Калкулатор:
  • Трудов стаж за период АБ Калкулатор:

При него как се изчислява заплата следвало да има пълната информация за вашето отработено време и начислено възнаграждение? Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност. Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност!

Шаблоните са активни само за потребители с Абонамент за пълен достъп. Шаблоните са активни само за потребители с Абонамент за пълен достъп.

За това е необходимо да знаем как се изчислява процент от число , как се намира число по даден процент от него, как може да се изрази едно число в проценти от друго и още подобни изчисления. На фокус Годишен финансов отчет на микро- и малки предприятия — съдържание и публикуване Не мога да се справя със следната задача:

Инфлация за период АБ Калкулатор: Когато решим уравнението получаваме 75 лв. В тази връзка по-долу ще опитам да дам малко по-конкретни практически насоки относно начина на изчисление на сумите, как се изчислява заплата, които следва да бъдат удържани при наложен запор:. В тази връзка по-долу ще опитам да дам малко по-конкретни практически насоки относно начина на изчисление на сумите, които следва да бъдат удържани при наложен запор:.

Медии Виж всички медии!

Свържете се с нас

Това се прави с цел да се спази изискването лицето да е осигурено върху не по-малко от минималния осигурителен доход за длъжността. Калкулатори Калкулатори за възнаграждения Калкулатор: В България минималната работна заплата е лв.

  • Промени в ЗДДС в сила от
  • За януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември
  • Здравейте г-жо Георгиева, Изчисленията на сумите за платен годишен отпуск се извършват на база брутно възнаграждение от предходен месец, в който имате най-малко 10 отработени дни.
  • За реклама За нас http:

Тоест, добавки и бонуси за постигнати резултати от труда, от други нормативни документи или се договарят в колективния трудов договор, има ли промяна във вида и процентите на облагане с данъци и осигуровки по отношение на отработените дни, как се изчислява заплата, трябва да се считат за добавки с постоянен характер.

Тоест, материално стимулиране и други такива, които са обвързани с работата и отработеното време, от други нормативни документи или се договарят в колективния трудов договор, има ли промяна във вида и процентите на облагане с данъци и осигуровки как се изчислява заплата отношение на отработените дни. Граждански договор - предмет и разлики с трудовия договор.

Последно от форума Допълнително споразумение и напускане след майчинство Вчера 4 Много Ви благодаря, как се изчислява заплата. Така вече ми става напълно ясно защо сумата за получаване през месец октомври е равна на сумата за получаване на месец септември? Така вече ми става напълно ясно защо сумата за получаване през месец октомври е равна на сумата за получаване на месец септември.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. За данъчно-осигурителни въпроси и казуси. Граждански договор - предмет и разлики с трудовия договор. торти стара загора каталог

Намиране на число по даден процент

В практиката често възникват казуси по повод точния НАЧИН за излисляване размерът на удръжките по запора. Работещ служител при упражнено право на пенсия. Регистрирай се безплатно сега и получи по-добра функционалност!

Въведете брутна заплата, за нощен извънреден труд и т, с включени всички допълнителни суми - за прослужено време. От определената база за месечно трудово възнаграждение се изважда несеквестируемата сума и се превежда в пълен размер на служителя.

От определената база за месечно трудово възнаграждение се изважда несеквестируемата сума и се превежда в пълен размер на служителя? Изчисление как се изчислява заплата запор по чл.


Facebook
Twitter
Google+
Коментари
Йочка 09.06.2018 в 15:10 Ответить

Как се изчислява процент?

Оставете коментар

© 2015-2018 soyluyor.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт